Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

Pas mus tai nieks kontorų neužsakinėja unsure.gif nežinau, gal dar bus.. Na man visai normaliai mokykloms ir darzeliams atrodo tokios standartinės susodintintinės foto, paprastos kaip 2x2, be jokio "miano". Tokios kaip pvz mūsų jaunais laikas darydavo smile.gif turiu aš ir iš daržo tokią, suklijuota į kietą aplanką.
Vaikio darže tai yra keletas mamų su DSLR fotkinančių, bet nuotraukos tai cool.gif nors ne man spręst aišku. Bendrai tai koks skirtumas, svarbu bent viena fotkė iš kokio renginio yra..
Bet apie rėmus visokius tai tyliu...
Atsakyti
siaip as galvoju, kad tu Mianu gal ir nereikia.. bet bent jau pasistengt islaikyt kazkokias taisykles, ypac kai fotkini viena vaiki tai reiktu.. plius butu faina, kad nekaltu blitzu i kakta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 02 02, 17:07)
Bet apie rėmus visokius tai tyliu...

O aš būtent rėmų ir pridariau. Pati. hihihi.gif Nes visai nenorėjau savo vaikui to išbandymo, kad "mano mamytės skonis geresnis, nei jūsų visų". Buvo dar tik vienas vaikas visoj klasėj, kurio mama tik bendrą leido imt. Vo tep va. Ir pridariau: ir su Šreku, ir su Hana Montana ir su...tiesiog permąsčiau ar būt geresnio skonio ir virkdyt vaiką ar ieškot kompromiso: jis neužsisako studijinių, bet užtat padarau aš. Tiesa kai paskui vaikus fotkinau, tai stengiaus fotografuot jau "primesdama" į kokį rėmelį dėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 02 vasario 2011 - 18:07
tai sakot mylit viena kitą biggrin.gif

Atsakyti
Sea, mes visus myyylim. wub.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū!
O čia mano mažytis eksperimentas.
ax.gif juosta, jokio fotosopo.

user posted image

Kalbant apie mokyklų fotosesijas, tai praeitais metais, mūsų mokykloje buvo jubiliejus. Ir ta proga pakvietė kažkokius latvius. Bet tai a jezau žinokit... doh.gif negana to, kad portretines fotkinomes kažkokio miško fone, kur zuikelis matosi. bet dar mūms duodavo po daiktą, pavyzdžiui gėlę, vynuoges dirbtines ar dar ką nors ir turėdavai pozuot ale "žiūrėkit ką aš turiu". biggrin.gif Ir dar tas nuotraukas taaaaaaip nufotošopino, kad atrodėm kaip vaškiniai ir be nosių. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 02, 19:10)
Sea, mes visus myyylim.  wub.gif

nu neeeeeee, ne visus schmoll.gif

aš durnai sąžininga, atleiskit biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Duoma, man labai labai labai patinka thumbup.gif

Sayonara biggrin.gif
Aš įsimylėjau kai ką SM'e, tai radus laiko nueinu ir skaitau į tą temąsmile.gif)) seku kaip jiems sekasi biggrin.gif ir svajoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 02, 19:46)
aš durnai sąžininga, atleiskit biggrin.gif 4u.gif

ai... irnesakyk.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 02, 19:05)
O aš būtent rėmų ir pridariau. Pati.  hihihi.gif Nes visai nenorėjau savo vaikui to išbandymo, kad "mano mamytės skonis geresnis, nei jūsų visų". Buvo dar tik vienas vaikas visoj klasėj, kurio mama tik bendrą leido imt. Vo tep va. Ir pridariau: ir su Šreku, ir su Hana Montana ir su...tiesiog permąsčiau ar būt geresnio skonio ir virkdyt vaiką ar ieškot kompromiso: jis neužsisako studijinių, bet užtat padarau aš. Tiesa kai paskui vaikus fotkinau, tai stengiaus fotografuot jau "primesdama" į kokį rėmelį dėsiu.

Neįzivaizduoju kaip tas realiai atrodo, bet jei ten koks albumėlis daromas, tai aš geriau scrapbooking stiliaus ką nors lipdyčiau iš popierėlių ar dar ko, bet jau photoshopinių rėmelių tikrai nedėčiau schmoll.gif suprantu kad vaikui norisi kaip visiem ir traumuot be reikalo nereikia, bet kažkaip mąstau kad iš tos situacijos galima išeit ir kitaip, kūrybiškiau.

Duoma thumbup.gif
Atsakyti
Duoma, o cia juk ne 2expo? Gal druskos tirpale pamirkei ir isdziovinai kad tokie kristalai gavosi?
Atsakyti
Sea, Pupeliuk, dėkui! 4u.gif
Andriuska, aha su druska čia. bet šitam tai man atrodo, kad dėjau į karštą vandenį, ir po to padėjau juostą ir ją apibarsčiau druska ir leidau išdžiūt. :>
Atsakyti