Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

user posted image
Pradzioje visai patiko-drekino, minkstino veido oda, tik kvapas labai intensyvus ir erzinantis buvo. Veliau lyg alergizuoti pradejo, galiausiai buvo uzmestas geram pusmeciui. Sia savaite sunaudojau, kaip krema kojoms thumbup.gif Kojoms jis labai patiko, bet kvapas vistiek nepakenciamas ir negana to ilgai isliekantis.
Atsakyti
Baigesi Purederm nosies pleistriukai, patiko, pakartosiu. ax.gif
Atsakyti
Baigesi Skin Organics 'white tea clay' molio kauke - laaabai taupi (60ml), ne maziau kaip nuo rugsejo naudoju, dar kokiems 2-3 kartams pilnai butu uzteke (na tai grubiai balandziui butu uzteke), bet pagalvojau, kad jau tiek ilgai naudojau, tai reikia pagaliau pribaigt ir sunaudojau vienam uztepimui ta kieki. Patiko ir tiko man ji, tai sandeliuke dar 2 vnt.
user posted image
Atsakyti
Baigėsi argano aliejukas, kol kas nekartosiu.
Taip pat baigėsi u|m|a šešėlių pagrindas, kuris tikrai kartojamas nebus, ieškau kokio gero pakaitalo jam.
Ir vos keliems kartams liko Clarins truly matte pudros, kuri taip pat nebus kartojama ir greičiausiai į jos vietą bus arba Clinique, arba Kanebo sensai, dar niekaip neapsisprendžiu.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2011 03 30, 17:13)
Uoj kaip man sitas kremas patinka thumbup.gif
Tik kaina labai nedraugiska dry.gif

QUOTE(mocha @ 2011 03 30, 23:24)
Kur pirkote?? smile.gif geltonas kokiai odai skirtas?
Aš naudodavau žalią mišriai odai, bet niekur neberandu pirkti sad.gif

Kaina tikrai nėra maža, turbūt be nuolaidos nelabai ir pirkčiau, nes jo talpa 40 ml, o dar ir neskalsus. O pati pirkau kažkada Aistruolėje, todėl tikrai pigiau buvo.
O šitas geltonas skirtas visų tipų odai, o geltonas, nes su spf smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 04 01, 03:07)
Baigesi Skin Organics 'white tea clay' molio kauke - laaabai taupi (60ml), ne maziau kaip nuo rugsejo naudoju, dar kokiems 2-3 kartams pilnai butu uzteke (na tai grubiai balandziui butu uzteke), bet pagalvojau, kad jau tiek ilgai naudojau, tai reikia pagaliau pribaigt ir sunaudojau vienam uztepimui ta kieki. Patiko ir tiko man ji, tai sandeliuke dar 2 vnt.

As tai sakyciau, kad labai neskalsu jei tik 2-3 kartams, nes man pačiai tokio kiekio kaukes tubut apie 20 kartu uztenka smile.gif Na nebent laaabai riebiai tepat.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 04 01, 09:36)

As tai sakyciau, kad labai neskalsu jei tik 2-3 kartams, nes man pačiai tokio kiekio kaukes  tubut apie 20 kartu uztenka smile.gif Na nebent laaabai riebiai tepat.

Gerai isiskaitykit i tai ka shopingas parase.
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 01, 13:06)
Gerai isiskaitykit i tai ka shopingas parase.

Ups.. praleidau žodeli dar.. blush2.gif
Atsakyti
Sivakar jau tikrai baigsiu John Masters Organics 'rose & apricot antioxidant day creme' kremuka - visai patiko ir tiko, is pradziu pasirode neskalsus, bet kai pradejau tik ryte ji naudot ir tik as viena (t.y. vyrui netiko po keliu panaudojimu jis), tai visai gerai naudojosi. Tik va nuo vakar vargstu, nes atrodo kad like dar koks 1/5 ar pan kremo, o nebeissispaudzia doh.gif Kokia 10 kartu spaudineji ta pompuke, tai isspaudi lasiuka ir vel tas pats ir dar kratai ir tt... Na atsukus tiesiai is buteliuko vakar issikraciau, siandien su visokiais mandrais kratymais ir spaudimais prisispaudziau, tai vakare dar kiek ten eisis issikrapstysiu, o paskui mesiu.
user posted image

QUOTE(_sala_ @ 2011 04 01, 14:58)
Ups.. praleidau žodeli dar..  blush2.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif 2-3 kartams to 60ml butu super netaupu, bet man bent 7 menesiam uzteko ir dar 8-am butu uzteke. Tik pastaruoju metu kazkaip nebe taip maloniai si kaukyte jau ant odos gule (ne pacia tekstura, bet lyg padilgciodavo), tai pagalvojau, kad jau gal ir galiojimas gali i pabaiga but....
Atsakyti
Tvarkausi, tai is namu iskeliauja:

-Lip Fusion 'lip infatuation' blizgis, spalvyte 'pucker up' (pati desiniausia): nelabai kaip laikosi, o siaip graziai atrodo, svelniai 'pakanda lupytes', nors paputlinimo ir nesimato. Skonis lyg cinamono. O man nepatiko kazkuo sepetelis, vis nepatogu budavo teptis blizgi.
user posted image

-TokiDoki 'gelato' lupu balzamas-dazai, spalvyte 'pink martini': skonis fantastiskas, labai lengvai ant lupu jauciasi, spalva pigmentuota (nors vos tik uztepus svelni bus ir neryski), bet kazkaip neprisijaukinu tos spalvytes:
user posted image

-Sinfull Colors zalias nagu lakas, spalva '802 San Francisco': na zalia ne mano spalva, bet is buvo grazi, nors lakavausi tik karta. Todel ir pirkau nebrangu lakiuka. Siaip si firma turi tikrai labai graziu spalvyciu. O kas del sio, tai spalva grazi, sodri, bet kiek pamenu sunkiai nusivale ir apsiterliojus odeles likau.
user posted image

-Sephora by OPI nagu lakai: sie man patys paciausi, bet su kai kuriais atsisveikinu... ax.gif Pirmi du naudoti buvo po kelis kartus, o kiti 3 visiskai nauji - neradau progos panaudot, dejau jau kazkada cia, bet po to persigalvojau, o dabar nusprendziau, kad jau tikrai laikas ju nebelaikyt....
*'opening night'
*'never enough shoes'
*'untarnished image'
*'worth my weight'
*'too good for him'

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 01 balandžio 2011 - 23:43
Baigesi dr.organic dantu pasta (sakyciau gelis ax.gif ) su granatomis, patiko, gaivi, gerai valo, bus kartojama i jos vieta Toms of Main.
Vienam kertui beliko dr. organics kuno sveitiklio su alyvuogemis, patiko, kartociau, kol kas bus burts bees kuno sveitiklis.

Shopingai, tai taip ir sveitet tuos lakus i siuksline? Nerealiai graziai ant nagu atrodo tie su stambiais blizgalais biggrin.gif ypac auksine ax.gif Gal per atostogas temkites i lt, gal sm kam pavyks parduot... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 02 balandžio 2011 - 12:10
user posted image user posted imageuser posted image user posted image
1. Šis šampūnas visai smagus buvo. Gerai išplaudavo plaukus, nejautrino galvos odos. Tik prie kvapo reikėjo priprast. Į jo vietą Yes to Cucumbers Color Care Daily Make Over Shampoo.
2. Ši "Oriflame" priemonė pleiskanas tikrai išnaikino. Galvojau, kad alkoholis dar labiau išsausins galvos odą, bet klydau - plaukai ėmė greičiau riebaluotis, nes sudėties pradžioje ir glicerinas įrašytas. Šios priemonės užsitepus, plaukų geriau nedžiovint, nes ima dvokti doh.gif
3. Šlamštas, kokių reta. Vyrui pleiskanų nuo jo atsirado, tai ant savo jautrios galvos net nebandžiau jo, sunaudojau kojom skust. Vienintelis privalumas: skaniai kvepia.
4. Niekuo neypatingas kondicionierius. Šiek tiek padrėkindavo, bet nepakankamai. Kvapas kaip alijošiaus, tikėjausi saldesnio.
Atsakyti
Loren Boro Care Foot Cream.Nepatiko. Visų pirmas kvapas nemalonus ir kol išsitepi pėdas, tas krepas spėja į rankas susigert. Nepastebėjau jokio pėdų minkštinimo, nors ko norėt iš dviejų pabandymų (gerai kad jau radau namie besimėtantį jau beveik baigtą)
Neina įdėti foto

Atsakyti