Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

Ir dar as cia pasivaidelensiu. rolleyes.gif Ar gali buti,kad cia prekiauja originalais???http://www.mege.lt/?i=stuff&what=2
Atsakyti
Sveikos, na ir as jau turiu savo UGG. Nesioju kelinta savaite. Bet ka as zinau, kaip cia jus visos sakot, kad kojos visikai nesala, net ir prei didziausiu salciu, tai nezinau. Salciu doideliu dar nebuvo dabar, bet man tai jauciu tikrai saltu, nes kurioa cia dregnesne diena pastovejom svnetej vienoj, tai man saltoka darytis pradejo. Bet aisku, patogus tai nerealiai.
Man norisi i juos tokios kad ir plonos, bet kojinytes su vilna, tada vat super. Mano kojos visada visur sala, tai tikejau, kad sitie stebuklai isgelbes nuo to wink.gif

O dukrytei savo pirkau graziuolius EMU user posted image

Tai supeiniai batukai, ir labai grazus, ir kailis storas toks, siltas. Man net pasirode, kad kailis toks rimtesnis, nei mano UGG'uose
Atsakyti
Turiu Emu ir Bearpaw batukus smile.gif dabar pradejau svajoti kitai ziemai isisgyti UGG. Kada interneto svetainese bus ispardavimai? Ir iki mazdaug kokios sumos buna nuolaida?
Atsakyti
pavasariui uzsimaniau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 01 31, 11:15)
Sveikos, na ir as jau turiu savo UGG. Nesioju kelinta savaite. Bet ka as zinau, kaip cia jus visos sakot, kad kojos visikai nesala, net ir prei didziausiu salciu, tai nezinau. Salciu doideliu dar nebuvo dabar, bet man tai jauciu tikrai saltu, nes kurioa cia dregnesne diena pastovejom svnetej vienoj, tai man saltoka darytis pradejo. Bet aisku, patogus tai nerealiai.

Ne visos. Man asmeniskai su bet kuriais batais sala kojos, jei nevaikstau, nejudu. Emu man siltesni nei UGG.
QUOTE(La.lune @ 2011 01 31, 11:47)
Turiu Emu ir Bearpaw batukus smile.gif dabar pradejau svajoti kitai ziemai isisgyti UGG. Kada interneto svetainese bus ispardavimai? Ir iki mazdaug kokios sumos buna nuolaida?

Ugg ne ta preke, kuriai butu masiniai ispardavimai. Kantriai kasdien tikrini visas svetaines ir taikai momenta, kai kazkuri modeli, kazkuri dydi kazkiek papigins. Jei nuolaida 40-50%, tai jau labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 sausio 2011 - 12:50
QUOTE(agniukee @ 2011 01 31, 12:39)

as taip pat situos nusiziurejus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bolesiukas @ 2011 01 29, 14:36)
Ir dar as cia pasivaidelensiu. rolleyes.gif Ar gali buti,kad cia prekiauja originalais???http://www.mege.lt/?i=stuff&what=2

tikrai ne nes daugumos modeliu ugg net negamina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2011 - 16:58
QUOTE(Sigitano @ 2011 01 31, 12:15)
Man norisi i juos tokios kad ir plonos, bet kojinytes su vilna, tada vat super. Mano kojos visada visur sala, tai tikejau, kad sitie stebuklai isgelbes nuo to wink.gif

Tikrai ne visoms. Turiu UGG, tai juos tik iki -5 nesioju, veliau man su jais per salta. Tuomet aunuosi EMU, bet as juos ir su plona, ir dar su storesne arba vilnone kojine aunuosi, va tuomet nesalta buna.
Dar turiu jau per didelius EMU (issigulejo vilna), tai juos, kad nepamesciau, audavausi su storomis kojinemis ir dar tokiomis vilnonemis-mocherinemis kojinemis, kuriu storis turbut kaip paties bato vilnos buvo biggrin.gif, vat tuomet ir prie -20 koja visiskai nesalo biggrin.gif
Atsakyti
Nu va nuraminot, nes anksciau tai kai skaiciau, tai visos tik gyre, kad prie bet kokio salcio nesala kojos, ir kad UGG geriau nei EMU. O vatgal galejau tada EMU geraiu pirkti smile.gif
Bet siaip man UGG yra grazesniu modeliu. Nes tie klasikiniai man nepatinka, tai rinkausi pagal modeli wink.gif
Na EMU dar idomu butu pabandyti tuos kur tokie isvis atrodo elegantiski modeliukai, nes tie veilokiniai wink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Gal kuri turit tokius Emu'kus? Jei reikalingas 38 dydis - imti kaip ir įprasta, dydžiu mažesnius, t.y. US7? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 02 01, 20:52)
Laba 4u.gif Gal kuri turit tokius Emu'kus? Jei reikalingas 38 dydis - imti kaip ir įprasta, dydžiu mažesnius, t.y. US7? smile.gif

http://drvcs.com/Emu-Stringer-Mini.jpg

As turiu. Nezinau, kaip iprasta, nes pgl EMU dydziu lentele man viskas atitinka ( http://www.facebook.com/#!/photo.php?f...42.146391622926 )
Su 40,5 dydziu nesioju US9, o jusu 38 dydziui reiktu US7. Is pradziu jie gal kiek ankstoki gali buti, nes kailis neissigulejes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2011 - 16:59
sveikos merginos..turiu klausimeli..pati nesioju uggus jau ne pirma sezona ir jiems jokiu priekaistu neturiu, taciau kai isigijau emu wool ziauriai issimyne kulnas, kaip tu pigiu kur paaugles nesioja, nors nenesiojau daug ir siaip mieste kai maciau kas su wool eina visu kulnai issiklaipe... ar tas pats yra su emu su kailiu??? siai pnegalvkit nesu klisa ar pan...uggams nieko nenutiko per 3 metus kaip nauji o emu nei sezono neistempe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 02 03, 12:35)
sveikos merginos..turiu klausimeli..pati nesioju uggus jau ne pirma sezona ir jiems jokiu priekaistu neturiu, taciau kai isigijau emu wool ziauriai issimyne kulnas, kaip tu pigiu kur paaugles nesioja, nors nenesiojau daug ir siaip mieste kai maciau kas su wool eina visu kulnai issiklaipe... ar tas pats yra su emu su kailiu??? siai pnegalvkit nesu klisa ar pan...uggams nieko nenutiko per 3 metus kaip nauji o emu nei sezono neistempe  doh.gif

Aha, ir as buvau susidurus su tokia problema, mano wool istempe viena sezona blink.gif
Dabar nesioju su kailiuku, esu visiskai patenkinta thumbup.gif
Labiausiai cia nuo individualios eisenos priklauso, dabar retai kas taisyklingai stato ******, daug ploksciapadziu, tai sitokie batai gal ne patys tinkamiausi. Pati viena koja siek tiek klisai statau, tai apsisaugojimui siais metais nesioju ortopedinius padelius, tai kolkas (per sia ziema) mano kailinukai neiskrypo thumbup.gif:
Atsakyti