Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutės smile.gif

Seniai skaitau jūsų temutę. Nusprendžiau, kad ir man laikas prisijungti ax.gif Viliuosi, kad čia bus smagu smile.gif

Jei visos tokios išrankios, aš rezervuojuosi naujoką Eric Odom – Peter ir senuką Kellan Lutz – Emetą. Juos ir tik juos, jokių kitų man nereikia, nebent šiek tiek Robertėlį pačiupinėti norėčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 26 sausio 2011 - 12:21
QUOTE(Rebutia @ 2011 01 26, 13:20)
Jei visos tokios išrankios, aš rezervuojuosi naujoką Eric Odom – Peter ir senuką Kellan Lutz – Emetą. Juos ir tik juos, jokių kitų man nereikia, nebent šiek tiek Robertėlį pačiupinėti norėčiau ax.gif

Sveika 4u.gif
Taip taip...naujokles labai jau isrankios doh.gif lotuliukas.gif
Ir dabar paklausiu...kas cia per daugvyryste...kodel du g.gif biggrin.gif
Emetas...senbuviu reikia klausti...jis jau cia labai nulaizytas vienos buvo...nezinau kaip del jo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes! Bet ziuriu, kad pas mus niekas neuzsisako Dzeikobelio... Mergaites stengesi, ir nuotraukas karstokas jo sukele, o jo fanu gretos nedideja ir viskas... Team Jacob atstove Egliosha, Team Edward visos likusios bigsmile.gif
Atsakyti

Nu labukas labukas.. biggrin.gif Atejo cia naujas vejas ir pareiske, kad Piteris jos.. lotuliukas.gif Jis senai uzimtas.. kaip matai as ji tiek viena uzsirezervinus.. nes kitos net pazet i jo puse bijo.. triniti.gif
Taip, kad jeigu graziai paprasysi.. gal ir leisiu, kartais cia del jo padusaut.. bet tik kartais nail.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2011 01 26, 13:33)
Sveikutes! Bet ziuriu, kad pas mus niekas neuzsisako Dzeikobelio... Mergaites stengesi, ir nuotraukas karstokas jo sukele, o jo fanu gretos nedideja ir viskas... Team Jacob atstove Egliosha, Team Edward visos likusios bigsmile.gif

Gal bijo g.gif biggrin.gif
Eglioshai jis jau amziams priklauso biggrin.gif
Nepamenu tik...ji dalinasi juo, ar sau laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 26 sausio 2011 - 12:41
QUOTE(petrike @ 2011 01 26, 14:33)

Nu, nu , nu, prasyciau, Dzeikobelis ir islaizytas ir isbuciuotas, jis ne tik Eglioshos schmoll.gif
Atsakyti
O kada ta pilnatis baigiasi g.gif biggrin.gif
Prisiminiau....siandien paskutine diena bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Seniai skaitau jūsų temutę. Nusprendžiau, kad ir man laikas prisijungti ax.gif Viliuosi, kad čia bus smagu smile.gif

Labas 4u.gif
O kodel butent Kellanas? g.gif ax.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 26, 13:53)
O kada ta pilnatis baigiasi g.gif  biggrin.gif
Prisiminiau....siandien paskutine diena bigsmile.gif

Jauciasi jauciasi tos menulio fazes... biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif , o Dzeikobelis i saunu vyruka isaugo thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
Ar skaitet? http://www.obuolys.l...o-mylimaja.html
Oi kaip laukiu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2011 01 26, 14:01)
Ar skaitet?  http://www.obuolys.l...o-mylimaja.html
Oi kaip laukiu... wub.gif  wub.gif  wub.gif

irnesakyk.gif Sena naujiena... biggrin.gif
Greiciau "Vanduo drambliams" ar "Mielas draugas" pasirodytu... Nes kol dar ta "Kosmopoli" nufilmuos... verysad.gif
Atsakyti
O gal kas zinot kaip ten su tom avietem baigesi? Gavo ka nors musiskiai? g.gif
Atsakyti