Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

Fotokrizė cool.gif

user posted image
Atsakyti
spėjau ax.gif

user posted image
Atsakyti
as siand buvau fotkint dvynuku vieno menesio... oi oi oi tai kaip sakoma pagarba visiems kas "miana" padaro.. biggrin.gif as jauciu nelabai patinku vaikams.. nes arba vienas ar kitas verke biggrin.gif

kad atsiskaityciau saziningai savaite net ps pasistengiau pajungt biggrin.gif

user posted image

siaip labai dziaugiuosi, kad veiksmas kazkoks vyksta cia! nesustojam ! cool.gif
Atsakyti
Sea, o jau spalvyciu ryskumas thumbup.gif As irgi vis audziu minti oeluka i gamta nusivezt, bet kolkas vis ner kada blush2.gif

Antajo, nu bet seveliura bigsmile.gif Sunku pasirodo su leliukais, as vis bandau, ale tikrai, daug sunkiau nei maniau kazka grazaus islauzt smile.gif
Atsakyti
prisiregistruoju ir aš 4u.gif ačiū už temukę thumbup.gif

Hmm.. o masterpiece tik canonams? biggrin.gif

Apie kūdikių foto: man tai labai buvo gaila to kūdikelio lotuliukas.gif ir savęs tuo labiau... Kai nemiega, tai nefotogeniškas, arba kol pasiruoši, jau nefotogeniškas (na ta prasme, kad verkia). O kai miega, negi dabar žadinsi, kad būtų nefotogeniškas biggrin.gif namų ramybė buvo labiau šventas dalykas nei mianas smile.gif Įtariu, reikia dar vieno kūdikio, gal persilaužčiau.

Sea, spalvytės wub.gif bet man foteliukas gal atitraukia dėmesį labai ax.gif

Dagilis, masterpiece mygtukas šian visiškai neveikia??? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2011 01 28, 17:35)

o man ši patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 01 29, 19:27)
Dagilis, masterpiece mygtukas šian visiškai neveikia???  lotuliukas.gif

Eik jau, mano visas fotikas beveik užrūdijęs...laikas pravalyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 01 29, 19:29)
Eik jau, mano visas fotikas beveik užrūdijęs...laikas pravalyt  blush2.gif

o katinos akys tikrai tokios? nerealios thumbup.gif thumbup.gif su tokiom akim jokių stebuklingų mygtukų nereik... ai, ir fotikas kam tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 01 29, 19:34)
o katinos akys tikrai tokios?

Tikrai, toks jau jis pas mumi. :]
Atsakyti
registruojuos, jei galima ! blush2.gif
Atsakyti
Klausykit "parodistės" - reikia patarimo. Kaip jūs pateikiat foto parodai? Turėsiu tokią mažytę tai dabar pačiupinau foto ir galva susisuko. Prieš kažkiek laiko turėjau nedidelę parodėlę, tai foto buvau susdėjus į rėmelius po stiklu. Po to susirinkau ir susidėjau dėžėn. Šiandien pačiupinu tas foto, o jos po tuo stiklu susigarunkščiavę, gabaliukais prie stiklo prilipę. Na gerai pasidarysiu naujas, parodą maž ir atlaikytų, bet nesinori, kad vėl liktų išmetimui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 30 sausio 2011 - 12:19
QUOTE(Dagilis @ 2011 01 28, 23:59)
ybėjuj turėtų būt

Nors ir nusistatyt susiinsaliavus programikę galima...

bandžiau jau - nepadeda ir šitas man biggrin.gif

QUOTE(Dagilis @ 2011 01 30, 12:18)
Klausykit "parodistės" - reikia patarimo. Kaip jūs pateikiat foto parodai? Turėsiu tokią mažytę tai dabar pačiupinau foto ir galva susisuko. Prieš kažkiek laiko turėjau nedidelę parodėlę, tai foto buvau susdėjus į rėmelius po stiklu. Po to susirinkau ir susidėjau dėžėn. Šiandien pačiupinu tas foto, o jos po tuo stiklu susigarunkščiavę, gabaliukais prie stiklo prilipę. Na gerai pasidarysiu naujas, parodą maž ir atlaikytų, bet nesinori, kad vėl liktų išmetimui  doh.gif

bent jau mes tokios patirties dar neturim - nes net ne pačios kabinom ax.gif kol kas dar neaišku kokiam rezultate mes atgausim tas foto ax.gif
Papildyta:
kad jau visai neapsi..., nors paskutinę dieną dedu kažką biggrin.gif

čia buvo bandomasis kadras su adapteriu Zenito Heliosui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 30 sausio 2011 - 12:36
essen.gif

Nieko nieko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 30 sausio 2011 - 15:43