Įkraunama...
Įkraunama...

> Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š

QUOTE(ruttaly @ 2013 05 08, 11:53)
norėjau paklausti dėl kraštų šiam pledukui su kiaurom širdelėm. Surinkot akis šone, ar mezgėt atskirai ir paskui prisiuvot? Nes baisu, kad nesutrauktų kraštų dėl rašto.. jau viską baigiau, tik tie kraštai ir beliko, tai nesinori sugadinti..
atsiprašau, kad cituoju su nuotrauka, bet ji gan senai buvo..bet kiek įžiūriu, tai čia ripsu megzta, taip? taip pat noriu paklausti, gal turit raštą šiem šliaužtukam, nes be proto gražūs..labai labai ačiū smile.gif man ne tiek rašto, bet koks dydis, kiek akių uždėta ir kaip megzta.. smile.gif

NEREALIAI! net gundausi pabandyti....
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2013 05 10, 14:58)
Pasirodysiu..Pagaliau užbaigiau.. Realiai tai labai greitai mezgasi. Tik buvau padėjus į šoną, nes nežinojau, ką su kraštais daryt.. blush2.gif

user posted image

ruttaly,grazus darbas,o kiek akiu dejei tam pedukui?
Atsakyti
Atnešu ir aš savo pleduką parodyti, skirtas vasarai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2013 05 17, 08:45)
Atnešu ir aš savo pleduką parodyti, skirtas vasarai  smile.gif

Labai grazus ir kruopstus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2013 05 17, 08:45)
Atnešu ir aš savo pleduką parodyti, skirtas vasarai  smile.gif

Labai gražus pledukas wub.gif

Atsakyti
Prie grazuoliu pleduku noriu pasirodyti ir as su suknyte,kuri skirta mazdaug 3 menesiu lelytei. user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IrinaL @ 2012 11 16, 20:23)
Ir dar kombinezonas mazajam berniukui:
user posted image
user posted image

Sveikute, kaip gauti kepurytės schemutę?
Atsakyti
Atnesu pasirodyt pagaliau uzbaigta pleduka, kaip pirmam kartui manau gavosi neblogai blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
netgi labai graziai! visgi pacios megztas daiktas daug mielesnis uz pirktini, nors i ne tobulas.

merginos, sakykit kiek siuliuku reiktu pledukui vidutinio dydzio 90x90, turiu nusiziurejus siuliukus 50gr - 300metru, tik nezinau kiek uzsakinet.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 30, 17:49)
netgi labai graziai! visgi pacios megztas daiktas daug mielesnis uz pirktini, nors i ne tobulas.

merginos, sakykit kiek siuliuku reiktu pledukui vidutinio dydzio 90x90, turiu nusiziurejus siuliukus 50gr - 300metru, tik nezinau kiek uzsakinet.

aciu, tikrai kad savo darbo mielesnis wub.gif

man reikejo 5 vnt iulu po 50g plius beveik visas isejo krastu apmezgimui smile.gif
Atsakyti
Labai daug gražių darbelių prisižiūrėjau, auksarankės visos, nors labiausiai (turbūt dėl mėgiamos spalvos) įstrigo ruttaly pledukas ax.gif

Aš atnešu parodyti porą kombinzoniukų
user posted image
user posted image
Atsakyti