Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 3 tema

QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 29, 10:53)
Tada pasakysiu kaip pavyzdį ax.gif kad nusipirkau 3 paltus, iš pradžių vieną-paskui paskaičiau aniutos komentarus, kad pamažinti-pirkau didesnį, o tada galiausiai padavė tą spalvą, kurios norėjau-tai ir tą nusipirkau, reziume-tikuos, kad vienas tiks, bet du reikės ilgai ir nuobodžiai ir pardavinėt doh.gif

Ogogo, kokie kiekiai blink.gif biggrin.gif. Taigi parduoti tikrai teks, tik guodzia mintis, kad rubeliai pirkti su didele nuolaida, o tai palengvins pardavima ax.gif mirksiukas.gif.
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 29, 10:58)
man pardavinejimas nera gera iseitis. Dazniausiai tenka ilgai pardavinet arba must kaina. Kad ir tos silko kelnes. Tiek visos raso,kad ju nori, o isparduotuvej ilgiausiai neparduodamos. Dabar tai parduoda nemaza kaina, bet buvo ir su nuolaida ir pardavinejo kelis menesius, nenustebciau,kad ir nepardave.

As nespejau sikart nusipirkti silko kelniu, o issiaiskinau galu gale, kad man tiktu 2 dydis (greiciausiai), tai dabar isparduotuveje esancios kelnytes dydziu tinktu, bet kaina nea blush2.gif. Zinant, uz kiek jas buvo galima gauti paskutinemis dienomis, lauksiu pareinant nauju prekiu ir kam netikus ieskosiu pasiulymu ax.gif. Manau susiviliosiu ne vienu pasiulymu isparduotuveje, kuriuo nepasinaudojau pati, jei tik rasiu sau tinkamus dydziu ir modelius rolleyes.gif.

QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 29, 11:03)
Prie to pačio dar paklausiu gal kuri užsisakėti sau per didelį tokį sijoną ir norėtų 4 dydžio, dar negavau, bet manau, kad bus per mažas..
user posted image

As uzsisakiau toki 2 dydzio, jei kartais man butu per mazas, labai noreciau pirkti is jusu 4 dydzio mirksiukas.gif.
Atsakyti
kad dabar ju nebuvo per sita sale, tai nezinau kas jas ismes i isparduotuve smile.gif nebent vel pasirodys pavasari. O man sunkiausia buna spalva issirinkt, ypac megztuku, tada perku ne viena, o kai gaunu,tai nebelieka ka parduot, nes abi spalvos patinka biggrin.gif todel megztiniu kalna turiu ir dar kalno laukiu. Gavau saskaita ir jau nebezinau ka uzsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 29, 12:13)
kad dabar ju nebuvo per sita sale, tai nezinau kas jas ismes i isparduotuve smile.gif

Nebuvo? unsure.gif Tai, matyt, susimaisiau su kitomis panasiomis mastau.gif. Zodziu, einu nuo kompo pailset doh.gif biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 28, 23:23)
cia ne tos schmoll.gif  sitos 2010 vasaros, o blizgios buvo 2009 vasara, as ne karto nemaciau ju sale dabar g.gif labai mielos ir sitos, bet asmeniskai man blizgios zymiai ispudingesnes rolleyes.gif
Modelis ju panasus, ir tos ir tos placios, todel zymiai graziau ziurisi mazesnis dydis. Kaip fakta idedu J.Crew foto -cia labai aiskiai matosi, kad manekenei nera jos laisvos, atkreipkit demesi kaip uzpakaliukas net aptemptas ir koja sulenkta pasiraukus - vadinasi jos neturi buti kaip maisas mirksiukas.gif
user posted image

Mergaites, visai pasimeciau, tai sitos kelnes nuotraukoj ir sitos kur nuoroda ne tas pats g.gif

http://www.jcrew.com...D=1296125409793

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2011 01 29, 11:53)
žinok, kai čia visos prakalbo, tik tada lindau žėt į spintos gilumą savųjų doh.gif  tu jau rašei, kad lauki savų  verysad.gif ..bet jei įdomu, gali atbėgti, duosiu namo parsinešti pasimatuoti..palyginsi kaip atrodo 6 ir 4 dydžiai mirksiukas.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif

parasiau tau az 4u.gif

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 01 29, 12:23)
Mergaites, visai pasimeciau, tai sitos kelnes nuotraukoj ir sitos kur nuoroda ne tas pats g.gif

