Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 35 tema:)

QUOTE(Hasuury @ 2011 02 09, 14:50)
O is kur ta prisijungima gauti?

Atsiunciau tau i AZ pirmai smile.gif
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 09, 14:51)
aš net negalvojau daug, iškart sakiau keramika, nes visi giria, kad gražiai atrodau su breketais, kad jų beveik nesimato, o ir žinau, kad tikrai pati geriau jausiuos, nei su geležiniais. smile.gif

Man tai baisu detis apacioje taip pat keramika del nuskilimo ir pan... visgi keramikinis 170lt o metalinis 80lt, o kodel pas tave gumeles baltos? gal jos nepakeicia spalva? nes pas mane is permatomu per 5 dienas pasidare ryskiai salotines, nes as maiste vartoju daug kario prieskoniu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(renachiuke @ 2011 02 09, 14:54)
Nu,kaunietes,gausit uzpakalin  spam.gif  biggrin.gif
Paziurejau Balalaikos foto ir ka,nu grazu ta keramika,visai dabar pati noreciau but su keramika,o ne metalu,bet ka jau padarysi,daugiau nei puse kelio nueita smile.gif

Kodel mes gausim? Kuo nusikaltom? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 09, 14:58)
Man tai baisu detis apacioje taip pat keramika del nuskilimo ir pan... visgi keramikinis 170lt o metalinis 80lt, o kodel pas tave gumeles baltos? gal jos nepakeicia spalva? nes pas mane is permatomu per 5 dienas pasidare ryskiai salotines, nes as maiste vartoju daug kario prieskoniu biggrin.gif

Kad pas mane išvis gumelių nėra, man net nesiūlė jų. Pas mane baltos vielutės. Rinkausi tarp baltų ir sidabrinių. Bet man baltos gražiau. smile.gif Jos nei spalvos keičia, nieko su jom nesidaro. smile.gif
Atsakyti
Kad snekat sitoj temoj apie meetus,amzius ir t.t. Eikit i FB,AZ,skype ir tarkites ten mirksiukas.gif

Dar kalbejot apie sepetukus,tai as sensodyne pronamel naudoju,va toki:

user posted image

Labai fainas,minkstutis,plonejanciais galais,l.gerai uzlenda uz breketu thumbup.gif ir higieniste toki rekomendavo,na,plonejanciais galais. Dar turejau lacalut vaikiska,irgi fainas,mazulytis,taip pat visur puikiai isvalydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2011 02 09, 12:43)
Labas  biggrin.gif

atėjo naujai breketuota  smile.gif  Kol kas nieko neskauda, nebraižo per daug, bet kalbėt keista ir juokinga, o jau pvz bučiuotis tai iš vis neįsivaizduoju kaip  smile.gif

jungiuos į kompaniją.

Jei nori į sąrašiuką, siųsk savo duomenis pagal sąrašo punktus man į až per šiandien smile.gif
Sveika prisijungus drinks_cheers.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 09, 13:10)
Nei viršus man nebaisus nei apačia. Čia skaidydama aš įsivaizdavau, kad breketai tai nuolatinis skausmas, diskomfortas, braižymas. Man nieko panašaus. Jaučiu, kad ir apačia tikrai nebraižys, o pirmą savaitę bus jautrūs dantys, toliau jau nebejausiu, kad juos turiu. O antilopės tai elastikų rūšis. Nešiot vieną man reikės, dešinėj pusėj. smile.gif

Daužiam bokalais drinks_cheers.gif Aš taip pat nejaučiu kažkokio baisaus skausmo ar nuolatinių braižymų, nors pas mane ir metalas. Ir vaistų taip pat niekada negėriau, nors dabar, sudėjus apačioje, jau buvau pasiruošusi, kai čia merginos rašė, jog tikrasis breketų "malonumas" pasijaučia ant apačios, o dar separacinės. Aišku, maudimas, tempimas yra, sukąsti neskaudžiai neina, kaip ir atkąsti, bet tai nėra baisulinis nepakenčiamas skausmas, kad reiktų preparatų. Kitas dalykas, tai kiekvieno iš mūsų pakantumas skausmui, bet aš iš tų, kurios inkščia biggrin.gif Tai nepasitvirtino niekaip.

blondie*, parašei ir atsijungei, ot negerai, gi atrašiau išsyk... Gavai až? Atsiųsk tą sąrašą, kad galėčiau įdėti visus pakeitimus pagaliau. Tema gatava, tik jo betrūksta.

