Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

QUOTE(antajo @ 2011 02 07, 13:45)
o kada tavo Vinco gimtadienis buvo? 
mano didziuju vyru gimtedieniai dbr.. ta prasme pacio didziausio vakar.. o antano siandien  bigsmile.gif

bet as tokiu tortu nelipdau..  blush2.gif  blush2.gif

Vinco vakar buvo smile.gif tai sveikinimai taviškiams! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 02 07, 11:40)

bigsmile.gif Dekui 4u.gif issamiai aprasyta, bet dar gerai pagalvosiu ar daryti blush2.gif

QUOTE(antajo @ 2011 02 07, 11:45)
o antano siandien  bigsmile.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 02 07, 13:32)
Vinco vakar buvo smile.gif tai sveikinimai taviškiams! 4u.gif

o matai kaip! vadinas jis su mauro kartu gimes.. faina! biggrin.gif biggrin.gif

aciu merginos 4u.gif sveikinimai perduoti.. o as ieskau ziurkeno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 07 vasario 2011 - 13:43
Oho, kiek vyriškų gimtadienių! Sveikinam visus solenezantus 4u.gif

į praeitą savaitę jau vėluoju, ale atnešu tulpanų nors biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 02 07, 14:17)
Oho, kiek vyriškų gimtadienių! Sveikinam visus solenezantus  4u.gif

į praeitą savaitę  jau vėluoju, ale atnešu tulpanų nors  biggrin.gif

user posted image

uztat pirma sitoj savaitej smile.gif
spalvos.. labai labai skanios..
Atsakyti
mhmmm,labai jaukus kadras mirksiukas.gif
Atsakyti
o man - tai puspaltis krito i aki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 07 vasario 2011 - 14:46
Skaudus laiško turinys
user posted image

dabar turėtu rodyti 4u.gif

Atsakyti
Vasaraite, foto visai nieko, kupina detalių, tik man visai nesimato ryšio su pavadinimu, t.y. būtent skaudaus laiško turinio. matau įsigilinusią skaitančią merginą, bet iš jos povyzos, veido nesimato, kad laiško turinys jai skaudus 4u.gif na, vienintelė detalė, pastebima tik kelis kartus pažvelgus į jos veidą - prikąsta lūpa. bet ji gali būti prikąsta dėl įsitraukimo, susikaupimo.. bet visai patiko.

Pipiriena, gražios tul'pos ir paltuks ir mergička graži. ir fonas labai gražus. spalvos. tik gal norėtųsi jos bent trečdaliu atsisukusios į objektyvą, arba tada visai nusisukusios. nes profilio fotai kažko trūksta - dialogo su kažkokio objektu prieš ją ar ko nors, ryšio su žiūrovu ar su objektu, į kurį ji žiūri, pati nežinau ko smile.gif Neišrausi plaukų? (man)
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2011 02 07, 14:50)

Man tai pirma mintis- kaip ji nuo to stalo nenukrenta ir ko jai ant stalo guleti blush2.gif paskui apziurejau, kad tikriausiai ne ant stalo ji blush2.gif
to skaudumo ir as nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 07, 16:04)
Pipiriena, gražios tul'pos ir paltuks ir mergička graži. ir fonas labai gražus. spalvos. tik gal norėtųsi jos bent trečdaliu atsisukusios į objektyvą, arba tada visai nusisukusios. nes profilio fotai kažko trūksta - dialogo su kažkokio objektu prieš ją ar ko nors, ryšio su žiūrovu ar su objektu, į kurį ji žiūri, pati nežinau ko smile.gif Neišrausi plaukų? (man)

je je - šitai žinau biggrin.gif man pačiai kliūva, kai ta foto viena smile.gif vėliau įdėsim kokią tais istoriją - tai tikiuos kt. žiūrėsis smile.gif nes jei rimtai - tai čia toks backstage kadras ( iš tikro nes pozuoja ji Dainai tuo metu ) hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 vasario 2011 - 16:37
QUOTE(Vasaraitė @ 2011 02 07, 15:50)

Skausmo neprimena, bet jei skaitei M. Forster "Prisiminimų dėžutė", tai ši foto galėtų iliustruoti dalį to pasakojimo jausmo smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 02 07, 16:04)
nes profilio fotai kažko trūksta - dialogo su kažkokio objektu prieš ją ar ko nors, ryšio su žiūrovu ar su objektu, į kurį ji žiūri, pati nežinau ko smile.gif

unsure.gif jaučiu, man reiktų įdėti tai, į ką jį žiūri. Kaip dar toks klausimas apskritai kilti gali....

Ė, nu, Peperoni, laikykis rašymo eilės ir tvarkos. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 07 vasario 2011 - 16:46