Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 3 tema

QUOTE(anj @ 2011 01 24, 14:01)
biggrin.gif valio pagavo mano kelnes:
kelnes

Grazios bigsmile.gif kai gausit, gyvai pasirodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Susiradau kažkokiam blog'e kaip atrodo šiandien užsisakytas merino dore cardiganas:
user posted image
Tai net baisu pasidarė biggrin.gif ir kodėl kai kurios mėgsta per mažus dydžius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 01 24, 15:45)
Susiradau kažkokiam blog'e kaip atrodo šiandien užsisakytas merino dore cardiganas:
user posted image
Tai net baisu pasidarė biggrin.gif  ir kodėl kai kurios mėgsta per mažus dydžius? g.gif

Nu jo, bet pats kardiganas vistiek grazus biggrin.gif
uzsisakiau ir as siandien toki, tik del dydzio nzn, bet labai norejau melyno, kazi su small labai paskesiu, jei siaip nesioju xs? Tikiuosi kad bus toks maloniai laisvas megztukas wub.gif
Atsakyti
Aš per laisvų rūbų nebijau, labiau baugina, kad bus va taip išvirtę smile.gif Kadangi irgi norėjau navy spalvos - ėmiau S ir dabar mąstau, kad gali būti lb aptemptas. Pas mane per krūtinę apie 92 cm..
Atsakyti
O kodel taip vangiai albumeli pildom? g.gif Tiek cia buvo zadejusi foto ant greicio daryti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucrezia @ 2011 01 24, 15:04)
tikrai, ir man neberodo g.gif
štai bigsmile.gif

Labai daili wub.gif As turiu viena silkine, tai 2 dydis su 92cm per turtus mazas blush2.gif
Atsakyti
Visai pasimečiau... j. crew dydžių lentelėje rašo, kad eu 40 dydis atitinka jų xs/2, bet čia rašot, kad rūbai yra mažinti vienu dydžiu, tai, vadinasi, ne xs, o m turėčiau pirkti (kas man irgi logiškai skamba). tai kaip visgi yra? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 24, 17:38)
Labai daili wub.gif As turiu viena silkine, tai 2 dydis su 92cm per turtus mazas blush2.gif

tai man su 85cm gal bus pats tas bigsmile.gif jei ką, VS miraculis užpildys tuštumą lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 01 24, 16:41)
Visai pasimečiau... j. crew dydžių lentelėje rašo, kad eu 40 dydis atitinka jų xs/2, bet čia rašot, kad rūbai yra mažinti vienu dydžiu, tai, vadinasi, ne xs, o m turėčiau pirkti (kas man irgi logiškai skamba). tai kaip visgi yra? g.gif:

Ne mazinti o didinti jie yra. Paprastai jeigu nesioju S dydi, is Jcrew imu XS.
Euro 40 tai cia koks raidemis butu, M ar L?
Atsakyti
40 cia man atrodo L, tai moteriskei reiktu imti M. Kai kuriu gal net S, bet cia jau konkreciai reik ziuret koks rubas
Atsakyti
O kas nors galite pakomentuoti šitą kardiganą?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 24, 17:38)
O kodel taip vangiai albumeli pildom? g.gif Tiek cia buvo zadejusi foto ant greicio daryti biggrin.gif
Papildyta:

Tai , kad prisijungimo duomenu neturim. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 24, 17:56)
40 cia man atrodo L, tai moteriskei reiktu imti M. Kai kuriu gal net S, bet cia jau konkreciai reik ziuret koks rubas

40 yra L (kai kurių firmų M), tai matyt reikės imti M, o vilnos megztukų gal net L bandysiu, ūgis visgi 175 cm. ačiū 4u.gif
p.s. moteriškei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 24 sausio 2011 - 17:17