Įkraunama...
Įkraunama...

Argentinos Dogas

DOGO ARGENTINO

user posted image

....Coat of White Satin, Body Of Steel, Heart Of Gold...

sena tema

Argentinos Dogai Lietuvoje

Agrentinos Dogės Akiros puslapis
Atsakyti
Aciu uz nauja tokia grazia tema 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna Lu: 27 sausio 2011 - 17:50
QUOTE(Nikodema @ 2011 01 27, 18:38)

....Coat of White Satin, Body Of Steel, Heart Of Gold...

Super žodžiai. wub.gif
Atsakyti
Tikėkimės šioj temoj daugiau bus dalyvių, nei kad senojoj biggrin.gif

Gražus šian labai oras buvo wub.gif Kokios romantiškos Lunyės nuotraukos biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Passionista @ 2011 01 27, 18:51)
Super žodžiai.  wub.gif

šitie žodžiai jau kaip vizitinė kortelė argentiniečiams smile.gif
Atsakyti
O tu, Sandra, sergi dar/vėl? ;/
Atsakyti
QUOTE(Passionista @ 2011 01 27, 18:56)
O tu, Sandra, sergi dar/vėl? ;/

vat būtent dar/vėl unsure.gif Lyg specialiai buvau pasveikus ant parodų, savaitgali jaučiau kaip kad nesirgus bučiau buvus, o vat antradienį - vėl doh.gif Šian gydytoja sakė, kad esu viruso nešiotoja ir kad sedėčiau namie lotuliukas.gif
O šį savaitgalį turėjau važiuot į ralį, kurio jau laukiau porą mėn. verysad.gif
Nu bet užtad mano šuniukui patinka kai sergu ir ji gali visą diena kartu su manim voliotis lovoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Passionista @ 2011 01 27, 18:51)
Super žodžiai.  wub.gif

aš ir atkreipiau dėmesį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2011 01 27, 19:00)

Nu bet užtad mano šuniukui patinka kai sergu ir ji gali visą diena kartu su manim voliotis lovoj  lotuliukas.gif

Ohhh, poniutė Akira. biggrin.gif
Atsakyti
Sandra mano suniukui irgi patinka voliotis lovoj gal tu kaip drauge galetum priimt ir manaja? biggrin.gif Nes as rytoj i darba jau einu biggrin.gif
Papildyta:
Jau matau Akiros reakcija kai Lunyte i jos lovyte eina essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa, užmačiau galerijoj tokį dalyką pas Akirą - tą juodą antsnukį virvutę - kiek jis realiai nepatogus šuniui ir kiek su juo jis varžomas, bei kiek gali išsižioti?
Atsakyti
Mes su Luna toki irgi turim,Luna ji dievina,nes su juo gali pilnai nusiziovaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Passionista @ 2011 01 27, 19:02)
Ohhh, poniutė Akira. biggrin.gif

tikrai taip nail.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Luna Lu @ 2011 01 27, 19:04)
Sandra mano suniukui irgi patinka voliotis lovoj gal tu kaip drauge galetum priimt ir manaja?  biggrin.gif  Nes as rytoj i darba jau einu  biggrin.gif

Jau matau Akiros reakcija kai Lunyte i jos lovyte eina  essen.gif  lotuliukas.gif

aš ir jau matau... lotuliukas.gif Kuom jau kuom, bet lova ji su kitais nesidalins biggrin.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 27, 19:05)
tiesa, užmačiau galerijoj tokį dalyką pas Akirą - tą juodą antsnukį virvutę - kiek jis realiai nepatogus šuniui ir kiek su juo jis varžomas, bei kiek gali išsižioti?

šiek tiek prasižioja smile.gif lotuliukas.gif
user posted image

šiaip diskomforto jokio su juos smile.gif Tik vat Akira tik įėjsu į laiptinę pradeda jį nusiminėti, o lauke nereaguoja visiškai smile.gif
Atsakyti