labukas,mes irgi gustavo gerbejai vaikams patinka jo laidele o man jo receptukai,sakykit gal kuri turit receptuka meduolio? berods praeita sekmadieni ziurejom laidele ir kazkaip neuzfiksavau ko ten reikia tam meduoliui,tai vat jei kuri turit receptuka parasykit i a.z arba cia dekui labai is anksto
0,5 st tirpintų kiaulės taukų; 0,5st šilto vandens; nepilno šaukšto cukraus; 1vnt kiaušinio; 0,5a/š kepimo millelių; Kelių v/š miltų; Cukraus pudros.
Dubenyje išmaišyti taukus, šiltą vandenį, cukrų, kiaušinį-išmaišyti, kad nespėtų sustingti taukai. Dėti kelis šaukštus miltų, kepimo miltelius ir minkyti tešlą, kad ji išeitų nei per kieta, nei per minkšta. Iškočioti ploną tešlos blyną, supjaustyti apie 3cm pločio ir 5cm ilgio juostelėmis, jų vidurį įpjauti, išsukti žagarėlius ir kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol šie pagels. Apibarstyti gausia cukraus pudra.