Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(antajo @ 2011 01 29, 21:25)
o as dirbu siand.. man siaip sestadieniai daznai darbo diena.. bet to darbu neskaitou - vienas malonunas  biggrin.gif  siand du dvynukus fotkinau - vieno menesio pupuliai tokie  wub.gif

ka jus?

as siandien po kaima laigiau. tiksliau apsirengiau kaip panele suknele, juodas giedres, galvoju oooo, Klaaaaipeda, pius duuu, siiilta... nu ir nuvariau i kaima, atsisedau ant suolo prie peciaus ir tupejau kaip visciukas biggrin.gif pas anyta vyras, kad silciau lauke butu, dave malka pjaut lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus oras tai visai ne koks.. rrrr... kokia buvau is ryto.. bet dbr jeigu ne kompas tai visai gerai jausciausi - bet kovoju su dunduku biggrin.gif

tu ten egliosha pavaidint norejai, ane? tipo as kruta is klaipedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 29, 21:40)
pas mus  oras tai visai ne koks.. rrrr... kokia buvau is ryto.. bet dbr jeigu ne kompas tai visai gerai jausciausi - bet kovoju su dunduku biggrin.gif

tu ten egliosha pavaidint norejai, ane? tipo as kruta is klaipedos biggrin.gif

neee, tiesiog galvojau kad ne taip ir salta, man ta suknele labai patinka, dzinsai nusibode... biggrin.gif norejau grazi but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 29, 21:42)
neee, tiesiog galvojau kad ne taip ir salta, man ta suknele labai patinka, dzinsai nusibode... biggrin.gif norejau grazi but biggrin.gif

mmm man ir grazu sukneles.. tik as ju neikada nenesioju biggrin.gif esu antimotere biggrin.gif biggrin.gif tik jeans ir basta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 29, 22:44)
mmm man ir grazu sukneles.. tik as ju neikada nenesioju biggrin.gif esu antimotere biggrin.gif biggrin.gif tik jeans ir basta biggrin.gif

As ir nelabai megeja sukneliu, bet jei labai jau reikia tai uzsidedu... biggrin.gif
Atsakyti
Kaip galima nemėgt suknelių unsure.gif Suknelės yra gėris, ypač krentančios nuo krūtinės, visus lašiakus paslepia biggrin.gif
Atsakyti
as vasara sukneliu tai irgi ne, bet va ziemai turiu kelias megztas thumbup.gif varykites panos i Teranova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2011 01 29, 21:49)
Kaip galima nemėgt suknelių unsure.gif Suknelės yra gėris, ypač krentančios nuo krūtinės, visus lašiakus paslepia biggrin.gif

as megstu... bet nenesioju.. nes as gi su fotoaparatu slaitausi net per balius biggrin.gif tai kur ten jau sukneles biggrin.gif
Atsakyti
VALIOOOOOOOO mano favoritas užėmė antrąąąą vietąąąąąą. aš laaabai laiminga!!!
Jis gi tik septintas buvo po trumposios programos, pridarė ten klaidų kaip bieso. O dabar stojo ir PAVARĖ! Ši jo programa buvo įvertinta aukščiausiais balais, kas jam leido užtimt antrą vietą galutinėj įskaitoj. jeėėėėėėėėė

o dabar pasigrožėkim wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

labai patinka brangakmenis ir brianas biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
aš ilgą laiką nenešiojau jokių suknelių, nes man atrodė, kad jos man netinka (arba to meto madingi modeliai man iš tiesų netiko). bet va ši "leginsų" mada su laisvu liemeniu man labai tinka biggrin.gif

nu ką, olrait kaip sakoma, labanakt, sapnuokit biggrin.gif aš sapnuosiu žinau ką biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kas per nesamone g.gif ...Tikiuosi, kad saltinis klysta...As taip tikejausi artimiausiu metu pamatyti "Mielojo draugo" traileri ir va:
user posted image
Atsakyti
Ziurejau filma ir ten nuskambejo fraze..." gal suaugusiu zmoniu net nera...gal tai tik pasene vaikai..." smile.gif

user posted image

Patinka man dailusis ciuozimas, bet...as labai nervinuosi, kai ziuriu, o gal tiksliau, tai as nemoku ramiai ziureti...kai jie ten suoliukus daro, tai as uzsimerkiu, nes bijau, kad teksis ant ledo, tai toks ziurejimas buna...praktiskai uzmerktom akim... verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 30 sausio 2011 - 08:53
Rachel St. Gelais (6 m. ) vaidins jaunesne Renesme - jos veido bruozai bus siek tiek "patobulinti" kompiuterio pagalba, kad butu panasi i Mackenzie Foy.

Rachel St. Gelais :
user posted image user posted image

user posted image

Mackenzie Foy:
user posted image
Atsakyti