Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

QUOTE(Avijacija @ 2011 05 27, 18:15)

aš visada lakuodavau prieš sendinimą ( jei kas nors nesigaudavo, galima būdavo nulupti nepavykusius skilinėjimus, o paveiksliukas išlikdavo). apžiūrėjau pernykščius auskarus, nieko blogo jiems neatsitikę. lakuodavau tokiu laku žaliu dangteliu iš "Senukų" arba paliuretaniniu laku vandens pagrindu JOHNSTONES, o sendinau būtent Sottile.
Atsakyti
Avijacija,
Sottile yra iš tų dvikomponenčių sendinimo lakų, kurie laikui bėgant vis dar skeldėja, bet tikrai ne dėl po jais esančio lako sluoksnio wink.gif
Neturėtų būti jokių problemų. Akrilinis virš Sottilės būtų blogai, o po ja-nieko tokio.
Atsakyti
nu nuraminot lotuliukas.gif
Atsakyti
Galiu dar paraminti...wink.gif
Kalbos, kad šiuos dvikomponenčius reikia kuo skubiau po įtrinimo lakuoti baigiamuoju laku, kad sustabdytume tolimesnį skeldėjimą, mano kuklia nuomone, neturi pagrindo. Skeldėja ir užlakuota, skirtumas tik tas, kad išryškinti bus tik įtrinti trūkiai, o visi kiti bus menkai pastebimi. Atrodo visai gražiai, natūraliai...
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 05 28, 12:49)
Galiu dar paraminti...wink.gif
Kalbos, kad šiuos dvikomponenčius reikia kuo skubiau po įtrinimo lakuoti baigiamuoju laku, kad sustabdytume tolimesnį skeldėjimą, mano kuklia nuomone, neturi pagrindo. Skeldėja ir užlakuota, skirtumas tik tas, kad išryškinti bus tik įtrinti trūkiai, o visi kiti bus menkai pastebimi. Atrodo visai gražiai, natūraliai...

nu tas tai taip, skeldėja ir nulakavus kelis sluoksnius, bet reikia nosį labaiprisikišus žiūrėt. Na man ir nelabai gadina tie papildomi trūkiai vaizdą. kiek pamenu ir aplicrafto sendintojas net ir po lakavimo šiek tiek patrūkinėdao dar. bet kokiu atveju tai mano favoritai 4u.gif kiti sendintojai taip nelimpa man.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 05 29, 15:44)
nu tas tai taip, skeldėja ir nulakavus kelis sluoksnius, bet reikia nosį labaiprisikišus žiūrėt. Na man ir nelabai gadina tie papildomi trūkiai vaizdą. kiek pamenu ir aplicrafto sendintojas net ir po lakavimo šiek tiek patrūkinėdao dar. bet kokiu atveju tai mano favoritai  4u.gif  kiti sendintojai taip nelimpa man.

Panašiai kaip Sottile skaldo Artmanijos Retro. Retro man labiau patinka tuo, kad kai antras sluoksnis išdžiūsta, paviršius pasidaro skaidrus ir slidus, aliejiniais dažais įtrinti paprasčiau, perteklius lengviau nei nuo Sottile nusivalo.
o nelabai patinka, nes Nr. 2 yra rudos spalvos, ir jei fonas buvo baltas, po sendinimo jis kažkiek paruduoja.
Atsakyti
Vat įdomu, jei ant Retro (Artmanijos) nieko neužlakuotum t.y. baigiamojo lako sluoksnio ar kas nutiktų? Man taip gražiai jis blizga ir suskyla ir dažniausiai aš sugadinu nulakavus (suprastėja vaizdas)...arba pasislepia visi įtrūkimai.
Lakuoju blizgiu spiritiniu arba triple gloss.
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 05 30, 09:28)
Vat įdomu, jei ant Retro (Artmanijos) nieko neužlakuotum t.y. baigiamojo lako sluoksnio ar kas nutiktų? Man taip gražiai jis blizga ir suskyla ir dažniausiai aš sugadinu nulakavus (suprastėja vaizdas)...arba pasislepia visi įtrūkimai.
Lakuoju blizgiu spiritiniu arba triple gloss.

nelakuotas jis labai bijo drėgmės, užteks prisiliesti prakaituotu pirštu, ar šiaip koks lašiukas vandens užlašės ir paviršius susigadins
Atsakyti
O beicas patamsėja kažkiek lakuojant? g.gif
Atsakyti
Kadangi radau laisvo laiko, noreciau paklausti kokiu priemoniu reikia norint pasidaryti mazylio paveiksleli? As noreciau atsispausdinti nuotrauka ir sendinti remeli, cia butu nedidelis remelis, mazdaug 15x15cm Nenoriu prisipirkti daug nes paskui nebus kur padeti o ir kainos priemoniu nemazos smile.gif ax.gif
Taigi as turiu labai graziu serveteliu (paprastu) ir noreciau jomis dengti remeli, o po to dar sendinti, tik nezinau ar dar kazko be serveteliu ir sendinimo lako reikia g.gif Ir neaisku kaip ten daroma su nuotraukos spausdinimu ax.gif
Labai lauksiu atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
Noreciau parduoti savo nereikalingas priemones dekupazui, bet nerandu temos, kur tai daroma, gal patarsit, kur ideti?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 03, 14:40)
Kadangi radau laisvo laiko, noreciau paklausti kokiu priemoniu reikia norint pasidaryti mazylio paveiksleli? As noreciau atsispausdinti nuotrauka ir sendinti remeli, cia butu nedidelis remelis, mazdaug 15x15cm Nenoriu prisipirkti daug nes paskui nebus kur padeti o ir kainos priemoniu nemazos smile.gif  ax.gif
Taigi as turiu labai graziu serveteliu (paprastu) ir noreciau jomis dengti remeli, o po to dar sendinti, tik nezinau ar dar kazko be serveteliu ir sendinimo lako reikia g.gif  Ir neaisku kaip ten daroma su nuotraukos spausdinimu ax.gif
Labai lauksiu atsakymo  biggrin.gif

Tikiuosi,kad belaukiant atsakymo atsirado laiko bent porą tėmelių perskaityti : temos pradžioje yra reikalingų priemonių sąrašiukas, taip pat ir apie nuotraukų spausdinimą buvo kalbėta šioje temoje bei 42 temoje 4u.gif

QUOTE(Defliune @ 2011 06 04, 13:57)
Sveikos mamytes
Noreciau parduoti savo nereikalingas priemones dekupazui, bet nerandu temos, kur tai daroma, gal patarsit, kur ideti?

Aciu

Priemonės rankdarbiams mirksiukas.gif
Atsakyti