Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Zemil @ 2011 02 07, 11:58)
jokiu sveikinimu, dar anksti,  schmoll.gif o ir liepia netiketi jei isryskeja po ilgesnio laiko.

ok, tada dar nesveikinu mirksiukas.gif imesk foto, l.jau smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
nesimatys foto, fotikas paprastas bpas mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 02 07, 15:04)
nesimatys foto, fotikas paprastas bpas mane blush2.gif

zemil laikykis 4u.gif , o siaip jauti ka nors skauda sonus, a da ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 02 07, 13:57)
manau poryt, jei mm neparsivilks, nes esu turejus tu vaiduokliu, ne viena. Vakar darytas NT baltutelis, be jokiu II, o sitam, matau, net spitrinti nereikia blush2.gif

thumbup.gif kokios spalvos vaiduoklis, rausvas g.gif
Vakar ir aš mačiau vaiduoklį, bet pilką, labai ryški ta vieta, aiškiai matėsi, bet šiandien jau normalios mmm. ( mano testas buvo eurovaistinės juostelė, tai ir rodo grybus doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 07 vasario 2011 - 13:30
QUOTE(agiute @ 2011 02 07, 13:06)
zemil laikykis 4u.gif , o siaip jauti ka nors skauda sonus, a da ka nors?

visi pojuciai BP aprasyti smile.gif

QUOTE(Puk @ 2011 02 07, 13:29)
thumbup.gif  kokios spalvos vaiduoklis, rausvas g.gif
Vakar ir aš mačiau vaiduoklį, bet pilką, labai ryški ta vieta, aiškiai matėsi, bet šiandien jau normalios mmm. ( mano testas buvo eurovaistinės juostelė, tai ir rodo grybus doh.gif )

bus kaip bus smile.gif laikas parodys, sakau vakariniam jokio bruksniuko nera, o sitam yra, tiesiog laukiu toliau
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 02 07, 14:31)
bus kaip bus smile.gif laikas parodys, sakau vakariniam jokio bruksniuko nera, o sitam yra, tiesiog laukiu toliau

Na gal tau jau ir laikas (pagal gydytoją) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 02 07, 13:31)

pojūčiai tai thumbup.gif o ir vaiduokliai be priežasties neskraido biggrin.gif
Atsakyti
Jus cia visos zinot viska apie BT....gal galetumet pasakyti, kodel mano BT yra 37,6 po mmmm ir testai buvo neigiami. Gali buti kokia liga? Gal turite kokiu minciu, ar pacios buvote susidurusios su tuo?
Atsakyti
QUOTE(Stumblin'In @ 2011 02 07, 14:25)
Jus cia visos zinot viska apie BT....gal galetumet pasakyti, kodel mano  BT yra 37,6 po mmmm ir testai buvo neigiami. Gali buti kokia liga? Gal turite kokiu minciu, ar pacios buvote susidurusios su tuo?

seniai matuoji? ar tai pavienis matavimas? Matavai po bent 3 val. nepertraukiamo miego? Gal dar pakris, savijauta gera? nesijauti, kad sirgtum? Uzdegimai nepuola?
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 02 07, 15:28)
seniai matuoji? ar tai pavienis matavimas? Matavai po bent 3 val. nepertraukiamo miego? Gal dar pakris, savijauta gera? nesijauti, kad sirgtum? Uzdegimai nepuola?

Tai pavienis matavimas. Ryt bandysiu tada ryte, tik pabudus pasimatuoti...Siaip jauciuosi gerai, po pazastim temperatura normali, bet vaginaline didoka. Gydytoja, net patikrinusi, manė, kad as laukiuosi...del gimdos pasikeitimu, bet su echo nieko nemate...gal vel reiketu eiti pas gydytoja.
Be to, sitaip tesiasi jau visa savaite. Vakarais net jauciu "siluma is gimdos". Na gal nemoku apsakyti to jausmo...idomiai kazkaip. Siaip atrodo, kad neuzpuole manes jokie uzdegimai...bent jau nepastebiu. Nebent nepazistu kokio nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stumblin'In: 07 vasario 2011 - 14:46
QUOTE(Zemil @ 2011 02 07, 08:16)

skaiciau skaiciau - ogi ziuriu kad labai gerai priskaiciau smile.gif
linkiu kad poros dienu isrysketu taip stipriai - kad galetum mums jau virusiuku atnesti smile.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 02 07, 08:30)
labas rytas ,ar turite kokiu geru ziniu?
as su nauju ciklu ir naujom viltim verysad.gif

4u.gif 4u.gif jungiuosi prie taves su nauju ciklu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stumblin'In @ 2011 02 07, 14:44)
Tai pavienis matavimas. Ryt bandysiu tada ryte, tik pabudus pasimatuoti...Siaip jauciuosi gerai, po pazastim temperatura normali, bet vaginaline didoka. Gydytoja, net patikrinusi, manė, kad as laukiuosi...del gimdos pasikeitimu, bet su echo nieko nemate...gal vel reiketu eiti pas gydytoja.
Be to, sitaip tesiasi jau visa savaite. Vakarais net jauciu "siluma is gimdos". Na gal nemoku apsakyti to jausmo...idomiai kazkaip. Siaip atrodo, kad neuzpuole manes jokie uzdegimai...bent jau nepastebiu. Nebent nepazistu kokio nors.

dienos metu man BT taip pat buna apie 37,7, tad nieko ji nereiskia. Ankstyvo nestumo gali ir nematyti. Pavieniai matavimai neleidzia daryti jokiu isvadu, siulau NT pakartoti arba pas gydytoja apsilankyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 02 07, 14:45)
skaiciau skaiciau - ogi ziuriu kad labai gerai priskaiciau smile.gif
linkiu kad poros dienu isrysketu taip stipriai - kad galetum mums jau virusiuku atnesti smile.gif
4u.gif  4u.gif  jungiuosi prie taves su nauju ciklu  4u.gif

4u.gif
Atsakyti