Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 3 tema

QUOTE(Linutelia @ 2011 01 26, 16:21)
O idomu jos abi nera padidintos?  4u.gif Gal kas jau turit tokias?  ax.gif

Pirmoji tai tikrai didinta kur įmetė Belle Du Jour . Nors maniškė pirkta ne iš factory. g.gif
Atsakyti
Gal kas galetut pakomentuoti Chino shortukus 5''. Su 89 cm sedimaja koki dydi rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2011 01 26, 20:38)
Pirmoji tai tikrai didinta kur įmetė Belle Du Jour . Nors maniškė pirkta ne iš factory.  g.gif

Uzsisakiau pirmaja, emiau XS, bet siaip nesioju irgi daugiausia XS, tai idomu ar nebus per didele... Nu jei bus didele, tai parduosiu. Kaina db gera tos maikutes, visai nebrangi thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau ilgai "medziota" ir labai laukta suknyte is Factory:
user posted image
user posted image
Ir nezinau g.gif tinka ji man ar ne unsure.gif Viskas ok, bet juosmuo aukstokai (mano ugis 1.72), atrodo lyg truputi isaugta doh.gif Na, bet sitoj nuotraukoj jis irgi auksciau nei liemuo g.gif
Gal turit kuri? Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 26, 14:43)

O dar yr tokiu maikeliu? Kazkaip nematau ax.gif
Gal nuoroda galima?
Beje, kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 26, 15:53)
Ir į Factory žiūriu įmetė šią suknelę bigsmile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/33684.jsp

Turiu ją, tik ji tokia gerokai didinta sakyčiau doh.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

Dzintut as 6 matavausi tavo? mislyju 8 gal pasiimt blush2.gif smagesne man gal butu
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 26, 21:06)
Dzintut as 6 matavausi tavo? mislyju 8 gal pasiimt blush2.gif smagesne man gal butu

Aha, 6 matavaisi pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 01 26, 21:28)
Pagaliau gavau ilgai "medziota" ir labai laukta suknyte is Factory:
user posted image
Ir nezinau g.gif tinka ji man ar ne  unsure.gif  Viskas ok, bet juosmuo aukstokai (mano ugis 1.72), atrodo lyg truputi isaugta  doh.gif  Na, bet sitoj nuotraukoj jis irgi auksciau nei liemuo  g.gif 
Gal turit kuri? Ka manot?

o gal galit ideti realia nuotrauka kaip atrodo? mirksiukas.gif
man jos niekaip nepavyksta pagaut verysad.gif gal kuri netycia turit XS parduot?
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2011 01 26, 21:09)
o gal galit ideti realia nuotrauka kaip atrodo?  mirksiukas.gif
man jos niekaip nepavyksta pagaut  verysad.gif gal kuri netycia turit XS parduot?

Aš tokią turiu. Ale pradeda ji man nebepatikt verysad.gif Kažkaip burbuliuojasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 26, 21:09)
Aha, 6 matavaisi pas mane 4u.gif

***** tik tavo ruda daug grazesne nei cia esamos spalvos doh.gif

kaip manai rizikuoti 8?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 26, 21:23)
***** tik tavo ruda daug grazesne nei cia esamos spalvos doh.gif

kaip manai rizikuoti 8?

Nu man atrodo tau ir 6 kuo puikiausiai tiko g.gif Net nežinu ką patarti. 8 bus šiek tiek laisvesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 26, 21:44)
Nu man atrodo tau ir 6 kuo puikiausiai tiko g.gif Net nežinu ką patarti. 8 bus šiek tiek laisvesnė g.gif

rizikuoju biggrin.gif jei bus didele nusisausiu doh.gif arba mainysim lotuliukas.gif
Atsakyti