Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(shopingas @ 2011 02 08, 05:40)

As be kondicionieriaus isvis negaliu, tai man bendrai paemus patiko abu TBS bananiniai dalykai. O smapunas juk ir turetu isplaut plaukucius, pasalint nuo ju visa riebaliuka, tai normalu, kad sausesnis, besiveliantis plaukas lieka. Nors jei visiskai siaudiniai plaukai palieka, tai nenormalu bent man.
Dezodorantas man irgi sis labai patikes  thumbup.gif

visiškai nesutinku schmoll.gif naudoju tokį šampą po kurio man nereikia nei kaukės ar kondyškės, kondicionierių naudoju tik po tokių šampūnų kurie skatina plaukų augimą, mažiną slinkimą (nes tokie tikrai sausina plauką), o po tik tada man ir prireikia kondicionieriaus, o šiaip ne, beje, aš nešviesinu plaukų, o tamsinu
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 02 08, 22:54)
visiškai nesutinku  schmoll.gif

As gi ne visuotine tiesa rasiau, o bent kaip man yra. 4u.gif Tamsinti plaukai vistiek ne taip pasauseje buna kaip sviesus, tai jiems ir drekinimo paprastai maziau reikia. Ne su visais sampunais man privaloma kondicionierius, bet tikrai nebuna tokie grazus plaukai kaip su kondicionierium. Bet velgi, visoms skirtingai ir skonio reikalas..... ax.gif
Atsakyti
Shikai 'borage' serijos veido kremas '24 hour repair cream' - jau antra toki naudojau, man patiko ir tiko: pakankamai lengvas, bet super gerai drekinantis, nedirgina odos, taupus.
user posted image

Ispyliau likuti Heritage Products 'plumeria flower water' frangipini geles vandens - man kosmetikoje sis kvapas patinka, bet sis vandenukas nepatiko, erzino kvapu, ant veiduko naudot nepatiko, tai naudojau kunui (maisiau su moliu, i sveitiklius ir pan):
user posted image

Taip pat ispilu Sephora kosmetiniu sepeteliu valikli (atrodo tas, kur foto ikeliau - maniskis praleidinejo, tai buvo i kita buteliuka supiltas) - cia tas, kur dezinfekuoja iskart, nereikia plaut papildomai. Bet man jis nesinaudojo ir uzsistovejo. O taip uzejo noras pasitvarkyt siandien ir apmazint buteliukus/indelius ir tt.....
user posted image

CVS drugstore'o vazelinas - nebezinau jau kiek laiko stovi jis namuose, o darbu atliko n, bet kazkaip niekam rimtai jo ir nepanaudojau:
user posted image
Atsakyti
user posted image

Pirksiu dar vieną, fantastiškas kvapas wub.gif
Atsakyti
Lancome Confort toniko miniukas (50 ml.) Mano mišriai odai per švelnus sprendimas, tačiau žiemą susinaudojo ir dar kaip dovanytė buvo tai išvis ax.gif
user posted image
į jo vietą Juvena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 02 08, 22:54)
visiškai nesutinku  schmoll.gif naudoju tokį šampą po kurio man nereikia nei kaukės ar

kas per sampunas ? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image
ir jau beveik nebeliko
user posted image
Atsakyti
ODA prausiklis, liko jau laaaabai mazai, patiko,bet visai netinkamas naudoti man su Clarisonicu,nes neputoja, todel nebus kartojamas.
user posted image

C:ehko silver shampoo. Naudojau kelis kartus, bet nesusidariau tikslios nuomones ar naikina plauku gelsvuma, tuoj galiojimas baigsis,tai bus ismestas,o liko dar labai daug.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 09, 13:39)
C:ehko silver shampoo. Naudojau kelis kartus, bet nesusidariau tikslios nuomones ar naikina plauku gelsvuma, tuoj galiojimas baigsis,tai bus ismestas,o liko dar labai daug.

Galiu patvirtinti, kad tikrai veiksmingas jis, nes bendradarbė tokį naudoja, tai pilkėja tiesiog dienom smile.gif Labai gražiai atrodo, dabar tokie platininiai plaukai
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 02 09, 13:26)
Galiu patvirtinti, kad tikrai veiksmingas jis, nes bendradarbė tokį naudoja, tai pilkėja tiesiog dienom smile.gif Labai gražiai atrodo, dabar tokie platininiai plaukai

Mano nedazyti,tai gal todel staigaus efekto nepastebejau. Be to ir naudoju max. 1 k./sav.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 09, 14:38)
Mano nedazyti,tai gal todel staigaus efekto nepastebejau. Be to ir naudoju max. 1 k./sav.

Jos buvo šviesinti sruogomis, nors pati irgi blondinė. Plauna rodos kas antra dieną, gal todėl taip ir matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 09, 12:51)
kas per sampunas ? 4u.gif

šiuo metu šis
user posted image
Atsakyti