Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (2)

QUOTE(*Orke* @ 2011 03 14, 19:22)
tod.clissold@gmail.com
darbelis north carolinoj sumustiniu kavinukej ivairus nuo sumustiniu gaminimo iki padavejos, kasininkes, priema 2 zmones, kiek suprau prioritetas panelems.
atlyginimas labai geras 9$ plius tipsai.
Papildyta:
Nezinau kuom ji skirias nuo "L" bet esme ta pati - kad PLC pasiulo darba wink.gif pries dvi savaites prasidejo atranka, va dabar gavom atsakymus.
Papildyta:
Oj, cia buvo atsakymas i Karolinho klausima smile.gif))

Fainai, sveikinu milziniska akmeni nuo sirdies nusimetus ir gavus darba ;>
Atsakyti
QUOTE(*Orke* @ 2011 03 14, 21:22)
tod.clissold@gmail.com
darbelis north carolinoj sumustiniu kavinukej ivairus nuo sumustiniu gaminimo iki padavejos, kasininkes, priema 2 zmones, kiek suprau prioritetas panelems.
atlyginimas labai geras 9$ plius tipsai.
Papildyta:
Nezinau kuom ji skirias nuo "L" bet esme ta pati - kad PLC pasiulo darba wink.gif pries dvi savaites prasidejo atranka, va dabar gavom atsakymus.
Papildyta:
Oj, cia buvo atsakymas i Karolinho klausima smile.gif))

Skirias tuom, kad K paslauga brangesnė už L paslaugą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baroozia @ 2011 03 14, 21:17)
Skirias tuom, kad K paslauga brangesnė už L paslaugą biggrin.gif

Tuomet nieko blatno ;D
Atsakyti
Mačiau, kad keletas žmonių teiravosi kaip pasiekti ambasadą nuo autobusų stoties.

Šiaip ji nėra toli, neskubant per pusvalandį galima nužingsniuoti pėsčiomis, pasiklysti neturėtumėt, nelabai yra kur. Tingint eiti galima nuo traukinių stoties (žiedas prie pat autobusų stoties) autobusu (05, 062) arba troleibusu (2, 5, 7, 20) pavažiuoti. Tikslų kelią galite pažiūrėti čia:

Žemėlapis patekimui į JAV ambasadą nuo autobusų stoties

Taškas A - Autobusų stotis, vieta į kurią atvyksite iš jos arba per stoties pastatą arba geriausia per lauką (eiti link IKI parduotuvės) nueiti iki traukinių stoties žiedo (toks trikampis atrodo žemėlapyje), o nuo jo jau vadovaujantis mano nupieštu žemėlapiu pasiekti ambasadą, kuri žemėlapyje pažymėta tašku B smile.gif. Taškas C yra Reformatų stotelė, kurioje reikėtų išlipti jei nuspręstumėte važiuoti autobusu arba troleibusu.

Tikiuosi kam nors padės, jeigu kas nors neaišku galit klausti čia arba privačia žinute, pasistengsiu padėti smile.gif.

P.S. Dėl autobusų ir troleibusų tai dar pasitikslinčiau, neesu tikras, kad neprivėliau klaidų su jais, nes šiaip retokai jais tenka naudotis ir kaip jie važiuoja mintinai nepamenu.
Atsakyti
Bet man tai nelabai aišku, jeigu jūs paprasčiausiam Wilno nesiorientuojat, tai kaip jūs ruošiatės Jav ieškotis transporto ir viso kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytao @ 2011 03 15, 14:57)
Bet man tai nelabai aišku, jeigu jūs paprasčiausiam Wilno nesiorientuojat, tai kaip jūs ruošiatės Jav ieškotis transporto ir viso kito  biggrin.gif

Koks tau skirtumas? Jei žmogus niekad čia nebuvęs, tai neprošal pasiskaityt kaip nusigaut iki ambasados, klaidžiot ir galiausiai pavėluot nelabai kas nori. Beje, išmok rašyt miesto pavadinimą...
Atsakyti
Na va, buvau šiandien ambasadoj, sėkmingai viską susiradau, ten tikrai paprasčiau nei galvojau biggrin.gif vizą gavau, buvom tik trys žmonės šiandien, tai eilėj ilgai laukt nereikėjo biggrin.gif dabar beliko, bilietus nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti
kas dėl kelionės nuo stoties, tai stotelės yra prie traukinių stoties, kairėj pusėje trulų, dešinės autobusų. Autobusai ne tik 05,062, bet ir 26,53, 43, kurie visi nuveš iki reformatų stotelės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuna: 15 kovo 2011 - 19:15
Gal kas jau radęs darbą ir žino , kad darbdavys priimtų dar žmonių dirbt? Ar atsisakėt pasiūlymo iš darbdavio ir turit kontaktus? parašykit PM, nes jau beviltiškai negaunu teigiamų atsakymų iš niekur blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuke @ 2011 03 15, 19:39)
Na va, buvau šiandien ambasadoj, sėkmingai viską susiradau, ten tikrai paprasčiau nei galvojau  biggrin.gif  vizą gavau, buvom tik trys žmonės šiandien, tai eilėj ilgai laukt nereikėjo  biggrin.gif  dabar beliko, bilietus nusipirkt bigsmile.gif

Sveikinu! Moteris konsulė buvo? Labai maloni. Iš tikrųjų, man irgi viskas daug paprasčiau ten buvo nei tikėjausi, 10 min. palaukiau salėj, pokalbis truko apie 3 minutes, ir aš jau su viza! smile.gif galvojau tardys ten mane, o paklausė tik kelių paprastų klausimų, žodžiu nesijaudinkit taip, aišku lengva sakyt kai jau viskas praėjo, aš pats kinkas drebinau : D
Atsakyti
Kaip su lėktuvo bilietais darot? Kiek maždaug laiko pasiliekat keliavimui?

Mes svarstom kokią grįžimo datą rinktis.. Nes neaišku kiek uždirbsim ir kiek liks pinigų kelionei. O mokėt virš 300Lt dar už tai, kad galima būtų keisti datą nesinori..
Atsakyti
spalio devintą ir ne kitaip
Atsakyti