Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (2)

QUOTE(*Orke* @ 2011 03 03, 23:04)

info@ranchinn.com
darbelis yellowstone nacionaliniam parke, reikia dirbti approx spalio 1d

Ranch Inn tikrai ne Yellowstone, o maziausiai 50 myliu nuo jo
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 03 03, 21:00)
galima gi, ir amzon.com ir visose kitose galima atsiskaityti su VISA debit kortele. pvz visai gerai yra CHASE  banke atsidaryti saskaita.

Jei tokiuose dideliuose shopuose kaip amazon galima debetinem atsiskaityt, tai nereiskia, kad visuose galima. Pats gi perku ir puikiai matau, kad didzioji dalis e-shopu priima tik kreditines(specializuotu, o ne tokiu universaliniu kaip amazon)
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2011 03 04, 11:51)
Jei tokiuose dideliuose shopuose kaip amazon galima debetinem atsiskaityt, tai nereiskia, kad visuose galima. Pats gi perku ir puikiai matau, kad didzioji dalis e-shopu priima tik kreditines(specializuotu, o ne tokiu universaliniu kaip amazon)

tai gerai, nuvaziuosi i jav atsidarysi savo credit , o ne debit kortele ir galesi pirktis kur tau reikes. ir kokios tos specializuotos parduotuves labai jau idmonu?reiks pasiziureti kur negalima debit kortele atsiskaityti.. na siaip tai as matai buvau jav irgi pirkausi ivairiose specializuotose parduotuvese savo ta debit kortele. cia tau gal is lt niekas neleidzia pirkti ne kreditine kortele...? nes jeigu viska taip ismanai puikiai tai gal dabar panarses po interneta atrasi kuriame banke geriausiomis salygomis galesi atsidaryti creditine kortele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 04 kovo 2011 - 13:39
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 03 04, 14:37)
tai gerai, nuvaziuosi i jav atsidarysi savo credit , o ne debit kortele ir galesi pirktis kur tau reikes. ir kokios tos specializuotos parduotuves labai jau idmonu?reiks pasiziureti kur negalima debit kortele atsiskaityti.. na siaip tai as matai buvau jav irgi pirkausi ivairiose specializuotose parduotuvese savo ta debit kortele. cia tau gal is lt niekas neleidzia pirkti ne kreditine kortele...? nes jeigu viska taip ismanai puikiai tai gal dabar panarses po interneta atrasi kuriame banke geriausiomis salygomis galesi atsidaryti creditine kortele.

Butent del to ir klausiu ar taip lengvai duos kreditine ten keliems menesiams, juk cia yra buvusiu USA, tai gal kas buvo pasiemes. O del debetiniu, tai visu pirma jos nera skirtos pirkimui internetu. Galima milijona pavyzdziu pateikti, kur priima TIK kreditines. As apie pirkima internetu. Kad ir cia : http://us.strawberrynet.com/main.aspx
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2011 03 04, 15:04)
Butent del to ir klausiu ar taip lengvai duos kreditine ten keliems menesiams, juk cia yra buvusiu USA, tai gal kas buvo pasiemes. O del debetiniu, tai visu pirma jos nera skirtos pirkimui internetu. Galima milijona pavyzdziu pateikti, kur priima TIK kreditines. As apie pirkima internetu. Kad ir cia : http://us.strawberrynet.com/main.aspx

leistu sitam su debit kortele irgi,manau. cia visur raso ,kad reikia credit korteles atsiskaityti, bet kai suvedi savo debit korteles skaicius irgi leidzia. teko apsipirkineti internetu ir victorias secret, ir the body shop, ir zappos ir dar ten kitur ne karta..visur galejau. o siaip ta credit kortele irgi leistu issiimti, nesvarbu kiek menesiu busi, jie net patys siulio. man kai atsidarinejau ta debit tai klause gal kartu ir credit atidaryti.. tik veliau pries isvaziuojant is jav uzsidaryk visas saskaitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 04 kovo 2011 - 17:36
sveiki bičiuliai, aš dirbsiu NJ, gal dar yra tokių? mūsų ten bus lietuvių chebrytė kartu apgyvendins
tad iš pradžių laukia rytinė pakrantė, o paskui vasaros pabaigoje galvoju vykti į California

kas čia rašė kur pigiausiai į NYC, tai aš per doleris.com radau per Kijevą,

Aerosvit tinklapyje truputį brangiau.. na aš pirkau į vieną galą nes dar nežinau kada grįšiu ir iš kur. draugės sakėsi į abus galus sakė esą pigiausiai rado per zip travel

