Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wyshnia @ 2011 02 01, 17:04)
drinks_cheers.gif Pamenu pirma kart Vingio kino teatre ziurejau... Jergau, po to koki menesi lietuvaiciai kavalieriai netiko

o tu ne mano kokia antrininkė lotuliukas.gif g.gif lotuliukas.gif

ačiū už sąrašą, jau siųsiuos ir žiūrėsiu biggrin.gif

dėl meeto - aš labai nežinau... sudėtingėga mano situacija su vaiko užigdymu. realiai tik kokia devintą ją nulaužiu, o paskui būna, kad nubunda ir niekas kitas, tik aš ją nulaužiu. nu būna aišku švenčių, kai nenubunda, vakar pvz... bet dabar tokia retenybė... bijau žodžiu.
tai va, aš jei prisijungčiau, tai taip labai vėlai.
aš balsuočiau už kokią nors piceriją, nes picas mėgstu ir pasiilgau. chili ar jazza... bet kadangi esu dalyvavime "ant plauko", tai į mano balsą neatsižvelkit.
o kelintadienį man nesvarbu, ketvirtad ar penktad.
Papildyta:
straipsnis apie ashley: all about alice
Atsakyti
Labukas 4u.gif Nors kart ir aš apsireiškiau, taip pavargau šiandien...
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 31, 20:44)
Sakiau šiuo nicku negrįšiu į SM, sakiau nebebus manęs kaip lapės...Atsisveikinau su šiuo nicku, bet...Persigalvojau...

Laukėt, nelaukėt, bet grįžau su visu savo bjauriu charakteriu, su visa jautria siela, su visom gerosiom ir blogosiom lapės savybėm...

Gerai, kad grįžai, gi laukiam visų bigsmile.gif
QUOTE(style @ 2011 01 31, 22:12)
hilou
Visu cia pasigedot... O manes su Jamiematau nea sad.gif Nu as Jums 

Ir tavęs pasigedom ir pasiilgom 4u.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 02 01, 11:26)
Kristen (1:30) dainuoja ir groja su akustine gitara 
http://www.youtube.c...h?v=ZcWWZMd-hCg

Gražiai dainuoja, man labai patinka thumbup.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 02 01, 11:30)
Stoves stoves 
Ji gi triju vaiku motina...zinai, kiek patirties turi 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 02 01, 12:27)
Labas rytas
Nuotaika būtų fainesnė, jei būtų šiek tiek daugiau saulės. Mano nuotaikingumas tiesiogiai proporcingas saulės spinduliams
Patinka, kai nuotraukų yra.  Ir jie tokie vampyriški visi...

Gal brangakmenis irgi kur pasirodys 
Papildyta:
Labai mielas Peter interviu

Dėl nuotaikos pritariu rolleyes.gif daug smagiau kai saulutė šypsosi biggrin.gif
Kiek naujienų jau atsirado ir nuotraukų naujų wub.gif wub.gif wub.gif
Piteris toks simpatiškas, nors ir nesuprantu ką kalba, bet pažiūrėt ir paklausyt vistiek įdomu rolleyes.gif

QUOTE(Susiraičiusi uodega @ 2011 02 01, 16:55)
Labas
OK, isdrisiu prisipazinti, kad ir man labai patinka twilight. Labai 
Skaitau jau cia jau ir seniau. Patinka naujienos 

Sveika prisijungus 4u.gif Nesitikėk pasveikti... ligos simptomai tik stiprės lotuliukas.gif
Egliosha, koks mielas kačiukas thumbup.gif Tokio nori?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 02 01, 21:43)
dėl meeto - aš labai nežinau... sudėtingėga mano situacija su vaiko užigdymu. realiai tik kokia devintą ją nulaužiu, o paskui būna, kad nubunda ir niekas kitas, tik aš ją nulaužiu. nu būna aišku švenčių, kai nenubunda, vakar pvz... bet dabar tokia retenybė... bijau žodžiu.
tai va, aš jei prisijungčiau, tai taip labai vėlai.
aš balsuočiau už kokią nors piceriją, nes picas mėgstu ir pasiilgau. chili ar jazza... bet kadangi esu dalyvavime "ant plauko", tai į mano balsą neatsižvelkit.
o kelintadienį man nesvarbu, ketvirtad ar penktad.