Merginos, pataupom truputį temą, kol blondie apsireikš, ok? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 09, 16:58)
Atsiunciau tau i AZ pirmai smile.gif

Mes bet kam atejusiam prisijungimu nesiuntinejam, turi but aktyvesnis temoje, bent kazkiek pabendrauti mirksiukas.gif Tik jokiais budais nepagalvok, kad as cia piktuoju, ne, as tik pasakiau kad kita kart zinotum smile.gif
Atsakyti
bon bon, kada tau apačią žada dėti? Kodėl taip ilgai nededa?
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 09, 13:49)
Nice smile.gif As dabar galvoju apacia detis keramika ar metala.. keramika grazu...  g.gif

Tu pasiklausk savo ortodontes ar ji detu keramika,nes man atrodo kad ne visur ir ne visiem atvejam tinka keramika apacioj. g.gif Man maniske sake kad nerekomenduotu nes per didelis kruvis gausis keramikiniam tai gali pradeti trupeti. O ju ir keitimas kainuos daugiau nei metaliniu jei lus/pamesi ir t.t. (kaip kad jau ir minejai). Aisku jei problemeles nedideles,tai tokiu problemu neturetu kilti. ax.gif
Atsakyti
Dėkui už priemimą.
Kol kas skausmo didelio nėr, truputuką maudžia. Kai plačiai nusišypsau, tada sunku sučiaupt lupas biggrin.gif Na i braižo vietomis, bet labai labai nestipriai. Dabar atrodo, ir kam man to reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 09, 18:40)

Vasario 18 des apacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 09, 17:40)

Kaip tau fainiai jau dave gumytes, kada man duos? man tik lankus keicia ir keicia, kada ateis laikas kai man reikes moket tik 30lt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 09, 18:33)
Kaip tau fainiai jau dave gumytes, kada man duos? man tik lankus keicia ir keicia, kada ateis laikas kai  man reikes moket tik 30lt  verysad.gif

O kiek laiko tu jau su apačia?
Čia greičiausiai pagal kiekvienos situaciją derina. Man uždėjo apačią pora dienų atgal ir elastikų dar nedavė, sakė, jog nuo kito mėnesio. O jų man reikės vienai pusei viršutinio žandikaulio į priekį ištempti. Tai kaip ir suprantama, dabar pratinuosi prie apačios, lyginam patį lanką, o po to prie sąkandžio eisim. Neatseki panašių paralelių?

Ir išvis, grįžusi namo apsižiūrėjau, kad man viela ant viršutinių dantų atrodo storesnė nei prieš tai biggrin.gif Manau, jog pagaliau pakeitė į storesnę, bet kadangi man vielutę nuima per kiekvieną apžiūrą, tai nė nežinau, ar tikrai biggrin.gif ir šiaip, kaip suprantu, man vielą keičia per kiekvieną apsilankymą, tik nebūtinai storina ją, nes man kaskart tuos galiukus karpo ir užlankstinėja. Jums taip pat?
Atsakyti
Tai keicia matyt nes issideformuoja ta vielute, nu man kiek keite tai tik i storesnes:) su apacia as jau lyg jau nuo spalio menesio, man sudejo virsu ir iskart kita vizita apacia smile.gif jin uzpreita vizita sake, aj dar nereik elastiku, tai gal jau reiks greit biggrin.gif
Atsakyti