Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(Malena @ 2011 03 03, 18:07)
Atejau apverkti, kad jau antra toki subaigiau..Viskas tinka/patinka, tik kaina nelabai...

jis cia atlieka aliejuko ar labiau balzamo funkcijas?
Atsakyti
Metu lauk Tarte 'emphasEYES' issukama juoda akiu piestuka - nelabai einamas buvo, vis norejau atsikratyt juo, bet pagailedavau, o siandien jau visai igriso jis man. Brezia plona linija ir tas pliusas, bet.... laaabai neryskus, toks pilksvas tas juodas piestukas (na kaip ir nieko butu kasdienai), neryskiai brezia ir kietokas, o galiausiai lieka neblogas rezultatas, bet labai greitai ta linija prabyra unsure.gif Na lieka nubyrejusiu daleliu ant veido ir linija nebebuna vientisa, o tokia pilksva su juodais taskuciais doh.gif Is pradziu galvojau, kad tusas naujas ir byra, bet kai ne su vienu tusu taip, tai issiaiskinau priezasti. Neturiu noro zaist su juo, ypac kai turiu dar geru piestuku, o ir siaip retokai juos naudoju....
user posted image
Atsakyti
user posted image

Šiaip patiko, tikrai veiksminga priemonė, gerai nuplauna makiažą, tik antrojo nebenaudosiu, nes šaltuoju sezonu dar labiau nusausino veidą. g.gif
Atsakyti
Nivea double effect rutulinis dezodorantas

http://ecx.images-am...L500_AA300_.jpg

Neblogas, gerai apsaugojo, tik kažkaip labai greitai baigėsi. Į jo vietą Rexonos rutulinis...
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2011 03 07, 09:40)
Šiaip patiko, tikrai veiksminga priemonė, gerai nuplauna makiažą, tik antrojo nebenaudosiu, nes šaltuoju sezonu dar labiau nusausino veidą. g.gif

Esu šį naudojusi, tai sutinku - šiaip gan veiksminga priemonė, bet... odą itin išsausina, dėl šios priežasties antrąkart nebepirkau, o pirmąjį naudodavau tik tuomet, kai oda pradėdavo smarkiau riebaluotis ar kai spuogų atsirasdavo schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
pabaigiau mažą indelį šio šveitiklio. Visai patiko, gana grubus, tik kvapas nekoks...
user posted image
Karamelinė (dešinėje). Iš pradžių kvapas labai patiko, bet paskui pabodo...Be to neskalsi. Sandėliuke turiu vyšninę, tai žiūrėsiu kaip su šia bus..
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 03 07, 13:13)
user posted image
Karamelinė (dešinėje). Iš pradžių kvapas labai patiko, bet paskui pabodo...Be to neskalsi. Sandėliuke turiu vyšninę, tai žiūrėsiu kaip su šia bus..

Kur perkat?
Atsakyti
Baigesi The Natural Dentist 'peppermint twist' dantu pasta - kolkas namuose ne viena pasta sandeliuke, bet si tikrai kartotina:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 07, 14:54)
Kur perkat?

Maximoj ju yra wink.gif
Atsakyti
Olay Total Effects 7in1 Anti-Ageing Day Moisturiser SPF15

user posted image

Atiduodu mamai, pilną pakuoyę. Panaudojus porą dienų labai stipriai užkimšo poras. Labai netiko mano odai. schmoll.gif

John Masters Blood Orange Vanilla Body Milk

user posted image

Keli lašai teliko. Labai patiko. Gerai drėkino, nuostabus kvapas. Minusas tik tas, kad trumpam užtenka. Išnaudojau per nepilną mėnesį. Tepiausi kas dieną, po dušo.

Yves Saint Laurent Gloss Repulpant shiny lip plumper

user posted image

Patiko. Graži spalva, gerai laikėsi.

Physician Formula Face Sculpting Trio

user posted image

Labai patinka, tinka. Sandeliuke nemažai jų turiu dar. Tai į pasibaigiusio vietą eina toks pats.

Decleor Aroma Night Neroli Essential Night Balm

user posted image

Naudojau labai sausoms vietoms. Gerai padrėkindavo, oda nebebūdavo tokia išsausėjus. Šiaip patiko, bet nekartosiu.

Proactive Solution

user posted image

Mano nuostabai, ištiesų man labai tiko visa ši linija. Bet kadangi priemonės gana stiprios, o dabar kažkokių bėdų su oda nėra, tai nebekartosiu.

Vichy Aqualia Thermal

user posted image

Nepatiko. Per sunkus ant veido. Sunaudojau rankom ir kojom. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 07 kovo 2011 - 21:19
QUOTE(Aterol @ 2011 03 07, 21:13)

Kiek daug pabaigų bigsmile.gif Man taip norisi kažką baigti kažkodėl. Turbūt tas pavasarinio apsivalymo troškimas, bet dar nei vienai priemonei pabaiga nesišviečia.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 03 07, 22:13)
John Masters Blood Orange Vanilla Body Milk

Physician Formula Face Sculpting Trio

Pirmojo pavydziu - pas mane jis tik planuose dar. Bet gaila, jei neskalsus... Is kitos puses vienas pliusas to neskalsumo naudai, kad kvapas neatsibosta biggrin.gif

O antraja vakar issitraukiau is sandeliuko - kazkaip pudru tik likuciai pas mane, bet taip norejau ka subaigt, tai sia PF dar taupiau. Na bet pasiilgau jau to, koks viedukas su ja buna, tai issitraukiau ir neatsidziaugiu. Dabar galvoju kaip i kitas pudras as ja galejau iskeist doh.gif
Atsakyti