Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 4

QUOTE(keistuole @ 2011 06 16, 23:21)
na vandens pildymas tai man nekliūna, atsibosta tik tirščius valyt, bet iš kitos pusės kai ten dažniau plaunama, ne taip užsineša.

nu tai kai dabar vasara ir isvaziuojam savaitgaliais tai kai uzsidega tirsciu talpa tai ir supelyje buna tirsciai, gerai kad ir ne didesne biggrin.gif ......

o garu antgalis super kai ismoksti su juo elgtis wink.gif
Atsakyti
o kaip manytumet ar geriau pirkti naudota Jura ar uz tokia pacia suma nauja kazkoki ne Jura?
Atsakyti
Kokia butu nuomone apie si aparata?

Siemens TK 52001

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2011 05 29, 15:42)
Greiciausiai taip ir bus, kaip sako Keistuole smile.gif ten tokia maza skylute turbut bus uzsikimsus. Su plona adata nukrapstykit kalkes/pieno apnasas ir turetu buti viskas gerai. Tik per daug neisgrezkit tos skyles, nes tada negraziai plaks puta smile.gif

ka gi padariau taip,isvaliau aparata su kapucinatoriaus valymo skysciu bet putos visvien nedare,tada prakrapsciau ta skylute kapucinatoriui kaip jus ir pataret ir dar pravaliau visa aparata su kapucinatoriaus valymo skysciu ir dar su tablete ta kur valo aparata nuo apnasu ten tu....ir padarius kava puta buvo kuo puikiausia....tai padariau mazdaug 10 puodeliu kavos su puta,viskas buvo ok....bet tuo ir baigesi,dabar vel nedaro putos,viskas kaip anksciau teka siltas pienas ir viskas....ka dabar daryt?bandziau krapstyt vel ta skylute,bet nepadeda,negi vel valyma daryt?bet nemanau kad apsinese kas nors ten taip greit....
Atsakyti
QUOTE(gyciokas @ 2011 06 26, 12:11)
ka gi padariau taip,isvaliau aparata su kapucinatoriaus valymo skysciu bet putos visvien nedare,tada prakrapsciau ta skylute kapucinatoriui kaip jus ir pataret ir dar pravaliau visa aparata su kapucinatoriaus valymo skysciu ir dar su tablete ta kur valo aparata nuo apnasu ten tu....ir padarius kava puta buvo kuo puikiausia....tai padariau mazdaug 10 puodeliu kavos su puta,viskas buvo ok....bet tuo ir baigesi,dabar vel nedaro putos,viskas kaip anksciau teka siltas pienas ir viskas....ka dabar daryt?bandziau krapstyt vel ta skylute,bet nepadeda,negi vel valyma daryt?bet nemanau kad apsinese kas nors ten taip greit....

bet jei išvalius veikė, tai vadinas paveikė tas valymas unsure.gif

Nors kai man nedarė tos putos, aš tiesiog nusipirkau naują tą dalį ir viskas, nes visi tie krapštymai buvo labai trumpalaikiai.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 06 26, 11:37)
bet jei išvalius veikė, tai vadinas paveikė tas valymas  unsure.gif

Nors kai man nedarė tos putos, aš tiesiog nusipirkau naują tą dalį ir viskas, nes visi tie krapštymai buvo labai trumpalaikiai.

tikriausiai ir man reiks naujo,kiek jis kainavo jei pameni?ir kur pirkai?siaip garantis yra,bet nesinori siusti nes koki menesi reiks sedet be kavos aparato.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gyciokas @ 2011 06 26, 12:56)

tikriausiai ir man reiks naujo,kiek jis kainavo jei pameni?ir kur pirkai?siaip garantis yra,bet nesinori siusti nes koki menesi reiks sedet be kavos aparato.... schmoll.gif

apie 20 Lt
pirkau juros atstovybėj
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 06 26, 12:08)
apie 20 Lt
pirkau juros atstovybėj

tikejausi rasti internetineje parduotuveje,bet nerandu,nei lietuvoj nei is uzsienio....gal teko kur nors matyti kur galima nusipirkti web parduotuveje?siaip net paciam gamintojo tinklapy nera to daikto kaip atskirai pardavimui.....
Atsakyti
QUOTE(gyciokas @ 2011 06 26, 13:32)
tikejausi rasti internetineje parduotuveje,bet nerandu,nei lietuvoj nei is uzsienio....gal teko kur nors matyti kur galima nusipirkti web parduotuveje?siaip net paciam gamintojo tinklapy nera to daikto kaip atskirai pardavimui.....

aš kažkaip net neieškojau, užklausiau, ar turi, sakė turi, tai ir nusipirkau.

Ar manot kad internetu bus pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyciokas @ 2011 06 26, 12:11)

Visa aparata su kapucinatoriaus valymo skysciu??? blink.gif O tie 10 puodeliu per koki laiko tarpa buvo padaryti? Nes jeigu per kelias dienas ir tame tarpe kapucinatoriaus neplovet, tai ir vel uzsikimso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gyciokas @ 2011 06 26, 13:32)

Internete pirkt turbut nera, bet siaip tikrai tas antgalis parduodamas, kaina apie 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2011 06 13, 21:17)
gal kas zinot kaip reikai naudotis siuo kapucinatoriumi?
kaip isgauti gera pieno puta..

Turiu ir aš šį aparatą, ir tokią pačią problemą doh.gif
Putą plaku garų antgaliu, bet noriu naudotis automatiniu kapucinatoriumi, deja kol kas tik šiltą-kraštą pieną jis man daro doh.gif
Bet pirmą kartą padarė super, galvoju ir toliau turėtų daryti g.gif
jei pavyktų Jums rašykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 06 24, 22:26)
Kokia butu nuomone apie si aparata?

Siemens TK 52001

http://s1.pigu.lt/co...120/large-0.jpg

Triukšmingas.
Ilgai taiso.
Atsakyti