Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

O kaip ju kokybe?smile.gif
laiko gerai?
gal kas zinote?
Atsakyti
o ar pirkot kuri is ju ofcialaus puslapio ?
Atsakyti
Mergaites reikia patarimo ax.gif gal turit pati ar pirkote dukroms sviesios spalvos uggsiukus ar emukus? Pernai pirkome pilkus tai negaliu atsidziaugt, siemet dukra noretu roziniu, o kaip tik ir uzmaciau graziu ir nebrangiu, bet taip abejoju del ju ruzavumo po menesio nesiojimo g.gif , juk tos grazios, baltos ziemos, tai labai labai maza unsure.gif . Kaip valyti, kaip priziureti ir kas lieka po ruzavu po vako nesiojimo visa sezona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'LUNYTE': 28 rugpjūčio 2011 - 20:42
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 08 28, 16:17)
o ar pirkot kuri is ju ofcialaus puslapio  ?

Aš pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 08 28, 21:41)
Mergaites reikia patarimo ax.gif  gal turit pati ar pirkote dukroms sviesios spalvos uggsiukus ar emukus? Pernai pirkome pilkus tai negaliu atsidziaugt, siemet dukra noretu roziniu, o kaip tik ir uzmaciau graziu ir nebrangiu, bet taip abejoju del ju ruzavumo po menesio nesiojimo g.gif , juk tos grazios, baltos ziemos, tai labai labai maza unsure.gif . Kaip valyti, kaip priziureti ir kas lieka po ruzavu po vako nesiojimo visa sezona?

as sunui pirkau emukus ryzus, na tuos sviesesnius...po č menesiu nesiojimo pasidare nebenesiojami wink.gif vaikai yra vaikai wink.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2011 08 15, 14:00)
mergaites, bukit geros , patarkit , is kur butu geriausiai , pigiausiai siustis toki modeliuka?nesioju 36 dydi, tai koki tektu rinktis sio modelio?
user posted image

As tokius pirkau vienu dydziu mazesnius 4u.gif

Mergaites, priminkit, UGG Classic jei nesioji 38-39dydi peda 25cm, is youth rinktis 6dydi? ax.gif
Atsakyti
nesenai gavau savo UGG tai dalinuosi info:

stai sie UGG veanna
http://www.6pm.com/ugg-veanna-otter

viduje be kailio, tik kailinis padukas, pirkau 9 dydi tai man su 39-40 koja tik tik, dar net ir laisvesniu noretusi

UGG broome II
http://www.6pm.com/m...iew/7655276/281

pirkau 9 dydi, man su 39-40 koja kaip tik, nepadidinti
Atsakyti
mergytes is kokiu internetiniu parduotuviu jus perkate ugg batus?
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2011 09 02, 14:24)
mergytes is kokiu internetiniu parduotuviu jus perkate ugg batus?

as is www.6pm.com
kainos neblogos, reikia pasekt, kol norimas modelis bus su ~50proc nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2011 08 28, 22:39)
Aš pirkau  rolleyes.gif

o kokius nors muitus taike?
Atsakyti
Mergytes, koki dydi pirkti ugg youth nesiojanciai 36 dydi? ax.gif 4u.gif
Ir koki vyrisku uggu dydi pirkti nesiojant 42 ( ne classic modeliuko) ax.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti