Noriu paklausti.Man labai faina baltos sauskelnes turim nemazai is baltos flaneles.Na imetus i skalbenke visada tos demes suduku man issiplauna.Naudoju kokius 2 menesius na iki siol manosios baltos.
Tai ir klausiu gal veliau nuo 8men.sudukai pasidaro stipresne ir nebeissiplauna???
Klausiu ,nes zadu siut sauskelnes ...
Man atrodo (nu bent jau mums taip ir yra), kad kuo didesnis, tuo su tais sudukais viskas paprasciau. Maziems jie labiau tepa ir isigeria. Didesnio tai praktiskai ir i tuoleta gali iskratyti ir net nevisada jau su ukiniu muilu sutrinu. Mazam visada reikdavo gerai su ukiniu itrint pries metant i kibira.
JulieTa jep overloku du kartus pirma karta su peiliu kerpam , antra karta padidinu siules ploti ir peili pakeliu, kad nebekirptu, ten kur daug gumos kverbatku labai garziai apmeto. kai baigi antra karta apsuki ir dar milimetriuka atgal pasiuvi kad nebrigztu. vidurini siuliuka silkini dedu tada labai graziai zvilga.
Magira mums tai demiu spalvos nuo maisto priklauso, jei moliugas ar morka - reik gerai istrinti su ukiniu muilu, jei melynes tas pats, o kopustukai ir bulves nepalieka demiu
aciu labai uz pagyras
, mane irgi pavasaris veikia nuo senu dzinsu etiketes lupinejiu ir savo princesei siusiu ant sauskelniu turetu atrodyti smagiai... jei pavyks pasigirsiu
Magira mums tai demiu spalvos nuo maisto priklauso, jei moliugas ar morka - reik gerai istrinti su ukiniu muilu, jei melynes tas pats, o kopustukai ir bulves nepalieka demiu

aciu labai uz pagyras

QUOTE(Magira @ 2011 03 19, 21:12)
Noriu paklausti.Man labai faina baltos sauskelnes turim nemazai is baltos flaneles.Na imetus i skalbenke visada tos demes suduku man issiplauna.Naudoju kokius 2 menesius na iki siol manosios baltos.
Tai ir klausiu gal veliau nuo 8men.sudukai pasidaro stipresne ir nebeissiplauna???
Žinok aš čia visiem siūlau imt margesnes, tamsesnes, ale pati kai turėsiu 3 lėliuką - tai irgi baltas siūsiu. SU margom jau prisižūrėjau, dabar man reikės jau baltų. Negaliu paaiškint kodėl, nu va taip man natūralu, šviesu, džiugu ir visaip kaip balti tie vaikai ir viskas kas su jais susiję, kad va nu net negaliu

Na man zinokit jau po menesio naudojimo ant iklotu lieka demes nors ir ukisku muilu patrinu...gal jus skalbiat iskar pervyste ir merkiat kibiran...as tai tik vakare visas skalbiu arba tik kita diena tai sunkokai man tos demes salinasi. O ilgiau naudojant jos isiseneja...
Fainai kam demiu nelieka...
QUOTE(Magira @ 2011 03 19, 22:12)
Nu žinok mintis mano perskaitei

Kaip kažkuri sakė, kuo toliau tuo lengviau su visais tais reikalais, krest tūlikan ir jokios bėdos

Labai grazios Sibiles morkvines sauskelnes
As turiu ir beveik baltu sauskelniu , bet demiu isvengiu, nes kas vakara visas sauskelnes su tirstu turiniu po vandeniu praplaunu ir pries metant i kibira itrinu ukisku muilu vaiku drabuziams skalbt skirtu, tada viskas labai svariai issiplauna
Mano mergyte maza dar -tai beveik kiekvienos sauskelnes buna su tortais

As turiu ir beveik baltu sauskelniu , bet demiu isvengiu, nes kas vakara visas sauskelnes su tirstu turiniu po vandeniu praplaunu ir pries metant i kibira itrinu ukisku muilu vaiku drabuziams skalbt skirtu, tada viskas labai svariai issiplauna

QUOTE(Tomy @ 2011 03 19, 23:27)
Žinok aš čia visiem siūlau imt margesnes, tamsesnes, ale pati kai turėsiu 3 lėliuką - tai irgi baltas siūsiu. SU margom jau prisižūrėjau, dabar man reikės jau baltų. Negaliu paaiškint kodėl, nu va taip man natūralu, šviesu, džiugu ir visaip kaip balti tie vaikai ir viskas kas su jais susiję, kad va nu net negaliu
Nežinau ar aiškiai čia parašiau, nesakau, kad ne balta tai nenatūralu, ale man kuo paskesnis vaikas, tuo labiau baltos jam noris 

Pilnai suprantu ,nes taip pat ir man .Noriu baltu ir tiek.Man balta labai kudiska labai svaru...

Papildyta:
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 03 19, 23:44)
Na man zinokit jau po menesio naudojimo ant iklotu lieka demes nors ir ukisku muilu patrinu...gal jus skalbiat iskar pervyste ir merkiat kibiran...as tai tik vakare visas skalbiu arba tik kita diena tai sunkokai man tos demes salinasi. O ilgiau naudojant jos isiseneja...
Ir dazniausiai vakare rankom skalbiu ir i kibira,kartais tik su vandeniu ir i kibira.Gal nuo medziagos priklauso....
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 03 19, 23:44)
Na man zinokit jau po menesio naudojimo ant iklotu lieka demes nors ir ukisku muilu patrinu...
mes kai muilu plovem, tik du pirmus men, kazkaip gerai isimdavo demes kaip tik. paskui jau kai skalbenkej su eko skalbikliais yra like ir demiu. bet pastebejau, kad man viska sugadine yra gyvatukas, jis jau toks senokai dazytas, manau nuo jo liko demes. dabar nauju prisiuvom, ir dziaunu ant dzziovykles, bedos neber

QUOTE(NAJA @ 2011 03 19, 23:54)
Kaip kažkuri sakė, kuo toliau tuo lengviau su visais tais reikalais, krest tūlikan ir jokios bėdos 

is tikro daug lengviau. tas reikalas visai kitoks jau pasidaro. o ypac, kai rytinius pagauni, is vis liuks buna

sveikos gyvos
pagauliau ir as turiu modeli ant kurios galiu isbandyti savo siuvinius
labai gerai,kad daug neprisiuvau iskarto, nes nepataikiau su dydziu...matyt spausdinant nustatymai kazkokie negeri, nes man medium dydis mazokas
ir kol kas man dar eksperimentu lygyje viskas...iklotai ir visa kita...tai va...
o man issiplove demes su neutral milteliais...ligoninej gavau megineli dovanu, tai ir isbandziau...

pagauliau ir as turiu modeli ant kurios galiu isbandyti savo siuvinius

o man issiplove demes su neutral milteliais...ligoninej gavau megineli dovanu, tai ir isbandziau...