Sveikos..kažkada senai senai buvau prisistačius temoj apie migrena, bet vis neapsilankydavau.. dabar skaitinėjau ir vėl prisiminiau apie jus, kurios visos kenciat irgi nuo tos bjaurasties..

nežinau kas čia yra, bet turbūt,nervai,stresas daro savo, nes galvą skauda kone kasdien.. baigiu išdurnėti..rynu Imigran'ą kasdien.. Gal kurios bandėt Imigran T? aš eisiu pas neurologą, turbūt prašysiu, kad keistų vaistus, nes jau nebeįmanoma.. ilgą laiką vien su Imigranu gyvenu, gal kitokie pristabdytų skausmus tam tikram laikui.. Nors esu bandzius jų daug.. Imigran geriausi..bent man..
Papildyta:QUOTE(Eglaitiene @ 2011 03 09, 10:10)
O siaube...

gelbekit kas nors, mirstu...

Tik isgerus vaistus pasidare rankos kaip svinines, atrode, kad net skauda - neina pakelt, kojas per kelius pakirto. Pradejo pykinti, sirdi permusinet, spranda kazkur uzspaude, paskui pradejo drebet rankos, o kvepuojant tai net nosi skauda - toks idomus jausmas - kaip sloga kai buna, kazkur giliai atrodo, kad gleivine taip nemaloniai erzina... Dabar jau biski geriau - is visu situ dalyku liko tik ranku drebejimas ir nezymus silpnumas, o galva vis tiek bent jau kol kas skauda

Cia normalu - jum taip buna

man būna taip, kaip kad Jūs aprašėte.. kartais vėmimas. Ypač dažnai jaučiu tą aprašytą keistą jausmą nosyje, kaip kad būtų pažeista gleivinė ir dirgintų ją.. Tai manau, kad čia nuo vaistų.

Tiesiog toks šalutinis poveikis..
Aš kai susimastau, kiek jų išgeriu, tai man baisu darosi..