Įkraunama...
Įkraunama...

Pachypodium

Man būtų gražu, jei didysis visus lapus numestų-būtų solidus kaktusas lotuliukas.gif pažiūrėsim, kas bus toliau..
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 10 04, 16:46)
Man būtų gražu, jei didysis visus lapus numestų-būtų solidus kaktusas  lotuliukas.gif pažiūrėsim, kas bus toliau..

o aš kaip tik nenoriu,kad mestų blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif Taviškiui labai jau tinka ta ševeliūra.O manasis be lapų butų toks gana taisyklingai storas cigaras...pavasarį tikiuosi vėl daugybė lapų subujos.
Papildyta:
Dar viena fotkė iš vasaros fotosesijos :user posted image)
Atsakyti
gražūs tavo abu mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Ačiū už pagyrimus-jie mano numylėtiniai
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 10 04, 17:02)
mirksiukas.gif Ačiū už pagyrimus-jie mano numylėtiniai

Nėra už ką,tai kad gražūs buini toki išvešėję smile.gif
Atsakyti
Aš tukvį pirmą kartą pamačiau pas brolienę prieš keletą metų.Jos augalas labai didelis,vos ne per visą langą ūgio ir storulis.Dažniausia jos storulis žiemoja be lapų, pavasarį vėl atsiaugina ševeliūrą.Tai neištvėriau ir kokį kovo mėnesį pati įsigijau .Tai maniškis dar mano namuose nežiemojęs.O ūgio ir storio prasme tai beveik partigubėjo lyginant su tuo, kokį pirkau.Neištvėriau ir rugpjūtį mažylį apskurusį už 5 lt nusipirkau, kad būtų du-palyginimui kaip augs.
Atsakyti
drauge patare nupjauti virsune..atseit tada priaugins tukvis vaiku...
ar tiesa? g.gif mano ilgas....apie 1 metra turbut...nu nezinau,man negrazus blink.gif
Atsakyti
Maniskis tai tik gal kokio 40cm, bet labai laukiu kada uzaugs didziulis bigsmile.gif
nu niekaip neisivaizduoju nupjautos virsunes blink.gif manau bjauriai atrodytu, dingtu visas grozis, ir kazi ar jau priaugintu vaiku, bent as tai tikrai nerizikuociau jei pas mane butu apie metra, visdelto jei toks didelis numirtu, gaila gi, visvien augintas ne vienus metus rolleyes.gif
jalka, parodyk savo tukvi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 23 spalio 2008 - 08:48
nu biski apsimelavau blush2.gif metro nesiekia,pamatavau-tik 65 cm.auginu 5 metus gavau mazuliuka gal 5 cm 30 mecio proga.
idedu foto..negrazuolis jis pas mane blink.gif

user posted image

o va koki grozi uzmaciau skelbiu.lt

user posted image

Atsakyti
Man atrodo, kad negalima pjaut viršūnės. Rodos tikrai augalų parodoj paskaitoje girdėjau, kad tukviai neturi ten jokių užuomazgų ir nieko neišaugin nupjovus, nebent turi atžalą, tai ji augs, o tai nupjautai dalia bus galas.
Atsakyti
OHO bigsmile.gif dar ir koks grazuolis pas tave, labai dailiai nuauges wub.gif wub.gif wub.gif
o tas skelbiu.lr grazus labai wub.gif bet g.gif kaip tiek vaiku uzsiaugino g.gif kazi ar cia nupjautos virsunes deka g.gif
Suintrigavai mane dabar g.gif doh.gif idomu pasidare labai doh.gif
Atsakyti