Įkraunama...
Įkraunama...

> Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š

QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 16, 13:12)
mikcia, zavus mezginukai wub.gif

Keliu tema i virsu ir rodausi su kudikio kraiteliu

Labai žavus pleduko raštelis, bent jau man toks nematytas, gal shemutę galima?
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 16, 13:12)
mikcia, zavus mezginukai wub.gif

Keliu tema i virsu ir rodausi su kudikio kraiteliu

labai labai gražu wub.gif

o gal galite papasakoti kaip mezgėte tapukus, tokie mieli g.gif
mano kad ir paauginta mergytė, bet būtų faina tokius turėti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(diwol @ 2013 01 24, 16:45)
Mažai lėlytei...

o jau grožis mažai princesei thumbup.gif

gal galite papasakoti kaip viršų mezgėte ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2013 01 09, 13:26)
keli senesni mezginukai ax.gif
user posted image

sitas man superinis ir spalvos ir dizainas man labai thumbup.gif
Gal turit schemute? Is kokiu siulu mezget?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *old stories*: 24 sausio 2013 - 18:25

[/quote]

apmečiau 86 akis.
1 eilė ir visos nelyginės :1 kraštinė, 7 geros, 1užmetimas, 1gera, 1 užmetimas, 25 geros, 1 užm., 1 gera, 1užm., 16 geros, 1užm,1gera,1užm., 25 geros, 1užm,1 gera, 1 užm 7 geros, 1kraštinė.(jei norit mažesnės skylės- užmeskite sukryžiuotą akį)
2 eilė: gerosios
4,6,8,10,12,14 eilė:blogosios
18,20- geros
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 08, 20:04)
Kombinezonas mažyliui ir kelių dienų princesės komplektukas

laaaabai grazus ir kruopstus wub.gif
Atsakyti
[quote=diwol,2013 01 24, 22:42]
[/quote]

apmečiau 86 akis.
1 eilė ir visos nelyginės :1 kraštinė, 7 geros, 1užmetimas, 1gera, 1 užmetimas, 25 geros, 1 užm., 1 gera, 1užm., 16 geros, 1užm,1gera,1užm., 25 geros, 1užm,1 gera, 1 užm 7 geros, 1kraštinė.(jei norit mažesnės skylės- užmeskite sukryžiuotą akį)
2 eilė: gerosios
4,6,8,10,12,14 eilė:blogosios
18,20- geros
[/quote]

Labas, noriu paklausti, kokio amziaus lelei sis sarafaniukas ? Ir kiek sonuose ties pazastukais pridejote akiu ?
Atsakyti

Labas, noriu paklausti, kokio amziaus lelei sis sarafaniukas ? Ir kiek sonuose ties pazastukais pridejote akiu ?
[/quote]
Sarafanas - apie 3 mėn. leliukui, kiekvienam kampe kas antra eilė pridėjau po 2 akis, nesvarbu, kiek eilių bebūtų.
Atsakyti
QUOTE(*old stories* @ 2013 01 24, 19:22)
sitas man superinis ir spalvos ir dizainas man labai  thumbup.gif
Gal turit schemute? Is kokiu siulu mezget?

aprašymas http://www.garnstudi.......406&lang=en
mezgiau iš Alize Cashmira (100% švelnutė vilna)

čia naujos kūdikio pirštinytės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif
QUOTE(aidaa @ 2013 01 24, 17:46)
Labai žavus pleduko raštelis, bent jau man toks nematytas, gal shemutę galima?

Ačiū 4u.gif Schemutę jau įkėliau į megztų pledukų schemų temą wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2013 01 24, 18:08)
o gal galite papasakoti kaip mezgėte tapukus, tokie mieli g.gif
mano kad ir paauginta mergytė, bet būtų faina tokius turėti wub.gif

Megzta pradžia kaip kojinytes, tada priėjus iki čiurniuko megztos tik pirmo virbalo akys tol kol to ilgio užtenka iki priekio pirštų. Gaunasi toks kaip liežuvėlis, surenkam akis aplink ji ir kartu tuos 3 pamirstus virbalus ir pamezgam ~2cm, didesniam vaikui kiek daugiau. Po to vel pasiimam 1 virbalo akis, jas mezgam ir paskutine aki sumezgam su ant kito virbalo esancia akim, apsukam mezgini ir vel mezgam, paskutine aki sumezgam su ant kito virbalo esancia akim ir taip kartojam kol lieka 2 virbalai su pradiniu akiu skaiciumi, tas akis bendrai nulaidom ir gaunasi tokie nei batukai nei kojinytes wink.gif Siaip labai paprasta, tik aprasymo aiskesnio neturiu, jeigu megzsit ir iskils bedu rasykit az, pakonsultuosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 31, 12:20)

Megzta pradžia kaip kojinytes, tada priėjus iki čiurniuko megztos tik pirmo virbalo akys tol kol to ilgio užtenka iki priekio pirštų. Gaunasi toks kaip liežuvėlis, surenkam akis aplink ji ir kartu tuos 3 pamirstus virbalus ir pamezgam ~2cm, didesniam vaikui kiek daugiau. Po to vel pasiimam 1 virbalo akis, jas mezgam ir paskutine aki sumezgam su ant kito virbalo esancia akim, apsukam mezgini ir vel mezgam, paskutine aki sumezgam su ant kito virbalo esancia akim ir taip kartojam kol lieka 2 virbalai su pradiniu akiu skaiciumi, tas akis bendrai nulaidom ir gaunasi tokie nei batukai nei kojinytes wink.gif Siaip labai paprasta, tik aprasymo aiskesnio neturiu, jeigu megzsit ir iskils bedu rasykit az, pakonsultuosiu wink.gif

ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, "marijos auksarankės" biggrin.gif
Nežinau kur čia rašyti reikėtų, bet noriu savo draugei leliuko gimimui į gimdymo namus padovanoti vilnones kojinytes ir kepurytę. Merginos, kurios gali numegzti dovanai komplektėlį, parašykite man į a.ž ir kainą. Labai lauksiu!
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 11 15, 15:46)
Mano kuklusis komplektukas. Pirmas blynas, kita karta jau koki rasteli meginsiu ismegzt  rolleyes.gif

user posted image

nepakartojamas kraitelis 4u.gif gal galeciau gaut schemute kaip numegzt sliauztinukus blush2.gif
Atsakyti