labai tave suprantu.. pas mus tas pats doh.gif Na dar mama mano su ja susitvrako rolleyes.gif
Gi tiksliai apie ciliaka kalbejom.. visai pamirsau doh.gif Dvj ciliake.. picos ir as noreciau drinks_cheers.gif Ar ciliakisku salotu rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 02 01, 20:45)
Egliosha, koks mielas kačiukas thumbup.gif Tokio nori?

bele kokio noriu biggrin.gif

Ashley kokia idomi tam Vogue mastau.gif kaip is seno Burda Moden zurnalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 01 vasario 2011 - 20:54
JAZZ'as Vokiečiuose arba Jasinskio?, o gal Ciliakas Minsko? ax.gif lotuliukas.gif (as pareit galeciau lotuliukas.gif As tai kokioj PILIES MENEJ pasedeciau (mano jaunystes kabakas, visada gera i ji grizti heart.gif)

Blyn as vistiek daug negersiu, tai reiks su masina varyt sad.gif
Papildyta:
Egliosha, pas Tave avatarkej ta pana tai is GOSSIP GIRL? g.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 02 01, 21:07)
Egliosha, pas Tave avatarkej ta pana tai is  GOSSIP GIRL?  g.gif

jo, patink man ana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 02 01, 22:07)
JAZZ'as Vokiečiuose arba Jasinskio?, o gal Ciliakas Minsko?  ax.gif  lotuliukas.gif (as pareit galeciau  lotuliukas.gif As tai kokioj PILIES MENEJ pasedeciau (mano jaunystes kabakas, visada gera i ji grizti heart.gif)

Blyn as vistiek daug negersiu, tai reiks su masina varyt sad.gif
Papildyta:
Egliosha, pas Tave avatarkej ta pana tai is  GOSSIP GIRL?  g.gif

Nu tai cia jau cili kaimas gaunasi.. ten picu niekas neduoda schmoll.gif
Reikia tada i didziosios g. ciliaka varyt .. man ten patinka visai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 02 01, 21:09)
jo, patink man ana biggrin.gif

man Bleir gražesnė, bet Serena fainesne.... Kažkoks super personažas man Serena - figūra,manieros, laisvumas... Plaukai jos man patinka... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 02 01, 21:17)
man Bleir gražesnė, bet Serena fainesne.... Kažkoks super personažas man Serena - figūra,manieros, laisvumas... Plaukai jos man patinka... bigsmile.gif

o man Serena tokia kutvela nesisukavus lotuliukas.gif patinka man tvarka, juostos i plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 02 01, 21:20)
o man Serena tokia kutvela nesisukavus lotuliukas.gif patinka man tvarka, juostos i plaukus biggrin.gif

Matai kaip unsure.gif As vakar ziurejau I sezono 5 serija, kai Bleir turejo pozuoti mamos linijai, bet taip gavosi,kad Sereną fotkino. Tai ten ji tooookia susivelus buvo, as aikciojau is grozio. Pasisiause, bele kokie plaukai. Uch... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 01 vasario 2011 - 21:25
QUOTE(style @ 2011 02 01, 21:23)
Matai kaip  unsure.gif As vakar ziurejau I sezono 5 serija, kai Bleir turejo pozuoti mamos linijai, bet taip gavosi,kad Sereną fotkino. Tai ten ji tooookia susivelus buvo, as aikciojau is grozio. Pasisiause, bele kokie plaukai. Uch...  bigsmile.gif  biggrin.gif

zinok is tikro tai sito serialo nelabai megstu, nes nu nepatinka man zapadlo (pats zapadliskiausias serialas yra 24 valandos. diedas darbe ziuri, tai vis keikias ir saukia mirtis boboms).

zodz renku valentino dovana diedui. mastau apie pasivazinejima keturraciais arba ledo rogem, savaitgali druskininkuose arba diena Vishy vandens parke. uzmusk nezinau ka daryt.
Atsakyti