Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(Eglaitiene @ 2011 03 09, 14:05)
As nuo migrenos is vis pirma karta isgeriau siandien. Anksciau gerdavau tik paprastus nuskausminamus... Bet dabar, zinokit, jauciuosi tikrai neblogai. Vos vos apsunkus galva yra, pasilenkt nelabai dar galeciau ir staigiu judesiu vengiu - bet seip visai gerai jau dabar jauciuosi, ir gan darbinga nuotaika, sakyciau..  4u.gif

4u.gif

o man galva snd skaudi,bet ne iki tiek dar,kad vaistu reiktu 4u.gif na is esmes jei ne nestuke.gif tai jau buciau isgerus ir nekentejus,bet db dar kentesiu kas eina blush2.gif
Atsakyti
brrr.... vel.... net pykina... prasidejo lengvas maudimas dar vakar, siandien stipresnis, ikaliau ibuprofeno 600 mg, nors siaip kalu jau po 1200 mg, nepadejo, tada po valandos nimesilio maiseli... nepadejo. Dabar susiverciau Naramigo tablete.... jau kaip pavargau nuo tu tabelciu ir skausmu verysad.gif as jau nekalbu apie darbinguma ir alpamai apie gyvenimo kokybe, kai pvz isleki kur i kokia kelione ir vietoj gero laiko svajoji prigulti ramybej.... zodziu aj... sedziu namie, nei itampa, nei kazkoks pervargimas (na aisku, apie normalu miega galiu tik pasvajot...) bet vistiek kad isiskauda ta galva...

kaip suprantu man reik eiti pas seimos daktra kad nusiustu pas neurologa ar is kart eit pas koki privatu gera gydytoja? gal gali ka rekomenduot?

ir gal kuri geriat pastoviai kokius prevencinius vaistus?
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2011 03 08, 13:30)

gal antras gimdymas pades  hihihi.gif

nepadejo ir antras.... bet va per nestuke.gif tai super buvo thumbup.gif neskaudejo visai.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 09, 15:54)
4u.gif
o man galva snd skaudi,bet ne iki tiek dar,kad vaistu reiktu 4u.gif na is esmes jei ne  nestuke.gif tai jau buciau isgerus ir nekentejus,bet db dar kentesiu kas eina blush2.gif

man buvimas šaltai padėdavo, laikykis 4u.gif

QUOTE(dresin @ 2011 03 09, 16:04)
kaip suprantu man reik eiti pas seimos daktra kad nusiustu pas neurologa ar is kart eit pas koki privatu gera gydytoja? gal gali ka rekomenduot?

aga pas šeimos tada siunčia, o koks miestas?
jau pažėjau, į santariškes traukia visos, keli lapai atgal yra rekomenduotos ir išgirtos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 09 kovo 2011 - 16:49
QUOTE(Lutė @ 2011 03 09, 16:48)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif kad ilgam neskaudėtų

bral nors man senokai skaudėjo (spjaunu 3 kartus), bet skausmą atsimenu lyg ką tik būtų skaudėję  doh.gif bet kaip mes kankinamės, kad gimdymo skausmai pasimiršta, o tos ne verysad.gif ir apskritai galėtų mums kokios sanatorijos priklausyt g.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Pritariu visu 100 proc. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 03 09, 16:48)
man buvimas šaltai padėdavo, laikykis 4u.gif

aciu...
Atsakyti
Sveikos..kažkada senai senai buvau prisistačius temoj apie migrena, bet vis neapsilankydavau.. dabar skaitinėjau ir vėl prisiminiau apie jus, kurios visos kenciat irgi nuo tos bjaurasties.. unsure.gif nežinau kas čia yra, bet turbūt,nervai,stresas daro savo, nes galvą skauda kone kasdien.. baigiu išdurnėti..rynu Imigran'ą kasdien.. Gal kurios bandėt Imigran T? aš eisiu pas neurologą, turbūt prašysiu, kad keistų vaistus, nes jau nebeįmanoma.. ilgą laiką vien su Imigranu gyvenu, gal kitokie pristabdytų skausmus tam tikram laikui.. Nors esu bandzius jų daug.. Imigran geriausi..bent man..
Papildyta:
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 03 09, 10:10)
O siaube...  blink.gif gelbekit kas nors, mirstu...  doh.gif Tik isgerus vaistus pasidare rankos kaip svinines, atrode, kad net skauda - neina pakelt, kojas per kelius pakirto. Pradejo pykinti, sirdi permusinet, spranda kazkur uzspaude, paskui pradejo drebet rankos, o kvepuojant tai net nosi skauda - toks idomus jausmas - kaip sloga kai buna, kazkur giliai atrodo, kad gleivine taip nemaloniai erzina... Dabar jau biski geriau - is visu situ dalyku liko tik ranku drebejimas ir nezymus silpnumas, o galva vis tiek bent jau kol kas skauda  unsure.gif Cia normalu - jum taip buna  g.gif

man būna taip, kaip kad Jūs aprašėte.. kartais vėmimas. Ypač dažnai jaučiu tą aprašytą keistą jausmą nosyje, kaip kad būtų pažeista gleivinė ir dirgintų ją.. Tai manau, kad čia nuo vaistų. unsure.gif Tiesiog toks šalutinis poveikis..
Aš kai susimastau, kiek jų išgeriu, tai man baisu darosi..
Atsakyti
Kaip jauciates?
labos 4u.gif
as siandien surizikavau-sugeriau tik puse tabletes Relpaxo, nu ir padejo thumbup.gif va koki taupymo buda atradau, tikiuosi ir kitakart pades rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 03 10, 13:14)
Kaip jauciates?
labos 4u.gif
as siandien surizikavau-sugeriau tik puse tabletes Relpaxo, nu ir padejo thumbup.gif va koki taupymo buda atradau, tikiuosi ir kitakart pades rolleyes.gif

