Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(semke @ 2011 02 18, 13:04)
Galva skaudet pradejo iskart tik pilnatis atejo, sutapo dar ir tai, kad vakar mmmm atejo... gal visa tai ir susidejo...? tai vakar ir siandien migrena nuo ankstyvo ryto, prabudau nuo skausmo...

Tai gal tau hormonine migrena, susijusi su menstruaciniu ciklu g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 02 18, 21:36)
Pabandykit Migard, jei priepolis kita diena atsinaujina, na skausmas sugrizta.
Man neurologe sake, kad Migardas yra ilgiausiai veikiantis triptanas.

teko bandyt, viena kart suveike puikiai, antra kart kai geriau-skausma nueme, o ant rytdienos jau reikejo antros tabletes doh.gif
Atsakyti
As jau ikaliau 100g Imigrano doh.gif , vakar geriau paracetamoli su kodeinu doh.gif
Kaip mane knisa, negaliu gun_bandana.gif
Kazkaip manau, kad sitie AD man nelabai tinka schmoll.gif Daug priepoliu...
Atsakyti
Laikykites mergikes. Sveikatytes visom 4u.gif
Man tai dabar tfu tfu... Truputi tik spaudzia galva nuo itampos ir nervu. Bet stengiuosi laikytis, labai bijau, kad vel priepuolis neuzeitu... unsure.gif
Atsakyti
Eglaitiene, nuo ko tau tie nervai ir itampa, gal gali ja sumazint kaip nors?

Man jau 5 diena is eiles skauda galva... doh.gif blink.gif vakar ir siandien kenciu, vakare tik citramono pabandziau isgerti, aisku- nepadejo, bet skausmas toks kad kentet galiu...
Pulsuojantis, smilkiny vienam, paastreja staigiai sujudejus ar pan. blink.gif
Toks kaip uzsitesusios migrenos gal sakyciau, tik aisku zyyymiai mazesnis... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 02 20, 12:53)
Eglaitiene, nuo ko tau tie nervai ir itampa, gal gali ja sumazint kaip nors?

Ai, man cia nuo banko... Buvom banke pasirasyt sutarties pakeitimo, tai vel vos neisdure i akis ziuredami... Jau viena karta patikejom tuom, ka sako ir pasirasem sutarties pakeitimus neisigiline, tai dabar skestam, ieskom budu, kaip ir kur kuo greiciau emigruot, kad uzdirbt pinigu ir atsikratyt banko draugijos. Tai daba vel nuejom ir vel i akis ziuredami vos neisdure. Bet sitaip bent kiek mastancius zmones galima isdurt tik 1 karta, antra nepasimoviau jau. Susipjoviau su vadybininke, o dabar rasysiu oficialu rasta, kodel antra karta atsisakau pasirasyti sutarti, nes jie yra dar ir tokia gasdinimo taktika isivede - atseit jus cia jau viena karta nepasiraset, dabar antra karta, trecia ar ketvirta karta bankas gali ir nebesvarstyti jusu prasymu ir t.t. blink.gif Nu zodziu... Nenoriu apkraut jusu irgi skaudanciu galveliu savom problemom. Yra karo stovis su banku ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 02 20, 11:53)

4u.gif svaikatytes
taip jau buna, kad kai ilgai skauda, skausmas daug mazesnis, bet ilgai trunkantis, o kai trumpai skauda tada jau SKAUDA doh.gif
paguosiu hihihi.gif jei jau 5 dienas skauda, tai nebedaug ir beliko, dar kokias pora dieneliu paskaudes

QUOTE(Eglaitiene @ 2011 02 20, 12:44)
Yra karo stovis su banku ir tiek  lotuliukas.gif

blink.gif ojej. stiprybes ir kantrybes
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 02 20, 14:19)
blink.gif  ojej. stiprybes ir kantrybes

Aciu, stengiuosi 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 02 20, 14:19)
blink.gif  ojej. stiprybes ir kantrybes

nu jo, nebedaug beliko pagal viska, dar kokios dvi dienos arba trys lotuliukas.gif doh.gif

Eglaitiene, nepavydziu... 4u.gif Cia ne i tema, bet idomu kaip sekais jums su darbu paieska? tave is kitos temos zinau, tai va ir idomu, sakei kad cv siuntinesit po naujuju, rimtai ieskosit, dar variantas jums su prancuzija buvo.. ania?

Oras pas mus nuostabus, buvom pasivaikscioti, bet galvai nuo to negeriau...Dabar kava geriu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 02 20, 17:19)
nu jo, nebedaug beliko pagal viska, dar kokios dvi dienos arba trys  lotuliukas.gif  doh.gif

Eglaitiene, nepavydziu...  4u.gif  Cia ne i tema, bet idomu kaip sekais jums su darbu paieska? tave is kitos temos zinau, tai va ir idomu, sakei kad cv siuntinesit po naujuju, rimtai ieskosit, dar variantas jums su prancuzija buvo.. ania?

Oras pas mus nuostabus, buvom pasivaikscioti, bet galvai nuo to negeriau...Dabar kava geriu..  doh.gif

Jo, buvo taip. Bet kol kas is visu pusiu viskas pritilo... unsure.gif O kaip jum sekasi dabar?
Atsakyti
Mes dar NO sedim, man cia kaip niekada skauda galva daznai... doh.gif bet treciadieni turetumem namo i LT grizti, uzkniso mane cia juodai.
O po to, pasibuve Lt vaziuosim i UK laimes ieskoti.... g.gif Nezinau kaip seksis, ir baisoka bet ir labai laukiu...

Bliamba, taip skyla galva, nebezinau ka daryti.. ikaliau katik citramono, bet jauciu kad nepades, bet tai ka daryt... g.gif negi gersiu MIGARD'a dabar, ne migrena, bet toks uzsilikes lengvokas migreninis skausmas, paprastos tabl nepadeda... o skausmas erzinantis labai, pulsuoja puse galvos... tai stipriau tai silpniau... g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 02 20, 18:22)
Mes dar NO sedim, man cia kaip niekada skauda galva daznai...  doh.gif  bet treciadieni turetumem namo i LT grizti, uzkniso mane cia juodai.
O po to, pasibuve Lt vaziuosim i UK laimes ieskoti....  g.gif  Nezinau kaip seksis, ir baisoka bet ir labai laukiu...

Bliamba, taip skyla galva, nebezinau ka daryti.. ikaliau katik citramono, bet jauciu kad nepades, bet tai ka daryt...  g.gif  negi gersiu MIGARD'a dabar, ne migrena, bet toks uzsilikes lengvokas migreninis skausmas, paprastos  tabl nepadeda...  o skausmas erzinantis labai, pulsuoja puse galvos... tai stipriau tai silpniau...  g.gif  verysad.gif

Siaubas... Sveikatytes tau, nu ir aisku laimes kitoj saly 4u.gif mirksiukas.gif
As jau siandien irgi vel kaliau tabletike po kurio laiko ramybes...
Atsakyti