Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

user posted image
Per metus laiko šiaip taip subaigiau... Kaip ir dauguma kremų, ilgiau panaudojus pradėjo kišti poras. Kartojamas nebus. O dar už tokią kainą...
Mano oda mišri, tai T zonai buvo per riebus, o žandams per lengvas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 27 vasario 2011 - 18:33
QUOTE(white kitty @ 2011 02 27, 18:20)
Man irgi norisi kazka naujo pabandyti,bet is naturalios kosmetikos ribotas plauku kaukiu pasirinkimas,dauguma labiau pazeistiems,sausiems plaukams,bijau,kad per sunkios bus mano normaliems plaukams,uzsisakysiu dabar kartu su sia mangu Lavera roziu kaukes meginuka,ziuresiu kaip patiks ax.gif

Rožių man daug mažiau patiko nei mangų... ax.gif
Atsakyti
Pribaigtas dar vienas Tarte mini blizgis is rinkinuko - sikart rudas-bronzinis su blizguciu (virsutinej eilej pirmas is kaires):
user posted image

Ismetu nesunaudota megineli Tarte 'Smooth Operator™ Amazonian Clay Illuminating Serum' - o metu ne del to, kad blogas, bet tiesiog todel, kad gavau is jo ka ir norejau, t.y. palyginau su turimu Tarte 'smooth operator illuminating serum' is rinkinio. ax.gif Esme tokia, kad ta, kur turiu gavau rinkinyje, o dabar pasirode Tarte nauju produktu, kurie pagal mane isleisti po viena, bet tai tie patys rinkinio produktai (sitas kremukas tik tuo 'amazonian clay' uzrasu skiriasi) - tai vat ir norejau palygint gyvai ir paziuret tie ar ne tie dalykai. Na ir galiausiai esu praktiskai tikra, kad tai vienas ir tas pats, nors to is rinkinio didesnis blizgumas atrode, bet kai pabandziau abu vienu metu, tai vienodi (galvoju, kad gali but taip, jog kai nelabai plakdavau, tai blizgumas pirmas ir isbego, o dabar labiau issiskirsto ar nelabai ir belike jo):
user posted image
Atsakyti
Vegetable(s) veido šveitiklis, į jo vietą toks pats nes tiko/ patiko, o "Kristianoj" jam buvo 30 procentų nuolaida ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Oversa beacetonis nagų lako nuėmėjas
Patiko, gerai nuvalydavo laką, dabar vietoj jo Essence kokosinis.
Atsakyti
Pabaigiau Andrew Barton Ultimate Blonde sampuna .

Sampunas yra labai malonauus kvapo, labai gerai putuodavo, gerai isplaudavo plaukus, tikrai padedavo islaikyti plauku spalva , kad nenugeltonetu taip greitai . Sia bonkute sunaudojau per 2,5 men. Turiu tokia pat kauke tai jos net puse nesusinaudojo.

Siaip man labai patinka sio stilisto/kirpejo( g.gif ) priemones. Visos maloniai kvepia, gerai atieka funkcijas. Kaukes puikiai sutvarko plaukus, nuo aliejuku plaukai zymiai graziai atrodo .

Bet cia buvo paskutinis ( tikiuosi ) ne eko sampunas mano 4u.gif dabar tikiuosi pereiti prie eko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

patiko, pirkciau vel

user posted image

mano oda misri, bet drekinimo truko

user posted image
gerai drekino mano sausa oda, greit isigerdavo

user posted image
labai tinka mano odai, gerai drekina, greit isigeria, perku nuolat thumbup.gif

BC sampuna ir balzama, daugiau siu produktu nepirksiu, netinka mano plaukams
Atsakyti
Pabaigiau Barefoot botanicals plauku kauke rosa fina brilliance hair repair masque, ne itin patiko, turint omeny jos kaina (beveik 20 svaru), tuo labiau. Nelabai efektinga pasirode, man palieka plaukus tokius pacius, kaip po normalaus kondicionieriaus. Gerai, kad uz puse kainos gavau mirksiukas.gifuser posted image
I jos vieta laveros mangu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 28 vasario 2011 - 17:20
Pabaigiau Byly Depil In Shower depiliacini krema su alyvuogiu aliejumi. Visai nieko, bet veet geresni ax.gif . Gal trukumas, kad po depiliacijos daugiau jauciasi tokie kaip nukirsti plaukeliai trumpuciai, prie odos, o su veet daug maziau jauciasi ir oda svelnesne. Kartociau byly nebent su didele nuolaida, berods apie 20-25lt jis kainuoja iprastai.user posted image
Byly vieton Veet In Shower Hair removal Cream, kuri jau isbandziau ant vienos slaunies lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasibaigė Noah aliejukas plaukams. Galbūt kada nors bus kartotinas
user posted image
Į jo vietą vienas mano mėgstamiausių Alfaparf
user posted image
Atsakyti
Baigesi Collistar intensyvus kremas nuo striju

user posted image

Nebuvau nescia, tiesiog norejosi apimazinti turimas strijas. Rezultatas: stangresne oda, gerai drekina, bet ar nors viena strija apmazejo, tai labai abejoju. Antra k. pirkciau tik su labai labai labai didele nuolaida. O ir "milzinisko" kiekio (400 ml) uzteko tik menesiui su trupuciu, tepantis ryte ir vakare problemines vietas. Dabar gundausi "Geomar" produkcija. Irgi italiska, tik kainuoja kelis kart maziau 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau Gliss kur kaukę, tik mano rudiems plaukams buvo, tokia kur matosi viduje tarsi mažesnis apvalus indukas. Nepasakyčiau, kad stebuklinga, bet visai nebloga, skanaus kvapo..
user posted image
Atsakyti