Įkraunama...
Įkraunama...

ką manot dėl darbo vardan patirties

QUOTE(meskee @ 2011 01 29, 18:22)
rasydama dabas nemokamai turejau omeny, kad man uz tai nemoketu atlyginimo smile.gif  kadangi darbo uz atlygi siuo metu susirasti nepavyksta, viena is priezasciu galetu buti patirties trukumas. tam kad igyciau tos patirties tureciau ,,dirbti" toki darba... tad belieka prasyti kad priimtu, tacia nemoketu algos, jie gaus nemokama darbine jega, as tam tikros patirties teises srityje, o siuos santykius galima ivardinti kaip teisine praktika smile.gif  nereikia ziureti i tai kaip i darbo santykius kuriuos reglamentuoja darbo kodeksas. manau tikrai yra taip dariusiu zmoniu...ir veliau gerai uzsirekomendave, gavo realius darbus blush2.gif rolleyes.gif

labai pritariu tokiai minciai
Atsakyti
superine tema. pradejau ieskot " teise, prakka, savanoris - teisininkas, teise be praktikos ir pan".. papuoliau cia. keista kad is tikruju nera skelbimu kur butu ieskoma savanoriai teises srityje. ieskau darbo apie metus. baigiau kolegija, tesiu studijas VU. tiesa nepriima net uz minimuma, nesuprantu ar tu teisininku per daug ar kaip cia yra. as irgi lygiai taip neturiu patirties bet noriu jos igyti taciau niekas nenori priimti , o dedziu tetu nera smile.gif
Atsakyti
As tai teisini darba (advokatu kontoroje) susiradau per 3 men. nuo diplomo gavimo, tetu ir dedziu irgi neturiu, nesu baigus VU ar MRU, bet turiu teises magistra. Is vis dejau mazas pastangas teisinio darbo paieskai, labiau norejau dirbti buhalterijoje, nes jau mano tokia specializacija Finansu teise ir buhalterijoje jau turejau siokia bei tokia patirti.

Dirbau uz MMA (buvo ir man minciu dirbti nemokamai, dabar tokiu nebekyla, kai zinau, kad tai nera mano svajoniu darbas doh.gif ) ir bet deja metu neistveriau, paskutines dienos liko dirbti, jauciu kaip svente i mano kiema ateina biggrin.gif .
Dabar galvoju ar man toliau dirbti teises srityje, ar keisti specializacija g.gif .

Darbas begalo sunkus tiek fiziskai, tiek moraliskai. Dirbantys advokatu kontorose mane supras. Isnaudojimas nerealus, virsvalandziai, pietu pertraukos nera, paskutiniais menesiais namo grizdavau 8-10 val. vakaro, savaitgaliai pramiegoti, kad atsigauti, as net is ryto i darba ateidavau jau pavargus, atostogu neturejau per tuos metus, o ka jau kalbet apie atlyginima, dvi poras zieminiu batu suzulinau per ziema, vaiksciot tikrai teko daug doh.gif, o kur dar visokiu teisiniu dokumentu ruosimas, su jais amziais negalejau itikt darbdaviui doh.gif , na ir dar visokio s... man teko patirti doh.gif . Manau, kad tokios darbo salygos yra beveik visose advokatu kontorose ax.gif .

Vienu zodziu, bet kai pagalvojau, kad mano tetis darbininkas turi pagal DK priklausancia pietu pertrauka, dirba 8 val., virsvalandziu neturi, o as siekiau mokslo, norejau ofisinio darbo, bet tik susigadinau sveikata. Buvo minciu jei as ir toliau dirbsiu, tai teks keliaut i Vasaros 5, nes man jau ant galvos darbdavys nerealiai buvo uzlipes. Rytais, darbo metu ir vakarais vien asaros budavo doh.gif , tad teko padeti prasyma del atleidimo is darbo cool.gif .

Zinau mergina, kuri nemokamai dirba advokato padejeja, tik nezinau kokiu pagrindu smile.gif , bet tikrai nesavanoriskais pagrindais.

Be to siuo metu turedama siokia bei tokia patirti skambuciu nesulaukiu, nors neturedama patirties sulaukdavau daug daugiau biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 17 rugpjūčio 2011 - 19:39
Aristokrate, galvojau grupioke raso, be ji neturi magistro tai supratau kad ne smile.gif lygiai ta pati pasakojo apie darba advokatu kontoroje sad.gif galvojau gal cia tik jai taip, gal charakteris sunkesnis, gal nesusidirbo, nesusigyveno, bet va jau antra tokia nuomone..
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 08 17, 20:20)
Aristokrate, galvojau grupioke raso, be ji neturi magistro tai supratau kad ne smile.gif lygiai ta pati pasakojo apie darba advokatu kontoroje sad.gif galvojau gal cia tik jai taip, gal charakteris sunkesnis, gal nesusidirbo, nesusigyveno, bet va jau antra tokia nuomone..

vat ir as galvoju, kad beveik visose advokatu kontorose tas pats doh.gif , ten ne tik konkurencija tarp busimu kandidatu, bet ir tarp paciu advokatu kontoru, ko pasekoje beprotiskas darbo kruvis cool.gif .
As nezinau ar sutikciau dar karta eiti dirbti advokatu kontoroje, nebent geru atlyginimu sugundytu, uz MMA nebe schmoll.gif .
Atsakyti