As tai teisini darba (advokatu kontoroje) susiradau per 3 men. nuo diplomo gavimo, tetu ir dedziu irgi neturiu, nesu baigus VU ar MRU, bet turiu teises magistra. Is vis dejau mazas pastangas teisinio darbo paieskai, labiau norejau dirbti buhalterijoje, nes jau mano tokia specializacija Finansu teise ir buhalterijoje jau turejau siokia bei tokia patirti.
Dirbau uz MMA (buvo ir man minciu dirbti nemokamai, dabar tokiu nebekyla, kai zinau, kad tai nera mano svajoniu darbas

) ir bet deja metu neistveriau, paskutines dienos liko dirbti, jauciu kaip svente i mano kiema ateina

.
Dabar galvoju ar man toliau dirbti teises srityje, ar keisti specializacija

.
Darbas begalo sunkus tiek fiziskai, tiek moraliskai. Dirbantys advokatu kontorose mane supras. Isnaudojimas nerealus, virsvalandziai, pietu pertraukos nera, paskutiniais menesiais namo grizdavau 8-10 val. vakaro, savaitgaliai pramiegoti, kad atsigauti, as net is ryto i darba ateidavau jau pavargus, atostogu neturejau per tuos metus, o ka jau kalbet apie atlyginima, dvi poras zieminiu batu suzulinau per ziema, vaiksciot tikrai teko daug

, o kur dar visokiu teisiniu dokumentu ruosimas, su jais amziais negalejau itikt darbdaviui

, na ir dar visokio s... man teko patirti

. Manau, kad tokios darbo salygos yra beveik visose advokatu kontorose

.
Vienu zodziu, bet kai pagalvojau, kad mano tetis darbininkas turi pagal DK priklausancia pietu pertrauka, dirba 8 val., virsvalandziu neturi, o as siekiau mokslo, norejau ofisinio darbo, bet tik susigadinau sveikata. Buvo minciu jei as ir toliau dirbsiu, tai teks keliaut i Vasaros 5, nes man jau ant galvos darbdavys nerealiai buvo uzlipes. Rytais, darbo metu ir vakarais vien asaros budavo

, tad teko padeti prasyma del atleidimo is darbo

.
Zinau mergina, kuri nemokamai dirba advokato padejeja, tik nezinau kokiu pagrindu

, bet tikrai nesavanoriskais pagrindais.
Be to siuo metu turedama siokia bei tokia patirti skambuciu nesulaukiu, nors neturedama patirties sulaukdavau daug daugiau

.