gal yra išbandžiusių arbor? galvoju ką čia OT darytis, geriau gal tokį nusipirkti

QUOTE(Cili @ 2011 03 16, 12:23)
OT turėtų būti derinamas su Arbor, nes vos tik atsiranda hormoniniai svyravimai arboras nesamones rodo..
nesuprantu aš tų OT
Šiandien man 27 CD (ciklas mano 26-28 d) pasidariau šiaip sau OT, rodo dvi juostas ryškias
kokias prieš OT nerodė
man ciklo viduryje rodo vis neryškią antrą liniją
Gaila ne NT čia, bet kaip įdomiai

QUOTE(Cili @ 2011 03 17, 23:25)
nesuprantu aš tų OT
Šiandien man 27 CD (ciklas mano 26-28 d) pasidariau šiaip sau OT, rodo dvi juostas ryškias
kokias prieš OT nerodė
man ciklo viduryje rodo vis neryškią antrą liniją
Gaila ne NT čia, bet kaip įdomiai 

Arba tau O vyksta ciklo gale (tokių moterų nemažai) arba tau sutriko hormonai

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 17, 22:39)
o teigiamas OT ciklo gale negali būti nėštumas?

QUOTE(Cili @ 2011 03 17, 23:41)
Gali, tą nesunku išsiaiškinti. Ryt 7 ryto pasimatuok BT, jei žema - vyksta O (nes dar negali būti įvykus), tokiu atveju darot ND, jei aukšta - greičiausiai galima sveikinti

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 17, 22:48)
Gali, tą nesunku išsiaiškinti. Ryt 7 ryto pasimatuok BT, jei žema - vyksta O (nes dar negali būti įvykus), tokiu atveju darot ND, jei aukšta - greičiausiai galima sveikinti 

šiandien ryte matavausi rodė 37,2, ryt ryte būtinai pasimatuosiu dar

Papildyta:
ačiū tau lassie172 už patarimus

Sveikos merginos
Šį mėn ir aš pabandžiau OT. ND atlikom sekancią dieną po teigiamo OT, tačiau kaip suprantu vaisingos gali būti net kelios dienos po O
Noretūsi pabandyti dar kartelį ant šios bangos, tačiau baisu paskubėti, juk vyro turtai gali nespėti subręsti, ir tuo paciu baisu pražiopsoti vaisingas dienas..
Patarkite, ar pasidalinkit sava patirtimi kaip yra Jūsų manymu geriau pasielgti

šiandien man 28CD, BT - 37,2

QUOTE(Cili @ 2011 03 18, 11:12)
Matuok toliau

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:00)
Matuok toliau
Arba darykis NT rytoj, jei jau OT tarkim parodė nėštumą, tai jautrus NT tikrai tą patvirtins 

ar tikrai OT gali parodyti nestuma?

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:00)
Matuok toliau
Arba darykis NT rytoj, jei jau OT tarkim parodė nėštumą, tai jautrus NT tikrai tą patvirtins 

darysiu NT ryt ryte