Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į kelionę

QUOTE(Rykute @ 2012 02 17, 09:03)
Tikriausiai vezetes jos mylimiausius kvepalus ir neislaike moteriske  lotuliukas.gif  O is kur skridot ???
Daug metu skraidau ir Amerika ir Azija ar Europa, bet kvepalu dar nebuvau palikus niekam  g.gif  Viena karta MB paliko kai pats neapsiziurejes vezesi 120 ml. nors visa menesi juos veziojosi ir skraidinosi, jau namo skrendantis Londono aptiko dedule  biggrin.gif

Skrydis buvo is VNO.Iki tol ir man niekas nebuvo prisikabine,bet po tetules paliepimo isvis i rankini bagaza nesidedu kvepalu,jei turiu tai isimetu testeriuka,kad nebutu gaila"padovanoti"siuksliu dezei. rolleyes.gif Neuzilgo nusimato atostoginis skrydis,tai reiks pabandyti brangiajam i rankini ideti jo kvepaliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 05 10, 13:36)
Yra, bet ne tokiem mažiukam ir jie be galo migdo. Didesniem geriau imbiero tabletes duoti

Aviaplan visai nemigdo, tai ir yra imbieras kapsulėse 4u.gif Mano vaikus lėktuve pykina, todėl visad juos vartoja 4u.gif
Atsakyti
Na ir dar vienas klausimas atsirado... info austijos avia linijų psl (su joms skrendu) nieko nerandu. O ir anglų kalba gal nelabai pasitikiu savąja....

Kolegoms noriu vežti midaus...gėrimas alkoholinis kaip ir galimas...o jei ten bus du nedideli buteliukai po 250ml? Negali prisikabinti, kad DU buteliai? g.gif Ir dar noriu vežti šokoladus...turiu tris...ar dėti pas save, ar kolegei prigrūsti kažko g.gif Nes mano lagaminas doh.gif CD, alkoholis, šokoladai, škurliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 17, 16:09)
Aviaplan visai nemigdo, tai ir yra imbieras kapsulėse  4u.gif  Mano vaikus lėktuve pykina, todėl visad juos vartoja  4u.gif

Padeda? Turiu problemą su vaiku dėl pykinimo doh.gif Dar reiks patikrinti, ar jei skrandis pilnas, pykinimas mažesnis, nei su tuščiu.
Gal dar kažkokių gudrybių nuo pykinimo turite? Malonumo darsyk visai apvemtai sėdėt neturiu. Aviaplantas, prieš skrydį sukimštas, kaip švęstos kapsulės, nieko nepadėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tempo @ 2012 02 18, 10:50)
Padeda? Turiu problemą su vaiku dėl pykinimo doh.gif Dar reiks patikrinti, ar jei skrandis pilnas, pykinimas mažesnis, nei su tuščiu.
Gal dar kažkokių gudrybių nuo pykinimo turite? Malonumo darsyk visai apvemtai sėdėt neturiu. Aviaplantas, prieš skrydį sukimštas, kaip švęstos kapsulės, nieko nepadėjo  doh.gif

Taip, mum tikrai padeda, mes su mažiausia dozę išsiverčiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 18, 11:38)
Taip, mum tikrai padeda, mes su mažiausia dozę išsiverčiam  4u.gif

Bandysim, gal jau paaugo ir nebebus taip žiauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tempo @ 2012 02 18, 14:11)
Bandysim, gal jau paaugo ir nebebus taip žiauriai  doh.gif

Mano dukra neišaugo iš tos problemos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 18, 13:15)
Mano dukra neišaugo iš tos problemos  4u.gif

Paguodėt doh.gif Būna. cool.gif
Mane vaikystėj pykindavo vien nuo benzo kvapo, išaugau iki paauglystės. Naiviai tikiuosi, kad kada nors išaugs.
Atsakyti
QUOTE(tempo @ 2012 02 18, 14:40)
Paguodėt  doh.gif Būna. cool.gif
Mane vaikystėj pykindavo vien nuo benzo kvapo, išaugau iki paauglystės. Naiviai tikiuosi, kad kada nors išaugs.

Tai juk skirtingi dalykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 18, 14:05)
Tai juk skirtingi dalykai  biggrin.gif

Tada belieka keiktis, bet juk čia negalima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2012 02 17, 17:26)
Na ir dar vienas klausimas atsirado... info austijos avia linijų psl (su joms skrendu) nieko nerandu. O ir anglų kalba gal nelabai pasitikiu savąja....

Kolegoms noriu vežti midaus...gėrimas alkoholinis kaip ir galimas...o jei ten bus du nedideli buteliukai po 250ml? Negali prisikabinti, kad DU buteliai? g.gif Ir dar noriu vežti šokoladus...turiu tris...ar dėti pas save, ar kolegei prigrūsti kažko g.gif Nes mano lagaminas doh.gif CD, alkoholis, šokoladai, škurliai doh.gif

negalima neštis alkoholio pro patikros punktą. tikrai atims. galima tik praėjus patikros punktą nusipirkt duty free.
kai jau atėmė ne kartą mūsų alkoholius net ir mini buteliukuose, tai puikiai pamenu

o lagamine galite laisvai vežtis kad ir normalų butelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 19 vasario 2012 - 22:41
Reiktų avialinijų ar kitas taisykles pračekint dėl alkoholio leistinų kiekių.
Atsakyti