QUOTE(Rasucci @ 2011 07 20, 08:08)
Sveikos,
reiktų patarimo dėl ovuliacijos. Du mėnesiusi bandžiau skaičiuoti dienas, ir abu mėnesiai buvo nesėkmingi, MM atėjo. Šį mėnesį galvoju reik išbandyti OT. Taigi kai jau artėjo ovuliacijos diena pradėjau darytis OT, pradžiai pirkau tik kelis, todėl dariau kas antrą dieną, pirmas testas buvo neigiamas, antra juostele neatsirado, antras buvo su šviesesne antra juostele. Paskui dar vieną testą dariausi ovuliacijos dieną pagal kalendorių ciklo, ir jis toks pat neigiamas kaip prieš tai buvęs - šviesesnė antra juostelė. Po poros dienų pradėjau stipriai skaudėti krūtinę, tiksliau tik vieną iš jų. Išskyros gelsvos, skaidrios yra jau nuo tos dienos kai pradėjau darysi pirmuosus testukus. išskyrų padaugėjimo lygtais dar nebuvo. Tai kaip interpretuoti? Man ovuliacija nevyksta? At testai neteisybę rodo ?
Aišku, nepaisant viso to, bandėm daryti reikalą, bet aš pasimetus dabar, ar iš vis man O buvo
Sveika,
OT reikia darytis ne kas antra, o kiekviena diena - taigi, galejai praziopsoti. Ir pradeti darytis ne O diena, o kelias dienas anksciau kasdien, kad pagautum O. Bet jei jau is tikruju OT buvo neigiami, tai gali buti, kad O nevyksta arba vyksta nepilnavertiskai. Pas mane panasi situacija, labai retai kada buna vienodo ryskumo OT - tai dabar tiriuosi. Nustate PKS (Policistiniu kiausidziu sindromas) - folikulai uzauga, bet va vel laukiu O, o ji vis dar nepareina, ir OT neigiami. Jei taip ir neateis, tai tokiu atveju skirs "sprogdukus".