Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

help.gif
Kids bailey button koks dydis tiktų 36.5??? help.gif

4u.gif
Atsakyti
Merginos kas turit UGG delaine, sakykit jie nesiojant prasitampo? nes pirkau 7,5 kurie atitinka 38,5, ciut remiasi pirstai, tai ir nezinau ar pasilikt g.gif , ar jie dar prasitems kiek nors, ar imt kitus didesnius, nesinori paskui kad klapsetu..aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 10 17, 16:29)
kur cia taip papigiai pirkot?  bigsmile.gif  as naudoju paprasta impregnatoriu, viskas puikiai, atnesiojau visa ziema pilkus emu ir jokiu zymiu, kad jie deveti thumbup.gif

pirkau cia EMU, dar vasara, ten buvo labai stiprus ispardavimai, dabar nieko neliko, ir kainos tu kurie liko ogo blink.gif O taip gavosi apie 140 lt uz pora.
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau temas ir vis daugiau klausimu isklidavo. Taigi prasau jusu pagalbos,mamos:) Man reikia paciu silciausiu batu ,nes kojos visada nusale ir dar greitu laiku teks buti lauke nuo ryto iki vakaro 5 dienas is eiles. Bijau kojas nusalt...sad.gif (darbas lauke bus). Ir sumaniau,kad noriu ugg ar emu.. Tai dabar patarkit kas geriau is Emu batuku,nes originaliems Ugg tikrai pinigeliu tiek skirt negaliu... kuo gi Emu su vilna yra prastesni uz emu su avikailiu? kurie siltesni? kurie patvaresni ? smile.gif Nes kainos tai ju skiriasi vid ant 100-150lt.. o man cia jau nemaza pinigu suma smile.gif Ka daryt,patarkit? Ar pirkt pigesnius su vilna ar brangesnius su avikailiu? Bijau nenusivilt,jei isaisketu posakis,kad skupus moka du kartus( daznai man taip buna beje doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2011 10 18, 09:56)
Skaiciau skaiciau temas  ir vis daugiau klausimu isklidavo. Taigi prasau jusu pagalbos,mamos:) Man reikia paciu silciausiu batu ,nes kojos visada nusale ir dar greitu laiku teks buti lauke nuo ryto iki vakaro 5 dienas is eiles. Bijau kojas nusalt...sad.gif (darbas lauke bus). Ir sumaniau,kad noriu ugg ar emu.. Tai dabar patarkit kas  geriau is Emu batuku,nes originaliems Ugg tikrai pinigeliu tiek skirt negaliu... kuo gi Emu su vilna yra prastesni uz emu su avikailiu? kurie siltesni? kurie patvaresni ? smile.gif Nes kainos tai ju skiriasi vid ant 100-150lt.. o man cia jau nemaza pinigu suma smile.gif Ka daryt,patarkit? Ar pirkt pigesnius su vilna ar brangesnius su avikailiu? Bijau nenusivilt,jei isaisketu posakis,kad skupus moka du kartus( daznai man taip buna beje  doh.gif )

tik su kailiu...nusipirksit su vilna mokesit du kartus....bent jau is savo patirties taip sakau...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 18, 10:43)
tik su kailiu...nusipirksit su vilna mokesit du kartus....bent jau is savo patirties taip sakau...

aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2011 10 18, 08:56)
Skaiciau skaiciau temas  ir vis daugiau klausimu isklidavo. Taigi prasau jusu pagalbos,mamos:) Man reikia paciu silciausiu batu ,nes kojos visada nusale ir dar greitu laiku teks buti lauke nuo ryto iki vakaro 5 dienas is eiles. Bijau kojas nusalt...sad.gif (darbas lauke bus). Ir sumaniau,kad noriu ugg ar emu.. Tai dabar patarkit kas  geriau is Emu batuku,nes originaliems Ugg tikrai pinigeliu tiek skirt negaliu... kuo gi Emu su vilna yra prastesni uz emu su avikailiu? kurie siltesni? kurie patvaresni ? smile.gif Nes kainos tai ju skiriasi vid ant 100-150lt.. o man cia jau nemaza pinigu suma smile.gif Ka daryt,patarkit? Ar pirkt pigesnius su vilna ar brangesnius su avikailiu? Bijau nenusivilt,jei isaisketu posakis,kad skupus moka du kartus( daznai man taip buna beje  doh.gif )

Visa praejusia ziema isvaikciojau su Emukais su vilna nei karto nenusale kojos. Ir nelabai isivaizduoju kaip gali vilnoje salti doh.gif Zinoma as nestovejau nuo ryto iki vakaro lauke, bet tokiu atveju jum gal reikia paziureti sniego batus, kur tikrai bet kokiu oru gali buti lauke. Nes su zomsiniais tik jeigu sausa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 18, 10:43)

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu ! Su vilna nei silumos daug, nei patvarus jie itin.
Atsakyti
aciu visoms uz nuomone:) O apie sniegbacius irgi galvojau,bet nerandu kazkaip ju moterisku pirkti...tik vaikiskus arba vyriskus... nors negaliu labai sakyt ,kad daug kur ieskojau:)
Atsakyti
nezinau kaip su emu, nes turiu tik vilnonius, su kailiu neturiu, bet siaip, kiek zinau, tai vilna skaitosi silciau uz kaili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2011 10 17, 20:55)
help.gif
Kids bailey button koks dydis tiktų 36.5??? help.gif

Youth4.
Atsakyti
na va... ir vel... 2 uz vilna ir 2 uz kaili doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 18 spalio 2011 - 11:59