Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

1) Les Karites rankų kremas (baltoje pakuotėje, nesuradau paveiksliuko). Nebuvo blogas, bet ir nesužavėjo per daug. Pasirodė įkyroko kvapo, rankos pasitepus likdavo slidžios. Nebepirksiu tokio, nebent dar geltonąjį jo "brolį" išmėginsiu. g.gif

2) Bioton rankų kremas su gysločiu (foto toks pats kremas, tik su erškėtrožėmis- jį irgi turėjau prieš tai smile.gif ). Labai patiko, buvo antrasis sunaudotas iš eilės šios serijos kremas ir tikrai žadu dar pakartoti. mirksiukas.gif Nors nebrangus (kainavo iki 2 Lt), tačiau tikrai geras ir malonus, o ir nedidelę siaurą pakuotę (40 g) labai patogu rankinėje nešiotis. cool.gif

user posted image

3) Rasa kremas-gelis, jau gal 5-oji jo pakuotė paeiliui pas mane, ir vėl nusipirkau. Naudoju ir veidui, bet dažniau- bikini zonai po depiliacijos, gelbsti nuo pabėrimo bei pūlinukų... ax.gif

user posted image

4) Atiduotas sesei Maybelline Colossal Volume tušas. Man nepatiko, nes sausokas, šepetys baisiai didelis- neišmokau juo gražiai pasidažyti. Be to, lyg ir pabyrėdavo. O sesei, sakė, patinka... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 22 kovo 2011 - 00:27
QUOTE(gatinha2 @ 2011 03 22, 01:03)
Dabar bruzinsiu is loreal glam bronze bronzer +blusher blondinems skaistalu puse. ax.gif

Sitas dalykas mane domina... Ar vertas pirkimo? Kaip isvis abi puses? Ar turi blizguciu? Kaip tepasi? Kokios spalvos, pigmentacija? Ar nebandet maisyt abieju pusiu ir tept skruostus? 4u.gif
Atsakyti
Baigėsi Kaaral Triaxtion aliejukas galams, turėjau pusę, vienas minusas - kvapas. O šiap patiko. Manau kada nors bus kartojamas, kolkas noriu kitą išbandyti.
Atsakyti
MADARA giliai valančios žiedų putos veidui prausti
user posted image
Patiko, nes labai skalsios - naudojau apie trys mėnesius kasdien, tikrai super nuplovė makiažą, tačiau ilgiau panaudojus pradėjo sausinti odą. Todėl kolkas nebus kartojamos, bet ateity tikrai pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 22 kovo 2011 - 10:40
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

Daugiau nebepirksiu. Vien nuo kvapo supykina, labai skystas, greit susinaudoja ir sausina odą. Vienu žodžiu - nevykęs pirkinys doh.gif
Atsakyti
Natur Vital sampunas su zenseniu - atrodo, kad jau trecias is eiles. Svariai gerai plauna, nesausina. Naudojau kas diena. Kiek pabodo tas pats buteliukas, bet ateityje tikrai bus kartojamas.

E. Arden perpetual moisture 24h kremas - tiesiog 10 balu. Puikiai drekina, nekemsa poru. Buvo pirma ziema, kai veido oda neissausejo.

Daniel Laroche veido prausiklis normaliai - riebiai odai. Truputi sausina, bet to turbut ir reikejo tiketis. Prausiklis ir tiek. Kazkoks keistas ukinio skysto muilo kvapas g.gif Raso, kad vengti kontakto su akimis ir kaklu (nesupratau tas cia prie ko), taciau mano jautriu akiu nedirgino. Likus 1/3 sugedo dozatorius. Nekartosiu. Esu turejus ir geresniu.

Atsakyti
user posted image

naudojom abi su mama. man patiko, nes plaukų nepurino, nevėlė. mama sakė, jog jos sausi, pažeisti, dažyti, nualinti plaukai atsigavo, papuro, paminkštėjo. man žiauriai nepatiko kvapas, bet kartojamas bus - jau vien dėl mamos, o ir aš išbandysiu naujo leidimo pagaliau smile.gif
Atsakyti
karsta.gif pagaliau biggrin.gif Šiaip,kadangi dužgeliams didelių reikalavimų neturiu (bile,kad kvepėtų) tai patiko
Į jo vietą-tiks pats,tik apelsininis

user posted image
Atsakyti
Baigesi duso zele Fa mystic moments smile.gif Visai patiko.. Tik kvapas siek tiek ikyrus ilgainiui pasidare. Knietejo naujiena isbandyti ir tiek smile.gif
user posted image
O i jo vieta eina Naturia Siberica stangrinanti, raminanti, atpalaiduojanti duso zele. Man po sunkios darbo dienos bus kaip tik.. Ir siaip sios serijos duso zeliu kvapai man patiko smile.gif Ateiti zadu ir kitas dvi isbandyti. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 03 22, 18:36)
karsta.gif pagaliau biggrin.gif Šiaip,kadangi dužgeliams didelių reikalavimų neturiu (bile,kad kvepėtų) tai patiko
Į jo vietą-tiks pats,tik apelsininis
http://beautycosmeti...elpeachpear.jpg

hihihi.gif pagaliau dėl kiekio? mane irgi keistai veikia. pradžioj džiaugiausi, kad jo tiek daug, o paskui įkyrėjo biggrin.gif bet dar turiu bene 5 Ziajos duškes "sandėliuke", tai jau laukiu nesulaukiu, kada baigsis einamoji Avon...
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2011 03 22, 20:29)
O i jo vieta eina Naturia Siberica stangrinanti, raminanti, atpalaiduojanti duso zele. Man po sunkios darbo dienos bus kaip tik.. Ir siaip sios serijos duso zeliu kvapai man patiko smile.gif Ateiti zadu ir kitas dvi isbandyti.  rolleyes.gif
user posted image

Dabar turiu ją - super thumbup.gif
Atsakyti