Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(**Fėja** @ 2011 02 14, 19:28)
O kiek tu pazymi?
Papildyta:
As bandziau, man nepadejo schmoll.gif

sausy 10, o vasary jau 5 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 02 14, 15:54)
kazkada bandziau profilaktiskai, lyg ir geriau buvo g.gif

siandien skambinau del to maisto netoliaravimo testo...pritrenke kaina 1400-1600lt blink.gif jei zinociau kad pades, atiduociau ir trigubai g.gif

Jooo, jo kaina tai ziauri yra doh.gif

O jus ka zymites - tik migrenos priepuolius, ar ir visokius kitokius galvos skausmus?

As buvau praeita ketvirtadieni kaklo kraujagysliu echo pasidaryt, tai si ketvirtadieni grisiu pas neurologa, ziuresiu, ka pasakys - nes ta gydytoja nei zodzio nepasake doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 02 14, 18:32)
sausy 10, o vasary jau 5  doh.gif

Tik ziurek nepadaugink triptanu, daugiau nei 9 tableciu per menesi geriau negerk. Siaip manau tau tikrai reiktu pagalvot apie profilaktini gydyma, 10 kartu, tai nemazai. Kas trecia diena.
Papildyta:
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 02 14, 19:12)
O jus ka zymites - tik migrenos priepuolius, ar ir visokius kitokius galvos skausmus?
As buvau praeita ketvirtadieni kaklo kraujagysliu echo pasidaryt, tai si ketvirtadieni grisiu pas neurologa, ziuresiu, ka pasakys - nes ta gydytoja nei zodzio nepasake  doh.gif

Na man tipiski tipiski migrenos skausmai.
Gydytoja sake priepoli zymet kryziuku, o jei toks skausmas, kuri dar gali kentet be vaistu, bruksneliu, jei jau vemi, guli ir visai blogai, 2 kryzeliai..

O ta gydytoja, kuri dare echoskopija, nedave tau israso? Reikejo paklaust ka matot, manau tada butu papasakojus.
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 02 14, 19:44)
Tik ziurek nepadaugink triptanu, daugiau nei 9 tableciu per menesi geriau negerk. Siaip manau tau tikrai reiktu pagalvot apie profilaktini gydyma, 10 kartu, tai nemazai. Kas trecia diena.
Papildyta:
Na man tipiski tipiski migrenos skausmai.
Gydytoja sake priepoli zymet kryziuku, o jei toks skausmas, kuri dar gali kentet be vaistu, bruksneliu, jei jau vemi, guli ir visai blogai, 2 kryzeliai..

O ta gydytoja, kuri dare echoskopija, nedave tau israso? Reikejo paklaust ka matot, manau tada butu papasakojus.

Na ji man ta echo padare, paklause, ar man dar reiks korteles, pasakiau, kad ne, tai sako - viskas tada. O pati ten dar kazka rasyt pasiliko. Tai manau, viskas bus kortelej ir neurologas susakys, kas ir kaip... g.gif
Atsakyti
Fifux'e- SVEIKINIMAI 4u.gif wub.gif

QUOTE(semke @ 2011 02 07, 16:28)
Vaistu labai noreciau vengti.. Bandom vaikiuka susiplanuoti, tai baisu..
Ka daryt?? Bandyt gal paracetamoli, kiek zinau tai ji galima ir  nestuke.gif  jei netycia tokia esu.. blush2.gif

QUOTE(braske09 @ 2011 02 07, 16:58)
na nestumo pradzioj tai sako nieko negalima vartot, jokiu vaistu, tai net nzn... g.gif
as budama 2-3 sav nestumo isgeriau Cinie puse tabletes blink.gif nes nezinojau kad laukiuosi, bet kleckas mano sveikas ir drutas  biggrin.gif

o man pati pirma nestumo menesi buvo tokie stiprus ir dazni migrenos priepoliai, kad vaistus jau saujom ryjau doh.gif bet aciu D kad maziukas gime sveikas. nes dar ta pirma menesi jis nebuvo pilnai prisitvirtines ir is manes negavo jokiu medziagu. tai bent tiek gerai. ax.gif

visoms po 4u.gif jei kam labai reikia tai ir po 4u.gif 4u.gif

cia apie amitriptilina maciau buvo kalbeta ax.gif tai va, as ji gerdavau du kart i diena doh.gif dbaar kai pagalvoju tai siurpas nueina, kad tokiom dozem gydytojas liepe gert blink.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 02 14, 17:28)
As bandziau, man nepadejo schmoll.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 02 14, 20:44)

jau uzsiregistravus, vaziuosiu kovo pabaigoj, skirs profilaktini gydyma, anksciau negalejo, nes maitinau savo sunu.kaip dar ilgai laukti... doh.gif
man siaip skausmu nebuna, jei skauda-tai migrena, ir as tik pajutus kazkoki negera jausma, iskart geriu vaistus, nes kiek kartu bandziau laukti, gal praeis, gal nemigrena, visada pasigailedavau, nes po to tris dienas kryzium guledavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 02 14, 14:18)
o sakykit jus zymites skausmus kalendoriuje? 4u.gif kiek vidutiniskai per menesi jums buna priepuoliu?  ax.gif

as nezymiu,ir db galvoju kad nebelaikas,bet seip gera ideja zymetis g.gif man db antra diena skauda-vakar vakare jau nezinojau kur detis,o vaistu jokiu kad galeciau isgerti neturiu g.gif reiktu pasirupinti spec atvejams g.gif

QUOTE(tiutiute @ 2011 02 14, 22:30)
Fifux'e- SVEIKINIMAI  4u.gif  wub.gif

4u.gif

sveikutes
Atsakyti
migrenos dienoraštis

aš naudojau šitą, ir žymėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 02 16, 14:40)
migrenos dienoraštis

aš naudojau šitą, ir žymėjau  thumbup.gif

liuks thumbup.gif
ferai cia sugalvotas jis thumbup.gif
bet jauciu nestuke.gif metu neapsimoka zymetis-nes tas skaumas vistiek ne toks yra.juk gali buti ir daznesnis nai iprastai budavao ar sumazejes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 02 16, 16:40)
migrenos dienoraštis

aš naudojau šitą, ir žymėjau  thumbup.gif

aciu, jau naudosiu ir as ji ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
skambinausi daktarei, sake priims kovo pradzioj thumbup.gif prasysiu magnetinio kad darytu, nu negerai pas mane kazkas su galva, beveik kas antra-trecia diena skauda, apart triptanu, nieks nenumusa doh.gif

beje, nepamenu, kazkuri is musu daresi magnetini.ar reikia kazi moket uz si tyrima? g.gif
Atsakyti