ale tikrai.. kaip jie drista..ir ka su anais parazitais, veltediziais ir niekam tikusisais kuinas toliau daryti a?

ech...mes...ech..lietuviai...
QUOTE(ingridyte @ 2011 02 09, 12:14)
Aš turbūt šiuo atveju esu nesveika, bet mane erzina netaisyklinga lietuvių kalba televizijoje, radijuje, surašyti skelbimai netaisyklingai skelbimų lentose. Kiek mažiau erzina forumuose skaitoma netaisyklinga kalba, žodžiai rašomi su klaidomis

Pvz. Taip ir norisi žmogui į až parašyti, kad žodis "lįsti" rašomas su "į", tada jau geriau rašyk be nosinės "listi", bet ne "lysti", nes tada atrodai visiškas beraštis
Deja, suprantu tai, kad visų neperauklėsiu ir lietuvių kalbos taisyklių neišmokysiu. Nes lietuviai per 10 metų nesugebėjo išmokti sakyti 2010m. du
tūkstančiai dešimti metai. Vis dar girdime sakant: "du
tūkstantis dešimti".

Juk tūkstančiai tai
du, kodėl sako "tūkstantis"? Nejaugi žmonės ir skaičiuoja taip: 1 šimtas, 2 šimtas, 3 šimtas.... ir t.t.? Juk ne, sako: 1 šimtas, 2 šimtai... ir t.t.
Lietuvos lenkų problema mane irgi kaskart suerzina

esate mažuma, taikykitės prie daugumos ir sedėkit tyliai, nes gyvenat svečio teisėmis
Uoj dar galėčiau čia pripasakoti, bet turbūt ir taip jau pamanėt, kad prietranka esu. Turbūt neklystat, aš nesiginčysiu
QUOTE(ingridyte @ 2011 02 09, 12:46)
Kaip žinia, UK gyvena daug lietuvių, tiesiog ištisi rajonai, manau, reiktų pareikalauti lietuviškų gatvių užrašų ir autobusų su
lietuviškais parašymais 
Ką manot?

Aš manau, kad anlgai pasiųstų mus toli toli...
Papildyta:
QUOTE(ingridyte @ 2011 02 09, 13:37)
o aš man patinka domėtis taisyklinga kalba

bet stengiuosi niekada nepamokslauti, nebent mano aplinkos žmogus išreiškia pageidavimą, kad pamokyčiau, ar duočiau pastabą
man irgi
nu ir puiku