Įkraunama...
Įkraunama...

Argentinos Dogas

Maniskis 3 men budamas svere berods 18 kg, dabar sveria virs 50 smile.gif tiksliai nezinau, seniai besveriau
Atsakyti
Mano Arcio ugis siuo metu apie 45 cm, o svoris tai tikrai virs 10 kg smile.gif Siandien mano vaikinukui dantukai krist pradejo thumbup.gif Baigsis skaudaus kandziojimosi laikotarpis biggrin.gif Bent jau taip tikiuosi biggrin.gif
Papildyta:
Pridedu kelias naujas foto is vakarykscio pasilakstymo biggrin.gif
http://public.fotki....doviliuw/archy/
Atsakyti
Mielas berniukas Archis 4u.gif As kai ziuriu i mazus AD man nerealu,nors paziuriu i didele Luna irgi nerealu biggrin.gif Aplomai AD nerealu blush2.gif
Atsakyti
Labanakt,mes su Lunyte jau miegam mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna Lu: 30 sausio 2011 - 23:47
Užklydau netyčia ir kokią grožią temą pamačiau wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ka tik gryzom is veterinaro, Arcis gavo pora skiepu scare.gif tikiuosi jokiu salutiniu poveikiu nebus unsure.gif Du skiepai plius pasas - 900 kronu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna Lu @ 2011 01 31, 00:09)
Mielas berniukas Archis  4u.gif  As kai ziuriu i mazus AD man nerealu,nors paziuriu i didele Luna irgi nerealu  biggrin.gif  Aplomai AD nerealu  blush2.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna Lu @ 2011 01 31, 00:09)
Aplomai AD nerealu  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sarlite @ 2011 01 31, 02:10)
Užklydau netyčia ir kokią  grožią temą pamačiau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

na čia didžiausias AČIŪ Tau turi būt, už tokį nerealų piešinį wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir i saunia tema as cia pataikiau thumbup.gif Vis masciau kokio augintinio noreciau, dabar jau zinau :-) Tai bus argentinos dogas. Na o kol sis stebuklas atsiras pas mane su malonumu nors jusiskiais augintiniais pasidziaugsiu smile.gif Todel su nekantrumu laukiu vis nauju nuotrauku siame puslapyje. Na keleta puslapio "mergaiciu" jau maciau, tai gal sakau ir "berniuku" foto pavyks isvysti. faina butu pamatyt kaip atrodo tas virš 50 kg augintinis. Itariu isvis ispudingai turi atrodyti berniukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmania @ 2011 02 07, 12:49)
Na ir i saunia tema as cia pataikiau  thumbup.gif  Vis masciau kokio augintinio noreciau, dabar jau zinau :-) Tai bus argentinos dogas. Na o kol sis stebuklas atsiras pas mane su malonumu nors jusiskiais augintiniais pasidziaugsiu smile.gif  Todel su nekantrumu laukiu vis nauju nuotrauku siame puslapyje. Na keleta puslapio "mergaiciu" jau maciau, tai gal sakau ir "berniuku" foto pavyks isvysti. faina butu pamatyt kaip atrodo tas virš 50 kg augintinis. Itariu isvis ispudingai turi atrodyti berniukas  thumbup.gif

pas mus berniukai kuklūs labai ir labai jau retai kada pasirodo biggrin.gif

va čia galima pamatyti daugiau mažiau visus Lietuvos AD wink.gif
Atsakyti
ir cia smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotryna01: 07 vasario 2011 - 12:10
QUOTE(kotryna01 @ 2011 02 07, 13:10)

oij, buvau pamiršus ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti