QUOTE(Magira @ 2011 02 08, 21:43)
Na as noriu paklausti jusu .Na monoji mergaite niekada beveik neverkia.Ar ji slapia butu (buna retai ,nes daznai keiciu)ar ji valgyt noretu niekada nerimauja.Tai as visada stengiuosi pamaitinti kas 3 valandas dabar kas 2,5val bet buna kad uzsidirbi ar nera salygu pamaitinti .Nakti atsibunda pati ir guguoja tyliai laukia kol as ja paiimsiu pamaitinti.Anksciau maitindavau miegancia daba kokias 2 savaites ji prabunda pati .Na pavalgo nusiramina paguldau daznai atmerktom akim ji juokiasi,po to pirsta i burna (ciulptuku ner pas mus)ir uzmiega.
Seku ir pampersus na iki sesiu prislapinam per 24 valandas.
Na viena mama radau kurios vaikas turi mylincia ir nemylincia kruti

gal rasiu mama kuri turi neverkianti vaika.
Na gerai verkem kaip dantukas dygo kokias tris dienas

.
be reikalo man rodos sunerimai.
gal iki to laiko buvai rami ir vaikas įgijo pasitikėjimo, kad viskas įvyks laiku, kai panorės, net jei ir teks truputį palaukti. o gal paveldėjos charakterio savybės tokios.
nieko tokio, kad gaus košyčių su mišinuku, maitinkit natūraliai iš krūties ir toliau, pati manua jau matot, kad net ir dirbant tai sekas
o man įdomus dalykas nutiko, nors nebemaitinu jau ne pirmą mėnesį, ir baigus maitint greit viskas užsirišo, nebuvo jokių pieno tekėjimo iš krūtų, bet vat gulėjom ligoninėj su dukryte ir teko naudoti įklotus į liemenėlę, o tai pienu palata kvepėt turbūt jau pradėjo

man tai tik dar kartą įrodė, kad kai kūdikis visą laiką šalia (stipriai sirgom, todėl nuolat nešiojau arba miegojau kartu), vyksta stimuliacija ir potencija visad yra, tik reikia tuo pasinaudot.