Cia kitos mirksiukas.gif
Pazek kristelos nuotraukas, kur sukelus j.crew rubus.. ten jos yra abi... matosi skirtumas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, cia ne tos pacios kelnes, tos blizgios yra is senos kolekcijos, ir ju tikrai jau nebus Jcrew psl schmoll.gif
Man tai keista, as pati vakar ta pati pagalvojau apie ka cia ziuriu siendien kalbama. Tokios tos kelnes paklausios, tiek yra norinciu, o isparduotuveje dabar net kelios merginos pardavineja ir niekas ju neperka g.gif unsure.gif Sako kaina auksta, kai zinau uz kiek buvo galima nusipirkti, na bet nebus jau galima uz tiek paimti, nes ju isvis jau nera senei ir nemanau kad per stebukla atsiras biggrin.gif
As pvz jeigu nuspreciau parduoti, irgi neatiduociau uz 50lt, nes jos jau pato kaip ir deficitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 29, 11:30)
Mergaites, cia ne tos pacios kelnes, tos blizgios yra is senos kolekcijos, ir ju tikrai jau nebus Jcrew psl schmoll.gif
Man tai keista, as pati vakar ta pati pagalvojau apie ka cia ziuriu siendien kalbama. Tokios tos kelnes paklausios, tiek yra norinciu, o isparduotuveje dabar net kelios merginos pardavineja ir niekas ju neperka g.gif  unsure.gif Sako kaina auksta, kai zinau uz kiek buvo galima nusipirkti, na bet nebus jau galima uz tiek paimti, nes ju isvis jau nera senei ir nemanau kad per stebukla atsiras biggrin.gif
As pvz jeigu nuspreciau parduoti, irgi neatiduociau uz 50lt, nes jos jau pato kaip ir deficitas biggrin.gif

o tai skiriasi kuom bigsmile.gif tik kad medziagite blizganti g.gif 4u.gif
tai kad mano dydzio nera isparduotuvej, man su savo 104-106 nieko nera isparduotuvej verysad.gif
Per ispardavima pavyko uzsakyti, bet tik dabar supratau, kad cia visai kitokie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 29, 10:26)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Nu po tokiu pareiskimu.. tai greicau tos kelnes ateitu.. nes jau nemiegosiu ramiai  doh.gif

Nenusimink, manau bus geros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 29, 11:27)
Cia kitos  mirksiukas.gif
Pazek kristelos nuotraukas, kur sukelus j.crew rubus.. ten jos yra abi... matosi skirtumas  4u.gif

Paziurejau, bet taip ir nesupratau kur kitos parodytos blush2.gif
Atsakyti
Skiriasi, va sitos yra is senos kolekcijos, ju jau nera Jcrew pardavime ir manau tikrai nebus, medziagyte blizgi, su raikstukais priekyje, jos kaip suprantu siauresnes, ne tokios placios kaip kitos kelnes. Spalva tik viena, tokia kaip foto:
Jcrew Silk-Linen City kelnes
user posted image
O sitos yra is naujesnes kolekcijos, dar kartais imeta i pardavima, taip kad yra galimybe nusipirkiti, yra keliu spalvu jos.
Jcrew Silk-Linen Slouchy kelnes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 25, 17:50)
Silk-Linen City kelnes - padidintos, 2 dydis tinka klubams 92-95
user posted image
user posted image
Papildyta:
Silky Linen Slouchy kelnes - labai svelnus ir minkstas audinys, 0 dydis tinkamas klubams iki 93cm
user posted image
user posted image

Nu nzn ar jau aiskiau gali but ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 28, 23:23)

O tos Slouchy kelnes gale su kiseniais, kaip ir City modeliukas?
Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 29, 11:45)
Nu nzn ar jau aiskiau gali but  ax.gif  4u.gif

http://i131.photobuc...a_01/kelnes.jpg
Man atrodo kad Kristela cia sioje foto su 4 dydziu kelniu, jeigu gerai pamenu smile.gif
Atsakyti