Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(Ronaldo @ 2011 10 04, 21:21)
Laba diena,  4u.gif 
labai prašau padėkite susigaudyti su dydžiais. labai noriu pirkti UGG  Knightsbrigde batus, čia toks modeliukas kur užtrauktukas bato gale. Pati nešioju 38-38,5 dydį. Tai kokio man reiktų US dydžio 7 ar 8??? Jie pamažinti ar padidinti? Labai labai ačiū.

Sveiki,

Mano pėda tokia pat 38-38.5 d. Dukrai turiu nupirkus US 7 šio modelio UGG, tai man maži schmoll.gif Vienareikšmiškai reikia US 8 smile.gif
Gal kur netyčia radot šio modeliuko UGG'iukus? Nes jie beveik visur išparduoti arba likę tik 5,6,10 dydžiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 05, 19:19)
Sveiki,

Mano pėda tokia pat 38-38.5 d. Dukrai turiu nupirkus US 7 šio modelio UGG, tai man maži schmoll.gif Vienareikšmiškai reikia US 8 smile.gif
Gal kur netyčia radot šio modeliuko UGG'iukus? Nes jie beveik visur išparduoti arba likę tik 5,6,10 dydžiai doh.gif

labai labai Jums ačiū, kad atsakėte. Labai... kankinuosi su tais dydžiais. Tai kaip supratau jie net biški pamažinti? Nes USA 7dydis rašo kad atitinka europinį 38? Ačiū. Kad Dievas Jums antrą vyrą gerą duotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2011 10 06, 15:09)
labai labai Jums ačiū, kad atsakėte. Labai... kankinuosi su tais dydžiais. Tai kaip supratau jie net biški pamažinti? Nes USA 7dydis rašo kad atitinka europinį 38? Ačiū. Kad Dievas Jums antrą vyrą gerą duotų  lotuliukas.gif

O taip, pamažinti doh.gif Jums reikia US8, kaip ir man beje cool.gif Gal matėt kur užsilikusių bigsmile.gif
Geras palinkėjimas, dar tokio nebuvau gavus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos ,kas turit ugg abilene koki 39 kojai imt?us 9 ar kokii8,5?aciu uz patarima
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 06, 16:38)
O taip, pamažinti doh.gif Jums reikia US8, kaip ir man beje cool.gif Gal matėt kur užsilikusių bigsmile.gif
Geras palinkėjimas, dar tokio nebuvau gavus lotuliukas.gif

Jėtau, kaip Jums ačiū. boruzhe1 dėkoju. Ale su tais dydžiais tai painiava...
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2011 10 06, 22:33)
Jėtau, kaip Jums ačiū. boruzhe1 dėkoju. Ale su tais dydžiais tai painiava...

Nėr už ką mirksiukas.gif Aš irgi kol išsiaiškinau kelias poras nusipirkau netinamo dydžio doh.gif Dabar sau turiu Roslynn US 8 dydį, tai idealiai thumbup.gif O jų modelis l.panašus į Knightsbridge, tik kad trumpi mirksiukas.gif Juolab turiu ir US 7, kurie tikrai maži doh.gif
Atsakyti
mergaites,
gal netycia kas tokius jau turit isigije?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2011 10 07, 13:59)
mergaites,
user posted image

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2011 10 07, 12:59)
mergaites,
user posted image

Čia botai???
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 10 06, 19:29)
sveikos ,kas turit ugg abilene koki 39 kojai imt?us 9 ar kokii8,5?aciu uz patarima

US9 siulyciau,as su 38 emiau US8 tai dydis kaip tik,nors ant etiketes raso US8 = EU39. o pusiniu ju dydziu buna?jei nemaisau man rodos kad ne blush2.gif

Dar prie to pacio pasiklausiu jau turinciu panasaus modelio batus,uzsisakiau impregnanta,tai gal galiu ir siuos nupurksti kaip klasikinius?vis tik versta oda,gal maziau tepsis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luckyme: 08 spalio 2011 - 11:39
ugg abilene modelio batus daug kur atsiliepimuose raso, kad reik dydziu imti didesnius.
Atsakyti
mergaitės, prašau padėkit.
Ar yra šansų su 37,5-38 koja (tikrai ne daugiau kaip 24,5cm) įsibraškint į 4Youth/4Big Kid dydį avikailinius EMUkus???
Ačiūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti