Kai buna bloga nuotaika, paskaitau sita skyreli

,ir vitaminu organizmas prisigamina ir nuotaika pataisau

Man nutikusiu tiek tu situaciju,

,viena is ju; mano maziukui buvo virs dvieju metuku kazkur, neaiskiai kalbedavo. Tetis kaip ir daugelis vyru megsta alu na ir kaip zinia mazi vaikai taip pat turi toki potrauki.Tai,kad apgauti jam nupirkdavo giros buteli ir sakydavo,kad ten alus.Einam pas seimos gydytoja su vaiku ,jis pamates parduotuve sako noriu aliaus

,sakau jam nesakyk alaus,o sakyk giros. Bet jam tai nemotais. Prizadu ,kad kai iseisim is poliklinikos nupirksiu giros.Na ir besirengiant kabinete, jis visu garsu sako; DABAR EISIM DAUG DAUG ALIAUS PIRKT?

, NETUREJAU KA SAKYT IR KUR AKIU DET

2:Dar viena istorija, buvau nesenai issilaikius teises. Vaziuojam su drauge i Rygos aerouosta ,grizusios kitos drauges pasiimt.Rygos nezinau, bet galvojam kaip nors. Vaziuojam ir stebimes,kad masinos tik vaziuoja is priekio atvaziuoja, o musu tik viena kryptim

, bet greitai sia dilema issprende policija, kai sustabde ir pasake,kad 10km mazdaug jau vaziuojam vienos krypties keliu

Na ir nutikusi pries kelias dienas

Einu nuvedus vaika is darzelio,puga baisi, eina visi uzsimauksline kapisonus ,salykus.Ziuriu drauge eina, bet ne tame miesto gale visai gyvena, galvoju ko jai dabar cia reikia dar taip anksti ryte

. Prilekiu, griebiu uz sonu,tipo isgasdinsiu

, ir dar su zodziais;tai kur cia dabar kevelsini nuo ryto?ATSISUKA

,OGI MUSU DARZELIO DIREKTORE

,paltas panasus ilgas, neiziurejau mat per puga

, galvojau numirsiu