Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(Sunreja @ 2011 02 23, 08:53)
4u.gif

Impregnatoriu jau turiu, dabar laukiu dar valiklio  ax.gif  Nesuprantu, kaip nemaciau visu priemoniu iskart  doh.gif 

O jei neturiu sepetuko to, kuris yra rinkiny, galiu su paprastu Maximiniu pavalyti?  blush2.gif  4u.gif

aš tai iš step top nusipirkau už 12lt šepetuką thumbup.gif

o šiaip naudoju tik impregnatorių, nuuu nežinau, bet man jis veikia puikiai, batukai gražūs, švarūs drinks_cheers.gif nebent vėliau galvoju vis tiek prireiks valiklio, tada ir jį nusipirkti, bet kol kas aš pilnai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 02 23, 09:49)
Plauti batus  su valikliu reikia su kempinele, paprasta is maximos naudoju, o pasiausti su kuo svelnesniu sepeteliu, ziurek kad maximoj nenusipirktum su vielelem, nes sugadinsi batus wink.gif

Turiu tu sepeteliu namie, kai sulauksiu valiklio, darbuosiuos, tik itariu tas jau bus po sezono smile.gif

QUOTE(ypač @ 2011 02 23, 10:03)
aš tai iš step top nusipirkau už 12lt šepetuką  thumbup.gif

o šiaip naudoju tik impregnatorių, nuuu nežinau, bet man jis veikia puikiai, batukai gražūs, švarūs  drinks_cheers.gif  nebent vėliau galvoju vis tiek prireiks valiklio, tada ir jį nusipirkti, bet kol kas aš pilnai patenkinta.

4u.gif

Reiktu paimpregnuoti ir man batukus, bet kad kol isdzius, paskui pastoveti turi po impregnavimo - o as juos nesioju istisai doh.gif Nesinori be ju niekur eiti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif gal galit pasakyti UGG 5M cia koks musiskis dydis butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidin @ 2011 02 22, 04:35)
Gal kas šių dydį gali pakomentuoti?Kokį imti su 38,5-39 koja? 8 ar 9?  g.gif

user posted image
Ačiū  4u.gif

Imkit US8 4u.gif Neseniai pardaviau US7 dydi, vidinio paduko ilgis 24.5cm.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 23, 14:03)
Turiu tu sepeteliu namie, kai sulauksiu valiklio, darbuosiuos, tik itariu tas jau bus po sezono  smile.gif
4u.gif

Reiktu paimpregnuoti ir man batukus, bet kad kol isdzius, paskui pastoveti turi po impregnavimo - o as juos nesioju istisai  doh.gif Nesinori be ju niekur eiti  ax.gif

Nu bet nakti tai niekur neinat smile.gif
As tai vakare ispurskiu, ir ryte jau gakliu lekt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 02 24, 17:22)
Nu bet nakti tai niekur neinat smile.gif
As tai vakare ispurskiu, ir ryte jau gakliu lekt wink.gif

Na man vistiek ilgiau ztrunka viskas, nes pirma norisi apiplauti batus, o tik ant sausu galima impregnatoriu purksti, tai bet kokiu atveju dvi paros gaunasi.... unsure.gif
Atsakyti
sveikos, gavau siandien savo ugg delaine ir ugg rylan, mano dydis 38, emiau usa 7, tiko kuo puikiausiai. gal kam pravers si informacija smile.gif
Atsakyti
Mergytes, kas zino koks UGG Classic Cardy (megzti) US dydis atitinka EUR 38? Ar 7?
Atsakyti
Pasidalinkit info kur perkate originalius EMU batus?
Atsakyti
QUOTE(Zakinta @ 2011 03 13, 17:04)
Pasidalinkit info kur perkate originalius EMU batus?

Aš pirkau www.6pm.com ir www.amazon.com smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 13 kovo 2011 - 17:09
gal kuri turit siuos emu batus ir galit pasidalint ispudziais?

http://www.6pm.com/e...a-hopetown-sand
Atsakyti
QUOTE(Zakinta @ 2011 03 13, 21:07)
gal kuri turit siuos emu batus ir galit pasidalint ispudziais?

Kazkuri tikrai rase, kad smagus batukai.

Nesnauskit, Ugg papigiai, 6Youth dydis tiks 38,5 europietiskam:
http://www.6pm.com/s.../sort/price/asc
Atsakyti