šiaip skyscanner visad bilietams labai naudingas :>
Atsakyti
o tikrai galima tik i viena puse pirktis bilieta per work and travel usa programa kai vyksti?nebent tu turi GC..
Atsakyti
QUOTE(gabijos @ 2011 03 04, 18:53)
sveiki bičiuliai, aš dirbsiu NJ, gal dar yra tokių? mūsų ten bus lietuvių chebrytė kartu apgyvendins
tad iš pradžių laukia rytinė pakrantė, o paskui vasaros pabaigoje galvoju vykti į California

kas čia rašė kur pigiausiai į NYC, tai aš per doleris.com radau per Kijevą,

Aerosvit tinklapyje truputį brangiau.. na aš pirkau į vieną galą nes dar nežinau kada grįšiu ir iš kur. draugės sakėsi į abus galus sakė esą pigiausiai rado per zip travel

šiaip skyscanner visad bilietams labai naudingas :>

Pasidomek del bilieto, tikrai i viena puse abejoju ar ileis tave i JAV, be to perkant i abi puses gerokai pigiau, minusas tame kad turi zinot tiksliai kada ir is kur isvaziuosi
Atsakyti
kaip kaip? nelabai supratau

na, aš sakiausi dabar (kovo 3) nes nuvykimui radau pigius, būtent tada kai noriu. kai sužinosiu dėl praktikos kada privalau tiksliai grįžti pirksiu ir atgalinį,(balandį ar gegužę),

nemanau kad čia gausis brangiau nei kad pirkčiau pakete, nes susirandu tinkamiausius laikus, kainas ir t.t manau už tokią pat kainą kaip pirkau dabar, gausiu ir grįžimui ir sumoje gausis net pigiau nei kad pažįstamos su kuriomis vykstu pirko vienu ypu nors net nežino ar joms tinka grįžimo data

tai tipo jie turi būti pirkti "pakete" ar kaip? šitaip negalima? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijos @ 2011 03 04, 20:57)
kaip kaip? nelabai supratau

na, aš sakiausi dabar (kovo 3) nes nuvykimui radau pigius, būtent tada kai noriu. kai sužinosiu dėl praktikos kada  privalau tiksliai grįžti pirksiu ir atgalinį,(balandį ar gegužę),

nemanau kad čia gausis brangiau nei kad pirkčiau pakete, nes susirandu tinkamiausius laikus, kainas ir t.t manau už tokią pat kainą kaip pirkau dabar, gausiu ir grįžimui ir sumoje gausis net pigiau nei kad pažįstamos su kuriomis vykstu pirko vienu ypu nors net nežino ar joms tinka grįžimo data

tai tipo jie turi būti pirkti "pakete" ar kaip? šitaip negalima?  blink.gif

Tiksliai nezinau, neteko dar paciam skristi, tiesiog sakau, kad skrendant reikia tureti ir atgalini bilieta, nes kitu atveju atrodys labai itartinai ir gali nepraleisti. Cia is pasakojimu kiek teko girdeti, kad taip buna, bet jei turesi ir atgalini bilieta, viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
aišku, dėkui labai smile.gif jau buvau sunerimusi...

na taip, numanau, jog reikia turėti ir atgalinį bilietą, tiesiog pasvarsčiau, jog manasis variantas man labiau tinka skrydžių pasirinkimo galimybe ir atsieis pigiau nei gegužę pirkti viską..
Atsakyti
QUOTE(gabijos @ 2011 03 04, 21:27)
aišku, dėkui labai smile.gif jau buvau sunerimusi...

na taip, numanau, jog reikia turėti ir atgalinį bilietą, tiesiog pasvarsčiau, jog manasis variantas man labiau tinka skrydžių pasirinkimo galimybe ir atsieis pigiau nei gegužę pirkti viską..

Na jo, tie bilietai suktas reikaliukas, labai ivairiu pasiulymu, variantu ir skirtingu kainu galima rasti, as ir pats pirksiu pries ambasada bilietus, nes ambasada dar tik po dvieju menesiu, bet rizikuosiu ir pirksiu iskart su atgaliniu, nes kiek paciam teko ieskoti taip pigiausiai. Cia tiek mano paieskos parode, bet jei zmones randa ir atskirus bilietus perkant pigiai tai labai saunu. Man i abi puses vos ne pigiau nei i viena gaunasi smile.gif)
Atsakyti