Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 3 tema

QUOTE(šviesi lapė @ 2011 01 24, 21:16)
pasimatavau: per klubus 102, bet per pilvą 80 doh.gif , per krūtinę telpu visur... blush2.gif

galų gale išsirinkusi laukiu patarimų dėl šių rūbų:
megztukas - m ar l?
sijonas - 10? 12?  g.gif

As dzinsini sijona su platesniais klubais pasiemiau 10, bet dar negavau. Tai gal 8 ar net 6 jums mastau.gif (bet gal kas geriau patars blush-anim-cl.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 24, 22:46)
As dzinsini sijona su platesniais klubais pasiemiau 10, bet dar negavau. Tai gal 8 ar net 6 jums mastau.gif  (bet gal kas geriau patars blush-anim-cl.gifsmile.gif

Gal užvakar kartais?? Aš irgi į tą sijoną kėsinausi-būčiau nešus taisyt.
Šviesi lape, Jums turbūt 8 reiktų..ir M megztuko..
Savita1, ar košę virsit iš megztukų mirksiukas.gif
Bandžiau tą foto suorganizuot, bet taip juokingai atrodo nuo blitco-blizga kaip anksčiau tokia kristalinė medžiaga buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 24, 21:58)
Gal užvakar kartais?? Aš irgi į tą sijoną kėsinausi-būčiau nešus taisyt.

Uzvakar tai su kisenem toks? Nes jis net grazesnis, nei maniskis. As paprasta pencil uzsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 24, 21:58)
Savita1, ar košę virsit iš megztukų mirksiukas.gif
Bandžiau tą foto suorganizuot, bet taip juokingai atrodo nuo blitco-blizga kaip anksčiau tokia kristalinė medžiaga buvo lotuliukas.gif

laugh.gif jau verdu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 01 24, 22:16)
pasimatavau: per klubus 102, bet per pilvą 80 doh.gif , per krūtinę telpu visur... blush2.gif

galų gale išsirinkusi laukiu patarimų dėl šių rūbų:
megztukas - m ar l?
sijonas - 10? 12?  g.gif

Del sijono nepatarsiu, taciau prie megztuko parasyta, kad jis is Merino vilnos. Zinokit skalbiant turetu pasitraukti.
Atsakyti
Belle, ar tam megztuke Dore dar yr vietos?

Vlastimila, Bliuskute labai grazi. Su kokiais ismatavimais, koks dydis tiko?

Savita1, na jei man tiks viskas, ka prisisakiau, tai as irgi kose virsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2011 01 24, 16:34)
Tokį turiu S dydį. Jo visas ilgis 90cm.

Šios.
http://www.jcrew.com...~~~~~/22468.jsp

O tai liuks, S ir paėmiau.

O kelnės tikrai šios? Kažkaip juodos taip gražiai atrodo kitose nuotraukose, o šitoj pagrindinėj kur pilkos tai visai nepatinka. biggrin.gif Tai nežinau ką daryti.

Gal kas patars dėl šių kelnių? Kokio dydžio reiktų (67-90cm). Šiaip džinsų visada perku 26 dydį. Galvoju apie 0...

user posted image

Atsakyti
Auksuole, taip su kiįenėmis, to labai norėjau verysad.gif
Savita1, ir aš jau verdu, per šį masinį užpirkimą tik vieną -ne bendrai tik du užsipirkau ax.gif Šį kartą pirkau beretes, pirštines, šalikus ir papuošalus-vienu žodžiu aksesuarus....aišku, kad per daug-dalis keliaus į išparduotuvę...
Milmar, ačiū ir man marškiniai wub.gif
Su apimtimi 97-100cm, aš taip manau...-dabar nerandu metro pasimatuot...8 dydyje jau vietos nebelieka, kaip tik...dabar gailiuosi, kad nepirkau ir megztuko to leopardinio, kaip savita1..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 25 sausio 2011 - 08:40
Mergaites, o XL dydis kokiai krutines apimciai? Gal galit patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 25, 01:16)

Gal kas patars dėl šių kelnių? Kokio dydžio reiktų (67-90cm). Šiaip džinsų visada perku 26 dydį. Galvoju apie 0...

user posted image

As turu sitas juodas, gerokai prasoviau su dydziu, pasiemiau maziausia imanoma 00 dydi, bet gerokai didintos, atitinka manau 36 dydi, neaptempia man, pati nesioju 32-34.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 24, 21:07)

visi rubeliai pas mane XS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jevgenija @ 2011 01 25, 10:05)
Mergaites, o XL dydis kokiai krutines apimciai? Gal galit patart?  4u.gif

Aš manau, kad kokiai 110cm, nes jei mano apie 98, bet tinka megztukai M...
Atsakyti