as irgi taip "žaidžiu" su vaistais smile.gif po puse tabletes geriu, kad pataupyti..nes kartais nespėja mėnesis laiko praeiti, o aš jau stoviu prie gydytojo durų su knygele, kad vėl išrašytų..o kartais ištempiu ir ilgiau..
Atsakyti
As asmeniskai bandziau Imigrana T ir skirtumo nepajutau, nors skaitosi jis greiciau veikia g.gif

Papildyta:
QUOTE(...Lelyte... @ 2011 03 10, 14:23)
as irgi taip "žaidžiu" su vaistais  smile.gif  po puse tabletes geriu, kad pataupyti..nes kartais nespėja mėnesis laiko praeiti, o aš jau stoviu prie gydytojo durų su knygele, kad vėl išrašytų..o kartais ištempiu ir ilgiau..

As siandien isgeriau puse tabletes imigrano 100mg, tai gavosi 50, bet man nepilnai padejo, tik kazkiek sumazejo, tai dar ibumetinu dasimusiau, dar kaip tik mmm prasidejo, tai ir pilva nueme..
O kiek tau tableciu raso menesiui?
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2011 03 10, 13:46)
man būna taip, kaip kad Jūs aprašėte.. kartais vėmimas. Ypač dažnai jaučiu tą aprašytą keistą jausmą nosyje, kaip kad būtų pažeista gleivinė ir dirgintų ją.. Tai manau, kad čia nuo vaistų.  unsure.gif  Tiesiog toks šalutinis poveikis..
Aš kai susimastau, kiek jų išgeriu, tai man baisu darosi..

Sveikos 4u.gif O siaube, ir ka - kasdien tie salutiniai poveikiai blink.gif Kosmaras, isdurneciau doh.gif Vakar kelias valandas maniau, kad nudurnesiu, jau maniau paskutinioji pareina doh.gif Bet paskui praejo... O siandien gan normaliai jauciuosi, bet visi rupesciai daro savo - maudima nestipru vis jauciu unsure.gif
Visom sveiktytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 03 10, 13:35)
As asmeniskai bandziau Imigrana T ir skirtumo nepajutau, nors skaitosi jis greiciau veikia g.gif
Papildyta:
As siandien isgeriau puse tabletes imigrano 100mg, tai gavosi 50, bet man nepilnai padejo, tik kazkiek sumazejo, tai dar ibumetinu dasimusiau, dar kaip tik mmm prasidejo, tai ir pilva nueme..
O kiek tau tableciu raso menesiui?

aš irgi šiandien išgėriau, nes jau beveik savaite kaip kasdien skauda. O mėnesiui man išrašo 6 pakuotes Imigran'o.
Papildyta:
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 03 10, 13:37)
Sveikos  4u.gif O siaube, ir ka - kasdien tie salutiniai poveikiai  blink.gif Kosmaras, isdurneciau  doh.gif Vakar kelias valandas maniau, kad nudurnesiu, jau maniau paskutinioji pareina  doh.gif Bet paskui praejo... O siandien gan normaliai jauciuosi, bet visi rupesciai daro savo - maudima nestipru vis jauciu  unsure.gif
Visom sveiktytes  4u.gif

nu jo, dabar skauda beveik kasdien.. Nes labai nervinuosi, šioki tokį stresą turiu, tai manau neišvengiama..Aš jau nebeskaičiuoju kartais kiek dažnai man ją skauda, nes baisu pasidaro, jei atvirai.. atsikeli nuo skausmo ir žinai- dienos nebus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 10 kovo 2011 - 14:03
QUOTE(...Lelyte... @ 2011 03 10, 12:46)
Sveikos..kažkada senai senai buvau prisistačius temoj apie migrena, bet vis neapsilankydavau.. dabar skaitinėjau ir vėl prisiminiau apie jus, kurios visos kenciat irgi nuo tos bjaurasties..  unsure.gif  nežinau kas čia yra, bet turbūt,nervai,stresas daro savo, nes galvą skauda kone kasdien.. baigiu išdurnėti..rynu Imigran'ą kasdien.. Gal kurios bandėt Imigran T? aš eisiu pas neurologą, turbūt prašysiu, kad keistų vaistus, nes jau nebeįmanoma.. ilgą laiką vien su Imigranu gyvenu, gal kitokie pristabdytų skausmus tam tikram laikui.. Nors esu bandzius jų daug.. Imigran geriausi..bent man..

nu jo, dabar skauda beveik kasdien.. Nes labai nervinuosi, šioki tokį stresą turiu, tai manau neišvengiama..Aš jau nebeskaičiuoju kartais kiek dažnai man ją skauda, nes baisu pasidaro, jei atvirai.. atsikeli nuo skausmo ir žinai- dienos nebus..

aš bandžius, man veikdavo kaip ir be T, nors realiai greit suveikia man vaistai visi tai aš pirkdavau bile imigran

o dėl streso mažum pabandyk kokio sedatif pačiulpt, vis kažkiek įtampos pasekmes sumažins g.gif

sveikatytės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti