Paskaičiavau, kad per šį mėn išsiunčiau 64 laiškų, o atskambino 10.. Nors dar gali kas nors sureaguoti dėl šiandien ar penktadienį išsiųstų

Grįžtant prie buvusios temos, tai mano vyras vis mėto užuominas, kad pati imčiausi ko nors, nes dirbdama kitiems niekada neuždirbsiu tiek, kiek noriu
Aš tai gal ir pasiryžčiau, bet kad pas mane idėjų lygiai nulis

Aš dirbau pati sau ir man nepavyko užsidirbti, tad daugiau bandymų nenoriu

QUOTE(dontstop @ 2011 01 31, 23:03)
Paskaičiavau, kad per šį mėn išsiunčiau 64 laiškų, o atskambino 10.. Nors dar gali kas nors sureaguoti dėl šiandien ar penktadienį išsiųstų 

šaunuolė! aš neskaičiavau, bet ne tiek daug, kiek tikėjausi. man motyvacinį parašyti užtrunka iki begalybės. vakar pvz. vos sugebėjau vieną laišką išsiųsti, nes motyvacinį rašiau nuo 10 val. iki 15.30 (su pertraukomis, bet vis tiek). nebeturėjau jėgų daugiau nei vieno skelbimo atsiversti

dontstop, ar tu manai, kad jei per 2 dienas nepaskambins, tai, tikėtina, ir nepaskambins? kaip dažniau nutinka, ar skambina vos gavę CV, ar laukia, kol baigsis konkursas? man, jei atrankos kompanija, paskambina iškart, jei darbdavys - būna, kad skambina pasibaigus konkursui.
QUOTE(aysel @ 2011 02 01, 10:57)
šaunuolė!
man motyvacinį parašyti užtrunka iki begalybės. vakar pvz. vos sugebėjau vieną laišką išsiųsti, nes motyvacinį rašiau nuo 10 val. iki 15.30 (su pertraukomis, bet vis tiek).
dontstop, ar tu manai, kad jei per 2 dienas nepaskambins, tai, tikėtina, ir nepaskambins? kaip dažniau nutinka, ar skambina vos gavę CV, ar laukia, kol baigsis konkursas? man, jei atrankos kompanija, paskambina iškart, jei darbdavys - būna, kad skambina pasibaigus konkursui.
man motyvacinį parašyti užtrunka iki begalybės. vakar pvz. vos sugebėjau vieną laišką išsiųsti, nes motyvacinį rašiau nuo 10 val. iki 15.30 (su pertraukomis, bet vis tiek).
Ačiū

Oho

Kažkaip man taip būna, kad paskambina arba tą pat dieną, arba sekančią, na kartais dar po 2 - 3 dienų. Nė karto nebuvo, kad skambintų praėjus savaitei, dviem ar menėsiui, kaip kad rašė kitos merginos šioje temoje

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 01, 09:50)
Grįžtant prie buvusios temos, tai mano vyras vis mėto užuominas, kad pati imčiausi ko nors, nes dirbdama kitiems niekada neuždirbsiu tiek, kiek noriu
Aš tai gal ir pasiryžčiau, bet kad pas mane idėjų lygiai nulis 

Maniskis ta pati daro, o ideju as taip pat neturiu

Gavau žinią, kad praėjau pirmą atrankos etapą vienoj įmonėj, kur pokalbyje buvau jau senokai. Nors per pokalbį viskas patiko ir labai norėjau ten papulti, per tą laiką persigalvojau
Žodžiu, parašiau jiems emailu, kad ačiū, bet toliau atrankoje nebedalyvausiu
Vyrui turbūt net nesakysiu - nesupras

dontstop, puikiai suprantu tave man su biovela taip buvo
Bet intuicija pasitvirtino, patys paskambino ir pasake, kad rado kandidata.
O pas mane keista situacija. Kolkas domisi tik vilnieciai. Negi rimtai teks kraustytis i Vilniu?
Mano dekinga situacija, turiu giminiu kur bet kada laisvas kambarys
Ir mielai mane priims. Bet kolkas tokio rimto pasiulymo nesulaukiau. Viena reklamos agentura parase kad darbai priimtini, bet yra nusprende nepriimti freelanceriu
Parasiau kad tokia nesu ir nenoriu dirbt ant saves. Dar pridure kad papildomai galiu kreiptis kai apsispresiu del gyvenamosios vietos (suprask - presikelsiu i Vilniu). Vienok keistas laiskas ju, Dievazi
Suprask kaip nori... Ai dar parasiau kad mausiu i Vilniu tik atsiradus tinkamai progai. Kazi - patikes?

O pas mane keista situacija. Kolkas domisi tik vilnieciai. Negi rimtai teks kraustytis i Vilniu?

Oh ir man panasiai sekasi kaip ir jums visoms. Niekas nesupras kokia situacija darbo rinkoj, kol pats nepasidomes.
Tik vieno nesuprantu kaip jum pavyksta issiust 60 cv per men? As mazai randu tinkanciu darbo skelbimu. Na gal todel kad nelabai turiu darbo patirties...Tai kas atitiktu mano igudzius maza.
Tik vieno nesuprantu kaip jum pavyksta issiust 60 cv per men? As mazai randu tinkanciu darbo skelbimu. Na gal todel kad nelabai turiu darbo patirties...Tai kas atitiktu mano igudzius maza.
Sveikos
Vis paskaitau apie jus, negaliu atprasti
man pačiai darbeliai sekasi jau gerokai geriau, nei pirmąją savaitę (dabar jau trečia
). Viskas lyg ir normalu, o vakar buvau labai nudžiuginta, nes gavau pirmą algą
Kad ir už pusę mėnesio, bet labai džiaugiausi, kadangi jau senokai bebuvau gavusi kokių nors SAVO pajamų
Norėjau parašyti apie DB subsidijas - reiktų prisiminti vieną dalyką, kad dėl subsidijų darbdavys darbo biržai paraišką turi pateikti, kai dar neįdarbino subsidijuojamo darbuotojo. Priešingu atveju, jei apie darbinamą darbuotoją jau bus pranešta SODRAI, subsidijų birža neduos. Labai kvailas reikalas, kadangi darbo birža svarsto ar duoti ar ne apie savaitę laiko, vadinasi tuo laikotarpiu žmogus dar negali būti darbinamas... Čia tik šiaip parašiau, jei kam aktualu. Kadangi neseniai pati su tuo susidūriau, smagu būtų, kad kitoms padėtų
O dėl to, ar apie tai pranešti potencialiam darbdaviui ar ne, tai mano atveju buvo, kad apie subsidijas pasakiau, kai jau buvom sumušę rankomis ir sutarę dėl visų sąlygų. Kaip sakė pats darbdavys, labai "pasikėliau tuo savo markę, nes galėjau to net nesakyti". O jei būčiau pasakiusi ankščiau, manau, būtų nesmagu, jei mane atsirinktų tik todėl, kad aš būčiau pigiausia
Bet čia tik mano nuomonė
Sėkmės Jums
Nepraraskit vilties

Vis paskaitau apie jus, negaliu atprasti

Norėjau parašyti apie DB subsidijas - reiktų prisiminti vieną dalyką, kad dėl subsidijų darbdavys darbo biržai paraišką turi pateikti, kai dar neįdarbino subsidijuojamo darbuotojo. Priešingu atveju, jei apie darbinamą darbuotoją jau bus pranešta SODRAI, subsidijų birža neduos. Labai kvailas reikalas, kadangi darbo birža svarsto ar duoti ar ne apie savaitę laiko, vadinasi tuo laikotarpiu žmogus dar negali būti darbinamas... Čia tik šiaip parašiau, jei kam aktualu. Kadangi neseniai pati su tuo susidūriau, smagu būtų, kad kitoms padėtų

O dėl to, ar apie tai pranešti potencialiam darbdaviui ar ne, tai mano atveju buvo, kad apie subsidijas pasakiau, kai jau buvom sumušę rankomis ir sutarę dėl visų sąlygų. Kaip sakė pats darbdavys, labai "pasikėliau tuo savo markę, nes galėjau to net nesakyti". O jei būčiau pasakiusi ankščiau, manau, būtų nesmagu, jei mane atsirinktų tik todėl, kad aš būčiau pigiausia

Sėkmės Jums