Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

QUOTE(gi2lux @ 2011 02 17, 16:56)
mes gimę vasarį, tai iškart iš gimdymo namų į darželį užsirašėm. Apie kitus darželius negaliu nieko pakomentuoti. Į auksinį raktelį, tai galima papulti  mirksiukas.gif

kokias budais? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2011 02 18, 07:41)
gi2lux, ko naktineji, ko nesimiega???? brangiojo laukei wub.gif

Nise, kad aš visad ilgai nemiegu, esu pelėda, galiu dirbti iki 2 val nakties, bet ryte koma doh.gif būna kad vaikus nuvežu į mokykla, darželį, grįžusi padarau pusryčius MB ir į lovą blush2.gif pamiegu valandžikę dar prieš darbą, tada jau būna thumbup.gif

femme_fatale būdai papraščiausi - eini pas direktorę ir kalbi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 18, 11:47)
Nise, kad aš visad ilgai nemiegu, esu pelėda, galiu dirbti iki 2 val nakties, bet ryte koma  doh.gif būna kad vaikus nuvežu į mokykla, darželį, grįžusi padarau pusryčius MB ir į lovą  blush2.gif  pamiegu valandžikę dar prieš darbą, tada jau būna  thumbup.gif 
femme_fatale būdai papraščiausi - eini pas direktorę ir kalbi  ax.gif

4u.gif reikes prisiruosti kita savaite

o dar paaiskinkit, kokia medicinos sistema siauliuose? kur esat prisiregistrave, vedat vaikus? kur geriausia?
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 18, 13:56)
4u.gif reikes prisiruosti kita savaite

o dar paaiskinkit, kokia medicinos sistema siauliuose? kur esat prisiregistrave, vedat vaikus? kur geriausia?

Del darzekio g.gif , jus ziurekit, kuris jums patogiau vaziuojant i darba, mokykla ir t.t.
Dabar labai patogu ir i pietini rajona nuvezti, gi aplinkelis atsidare, tai kamsciu nebera. As centre vien del sviezio oro nenoreciauvaiko leist, jei kur salia kokios pravaziuojamos gatves lavai arti yra...

LAbai gerai pasakyta, ka internete raso- dar ne viskas, eiti reikia ir tartis...
Voveraite salia mano Gintarelio, labai faina vedeja, jaukus darzelis atrodo.

O gi2liukui pavydziu thumbup.gif , kad dar grizus nusnust turi laiko, man tai butu diena sugadinta, dar labiau miego uzsimanyciau...

As jau su ana tema nebespeju skaityt verysad.gif , tuoj baigs, nauja prades, o kazko labai naudingo, tai ir nepasisemiau, aisku, viskas kada nors pravers, bet jau vis reciau isiterpt beiseina, kol perskaitai viska... lotuliukas.gif

Siauliuose visi normalesni gydytojai i centriukus issilakste. Mano asmenine nuomone: D. JAruseviciene, V.Domarkiene(abi Lieporiu centriukas), Š. Kriaučiunienė(Gytariu centriukas), V. Sireikiene (Centriukas centrineje vaistineje)
o siaip tai, centrineje poliklinikoje man nepatinka vien del to, kad ten masinos amzinai nera kur palikt, tai su kudikiu ant ranku tabaluotis per visa miesta, tada jau su Taxi arba autobusu reikia vaziuot... Tada gal geriau i DAinu poliklinika. Ten ir tyrimus padaro, ir auto laisvai kur pastatyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 18 vasario 2011 - 13:29
sveikos. tai va, as ir anoj temoje nespeju-jei ka sumastau, parasau-niekam nebeidomu blink.gif mazai bendravau, tai ir isbrauke is pagrindinio saraso blush2.gif kai pasistatai nama, tiek daug klausimu nebeturi, tai gerai, kad turim kita tema, kur gali ramiai, be streso rasinetis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 18, 14:23)
Del darzekio g.gif , jus ziurekit, kuris jums patogiau vaziuojant i darba, mokykla ir t.t.
Dabar labai patogu ir i pietini rajona nuvezti, gi aplinkelis atsidare, tai kamsciu nebera. As centre vien del sviezio oro nenoreciauvaiko leist, jei kur salia kokios pravaziuojamos gatves lavai arti yra...
LAbai gerai pasakyta, ka internete raso- dar ne viskas, eiti reikia ir tartis...
Voveraite  salia mano Gintarelio, labai faina vedeja, jaukus darzelis atrodo.
O gi2liukui pavydziu thumbup.gif , kad dar grizus nusnust turi laiko, man tai butu diena sugadinta, dar labiau miego uzsimanyciau...
As jau su ana tema nebespeju skaityt verysad.gif , tuoj baigs, nauja prades, o kazko labai naudingo, tai ir nepasisemiau, aisku, viskas kada nors pravers, bet jau vis reciau isiterpt beiseina, kol perskaitai viska... lotuliukas.gif
Siauliuose visi normalesni gydytojai i centriukus issilakste. Mano asmenine nuomone: D. JAruseviciene, V.Domarkiene(abi Lieporiu centriukas), Š. Kriaučiunienė(Gytariu centriukas), V. Sireikiene (Centriukas centrineje vaistineje)
o siaip tai, centrineje poliklinikoje man nepatinka vien del to, kad ten masinos amzinai nera kur palikt, tai su kudikiu ant ranku tabaluotis per visa miesta, tada jau su Taxi arba autobusu reikia vaziuot... Tada gal geriau i DAinu poliklinika. Ten ir tyrimus padaro, ir auto laisvai kur pastatyt.

Aplinkelis thumbup.gif 8 minutės iki akropolio kelio tik!
Nusnūsti man nors 10 minučių palaima blush2.gif
Mūsų šeimos gydytoja Navickaitė centrinėj poliklinikoj. Daktarė labai faina, bet jau kaip ir šeima rašė su privažiavimu tragedija. Dabar mes statomės mašiną arba už vandentiekio kieme, arba įvažiuojam pro sodžių ir iki galo stovėjimo aikštelės, o paskui jau per kiemą į polikliniką.

femme_fatale jūs dabar kaune gyvenat? Kaip sugalvojot į Šiaulius keltis? Primink kurioj vietoj jūs statotės nama bigsmile.gif

Merginos, kada šampę geriam? mirksiukas.gif
einu sidabrinę plaštakę per skype pakalbinsiu, kažkur užsnūdo žiemos miegu lotuliukas.gif Ir tryliktoji kažkur dingusi, nebesirodo pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 18, 14:23)

ACIU uz komentarus! mirksiukas.gif 4u.gif zinokit nezinojau, kad ta aplinkeli jau atidare! liuks! tikrai noreciau jauciu kazkur vest vaika i pietini, nezinau, ten lyg erdves daugiau, ir teritorijos darzeliu didesnes...
O del gydytojo tai zinau kaip svarbu, nekenciu, kai buna kamsciai aikstelese, arba kilometrines eiles prie kabinetu doh.gif arba kai susergi turi registruotis, o talonu nera cool.gif mes tai kaune cia tokia susirade, kur nori ir eini, nunesi kokiu saldainiu tai ir biuletenius telefonu israsineja, viska... aisku, taip gerai siauliuose neberasiu
o del statybu temos tai man irgi doh.gif pametu minti, kol viska perskaitau
Papildyta:
QUOTE(nise @ 2011 02 18, 16:41)
tai gerai, kad turim kita tema, kur gali ramiai, be streso rasinetis thumbup.gif 

drinks_cheers.gif thumbup.gif as UZ!
Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 18, 16:53)
femme_fatale jūs dabar kaune gyvenat? Kaip sugalvojot į Šiaulius keltis? Primink kurioj vietoj jūs statotės nama  bigsmile.gif

Merginos, kada šampę geriam?  mirksiukas.gif
  einu sidabrinę plaštakę per skype pakalbinsiu, kažkur užsnūdo žiemos miegu  lotuliukas.gif Ir tryliktoji kažkur dingusi, nebesirodo pas mus g.gif

jo, mes dar kaune... dar savaite.... ax.gif bus nostalgija kaunu, negaliu slept... bet as jau ir klaipedoj ir vilniuj esu gyvenusi lotuliukas.gif tai prie kraustymusi pripratus... o keliames i siaulius, nes vyras jau metus dirba siauliuose, labai patinka darbas, galvoja, kad labai ilgam laikotarpiui... o gyvensim netoli baciunu g. netoli rekyvos
O davaj palaukiam su sampe iki pirmos kovo savaites ka? bus kovo 8a kaip tik... labai liuks proga isgert tos sampes lotuliukas.gif ir susipazint 4u.gif nes jau busiu nuo kovo 1 d - siauliuose
beje, galit prijungt mane skype - e.s.777 gal greiciau susiorganizavimas vyks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme_fatale: 18 vasario 2011 - 19:51
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 18, 21:34)
O davaj palaukiam su sampe iki pirmos kovo savaites ka? bus kovo 8a kaip tik... labai liuks proga isgert tos sampes  lotuliukas.gif  ir susipazint  4u.gif nes jau busiu nuo kovo 1 d - siauliuose
beje, galit prijungt mane skype - e.s.777 gal greiciau susiorganizavimas vyks  drinks_cheers.gif

ax.gif Sampes noreciau... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 18, 21:11)
ax.gif  Sampes noreciau...  ax.gif  ax.gif  ax.gif

thumbup.gif o kas jos nenori... darom mano atsikraustymo i siaulius proga 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 18, 22:26)
thumbup.gif  o kas jos nenori... darom mano atsikraustymo i siaulius proga  4u.gif  biggrin.gif

As uz clap.gif

O tada pas mane... atrodo stala po menesiuko svetaineje turesiu, bet jokiu daiktu dar nebus...teks is vienkartiniu. O kiek musu butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 18 vasario 2011 - 20:40
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 18, 21:37)

kiek musu cia sitoj temoj yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 18, 22:38)
kiek musu cia sitoj temoj yra?  ax.gif

As dar nieko ir nepazistu, tai man butu pirmas susipazinimo kartas, mes kol kas cia dviese ir teplanuojam, kol kitos priklys i sia tema...
Atsakyti