Sveikutes.Noreciau pasakyti ,kad pasibaige man ta itampa del mp nusipirkus bio pieno milteliu,kuriais uspilu koses ar prireikus bus vaikui ,nes mp baigiasi saldymo kameroje.
Darbe turiu tik 10 min pertrauka tai ka ten su tuo pientraukiu pritrauksi.Del itampos vos 50 g ir tai ne nevisada pritraukdavau o kada pavalgyt??Tai dabar nusiraminus po darbo pritraukiu virs 150g .Naktim kelinejuos maitinti mergaites.na mes jau 6,5menesio pradejom vaisius po 2savaiciu darzoviu sriuba valgysim,tai gal vel to pienuko prisirinksiu ,kad vaikas geriau mp gertu o ne miltelius.
Kalba ejo apie ciulptuka ,mes ciulptuko net neturim ,bet pirsteli ciulpiam.Gydytoja pasake kad geriau jau pirsta nei plasmases gabala kist vaikui.Bepigu kai nepraso ji pas mus.Del vitaminu ,tai ivairiu nuomoniu yra.As su mazakraujyste ,tai mano dukrele jau juodais paakiais

,net vyras su gydytoja pastebejo.Tai duodu tos koses ir pienuko bio kurie prisotinti ivairiais elementais,nors ir sintetiniais.Man vis ramiau o tuo labiau mes ir svorio nelabai priaugom paskutini menesi.
As labai buvau pries norejau tik mp vaika maitinti ,bet nusiraminau .Iki 6menesiu tik jo ir tegavo,kitos nei dienos nemaitina.Maitinsiu iki metu,o jei kartais kitokio pienuko gaus kas cia tokio-pagrindas maisto vistiek mp bus.
Sekmes visoms maitinti savo pupuliukus.Girdejau siandien pas jus salta .Diena pas mus iki +20 buvo