Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2011 02 02, 11:28)

As portretuka sios savaites parodau smile.gif

Geris ir grozis wub.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 02 02, 11:38)

Beje gal kazkam uzklius, parduodu savo Nikona D90

O dabar tave patardysiu.Kur dingai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 02, 11:38)
Beje gal kazkam uzklius, parduodu savo Nikona D90

kodėl parduodi? ir tu ff pirksi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 02, 12:43)
Geris ir grozis wub.gif
O dabar tave patardysiu.Kur dingai? unsure.gif

Gydausi nuo sm smile.gif ateinuir tyliai paskaitau.... ax.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 02 02, 12:51)
kodėl parduodi? ir tu ff pirksi? g.gif

Nea nepirksiu ff lotuliukas.gif I komercija nelendu, tai neapsimoka investuoti... Tiesiog noriu pereiti ant juostos.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 12:06)
Ne auto ir ne kritikai smile.gif Tiesiog noriu kartu pasidžiaugti mano kolegų siurprizu  wub.gif

wow kaip gražu ir miela wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2011 02 02, 11:28)
Rarity, sveikinimai dar karta 4u.gif

As portretuka sios savaites parodau smile.gif

user posted image

kaip tik efoto mačiau šį darbą, neatkreipiau dėmesio , kad tai tavo blush2.gif bet pasakysiu atvirai- nevertinau visai blush2.gif kadras gerokai pereksponuotas ir vaiko poza labai nepatogi atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 02, 12:41)
Sveikos  4u.gif
kaip tik efoto mačiau šį darbą, neatkreipiau dėmesio , kad tai tavo  blush2.gif  bet pasakysiu atvirai- nevertinau visai  blush2.gif  kadras gerokai pereksponuotas ir vaiko poza labai nepatogi atrodo  blush2.gif

Kodel manai, kad pereksponuotas? g.gif Poza tai normali kaip 2 sav kudikiui, dar ne taip persikreipia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 02 02, 14:09)
Poza tai normali kaip 2 sav kudikiui, dar ne taip persikreipia biggrin.gif

na man irgi atrodo skaudi poza leliuko unsure.gif

Rarity, sveikinu, birthday.gif sauniu kolegu turi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 02 vasario 2011 - 13:13
Normali ten ta poza ir tikrai neperksponuota biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 02 02, 13:09)
Kodel manai, kad pereksponuotas?  g.gif  Poza tai normali kaip 2 sav kudikiui, dar ne taip persikreipia biggrin.gif

na audinio tekstūros net nebesimato nuotraukos apčioje, tiesiog beveik balta "dėmė" smile.gif dėl pozos, tai žinoma, kad ji normali kūdikiui, tik sakau kokie įspūdžiai žiūrint į šią nuotrauką- atrodo, kad nepatogu mažylei , bet tai nereiškia, kad jai ištikrųjų nepatogu smile.gif na čia tik mano tokia nekompetetinga nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 02, 13:20)
na audinio tekstūros net nebesimato nuotraukos apčioje, tiesiog beveik balta "dėmė"  smile.gif  dėl pozos, tai žinoma, kad ji normali kūdikiui, tik sakau kokie įspūdžiai žiūrint į šią nuotrauką- atrodo, kad nepatogu mažylei , bet tai nereiškia, kad jai ištikrųjų nepatogu smile.gif na čia tik mano tokia nekompetetinga nuomonė  4u.gif

O pas tave monitorius sukalibruotas?Nes net as su laptopu matau ta medziaga normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 02, 13:25)
O pas tave monitorius sukalibruotas?Nes net as su laptopu matau ta medziaga normaliai smile.gif

nu jo, sukalibruotas g.gif jei skirtingai matom, vadinas mano monitorius negerai sukalibruotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 02, 13:31)
nu jo, sukalibruotas  g.gif  jei skirtingai matom, vadinas  mano monitorius negerai sukalibruotas  g.gif

Kaip ND juda biggrin.gif
Atsakyti