Kas turit jura aparatus,papasakokit issamiau kuri cia detale atsakinga uz kavos puta?pas mane ena 9 ,jau nebeplaka putos nors plautas su specialiu tuo antibakteriniu skysciu.as juo naudojuosi kazkur menesi o jau problemos prasidejo, nu bet vistiek pirkciau ir antra karta

QUOTE(dzemute @ 2011 11 11, 00:14)
Kas turit jura aparatus,papasakokit issamiau kuri cia detale atsakinga uz kavos puta?pas mane ena 9 ,jau nebeplaka putos nors plautas su specialiu tuo antibakteriniu skysciu.as juo naudojuosi kazkur menesi o jau problemos prasidejo, nu bet vistiek pirkciau ir antra karta 

Skaitom cia O toliau jau manau atsisrinksit kur kuri detale

QUOTE(Doubleface @ 2011 11 11, 00:36)
aciu

QUOTE(rutuxas @ 2011 11 10, 15:58)
sveikos supermamytes 
nutariau ir as pasidalinti savo patirtimi....
labai jau megstu kapucino ir latte kava ir ilgai ieskojau aparato....
skaiciau forumuose ir jau buvau nusprendusi pirkti "jura ena 9", bet pagailejau pinigeliu ir pradziai nusipirkau elektrini pieno plaktuva....
dabar nekeisciau jo i joki kita aparata
nes puikiai suplaka pienuka, ji pasildo. O ir vaikai, kai tik pamato kad as darysiu sau kava - is karto pristoja - jiems su siuo aparaciuku darau kakava (paprasciau nebuna - tik supilu i ji pienuka, jis pasildo o tada i puodeli, kur ideta cukraus ir kakavos - zodziu, jokio vargo)....
aisku tas aparaciukas kavos negamina, bet kas megsta latte ar kapucino tikrai nebutina pirkti brangiu aparatu
Isvada: vietoj planuotu islaidu apie 3500 Lt isleidau 300 Lt (pieno putos plakiklis - 120 Lt ir kavinukas kavai -130 Lt)
minusai:
vienu kartu paruosiu pieno putos ne daugiau kaip 2 puodeliams latte kavos
kava reikia ruosti kavinuke arba tureti paprasta kavos aparaciuka
pliusai:
paprastas plovimas
suplaka ir pasildo pienuka per maziau nei minute
padarau vaiku megstama kakava
maza kaina
P.S. turiu ir nuotraukyciu kaip pasidarius kavyte atrodo, bet deja nemoku ideti

nutariau ir as pasidalinti savo patirtimi....
labai jau megstu kapucino ir latte kava ir ilgai ieskojau aparato....
skaiciau forumuose ir jau buvau nusprendusi pirkti "jura ena 9", bet pagailejau pinigeliu ir pradziai nusipirkau elektrini pieno plaktuva....
dabar nekeisciau jo i joki kita aparata

aisku tas aparaciukas kavos negamina, bet kas megsta latte ar kapucino tikrai nebutina pirkti brangiu aparatu

Isvada: vietoj planuotu islaidu apie 3500 Lt isleidau 300 Lt (pieno putos plakiklis - 120 Lt ir kavinukas kavai -130 Lt)
minusai:
vienu kartu paruosiu pieno putos ne daugiau kaip 2 puodeliams latte kavos
kava reikia ruosti kavinuke arba tureti paprasta kavos aparaciuka
pliusai:
paprastas plovimas
suplaka ir pasildo pienuka per maziau nei minute
padarau vaiku megstama kakava
maza kaina
P.S. turiu ir nuotraukyciu kaip pasidarius kavyte atrodo, bet deja nemoku ideti

Sveiki,
o kur pirkote elektrini pieno plaktuva? Ir koki kavinuka?

QUOTE(marselina @ 2011 11 11, 12:05)
aparaciuka pieno putai plakti pirkau Vilniuje Akropolyje (kazkokia parduotuve Krinova ) aparaciukas vadinasi Lattemento galite panarsyti internete.... nors panasiu maciau ir Elektromarkte (o ir kainos panasioa)....
o kavinukas visai paprastas, jame tik plikau kavyte (visas skonis priklauso nuo kavos rusies).....
tik viena galiu pasakyti, kavinese nebegaliu gerti kavos, neskanu

mano toks, tik pirkau pries mazdaug 6 men. tikrai pigiau nei cia dabar nurodyta kaina
http://krinona.lt/in...id=1806&lang=lt

QUOTE(rutuxas @ 2011 11 11, 14:26)
mano toks, tik pirkau pries mazdaug 6 men. tikrai pigiau nei cia dabar nurodyta kaina

as siandien kaip tik apziurejau siuos aparaciukus, ir kogero visgi vietoj aparato pirksiu toki dalykeli, sutaupysiu pinigeliu ir nervu

turiu ir as pilnai automatini kavos aparata, svajojau apie ji daug metu, nu ir ka galiu pasakyt - kapucino jau nebesinori, kas ateina i svecius nebent pavaisinu, siiap daugiausia geriu juoda kava ir isipilu pieno
pas mane yra tas antgalis- kapucinatorius tai niekas ten nesikimso
suplaka pienuka neblogai tik kad tingisi man zaist
manau kas megsta tokia kava tai verta isigyti, as pirkau lizingu nes gailejau pinigu iskarto moketi

Aš irgi su pienu darau praktiškai tik svečiams, bet visai nesigailiu, kad pirkau automatinį aparatą, nes ir be pieno man kava skanesnė iš jo, nei tos visos užpiltinės ir procesas greitesnis.
Kapučinatorius man kišosi, kol kiekvieną vakarą visas dalis tvarkingai plaudavau, dabar tos dalies, kuri kišdavosi nebeplaunu, ir bėdos nebeliko.
Pro ją vis tiek pienas neteka.
Kapučinatorius man kišosi, kol kiekvieną vakarą visas dalis tvarkingai plaudavau, dabar tos dalies, kuri kišdavosi nebeplaunu, ir bėdos nebeliko.
QUOTE(Ozkutas @ 2011 11 11, 14:55)
as siandien kaip tik apziurejau siuos aparaciukus, ir kogero visgi vietoj aparato pirksiu toki dalykeli, sutaupysiu pinigeliu ir nervu
nes pilnai automatinio vistiek neiperku... tai ka cia ir beprivaidinsi. ziuriu tie plakimo antgaliai kemsasi, bedos vienos.. senukuose siandien ziurejau toki kaip jusu nuoroda ir yra biski brangesnis, apie 200lt kur plaka ir karsta puta ir salta, tai va galvoju gal geriau vistik apsistosiu ties siuo variantu 

jetau ir nereikia pilnai automatiniu

Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 11 11, 15:28)
Aš irgi su pienu darau praktiškai tik svečiams, bet visai nesigailiu, kad pirkau automatinį aparatą, nes ir be pieno man kava skanesnė iš jo, nei tos visos užpiltinės ir procesas greitesnis.
nu man kažkaip ar pasirodė, kad tie kas turi pilnai automatinius, tai ir prižiūrėt juos labiau reik ?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 11, 22:40)
jetau ir nereikia pilnai automatiniu
pačiai pieną susiplakt yra malonumas, bent jau man. Taip patinka kai gaunasi tokia mikro puta ir susipili latę kai cofeiine 
Papildyta:
nu man kažkaip ar pasirodė, kad tie kas turi pilnai automatinius, tai ir prižiūrėt juos labiau reik ?

Papildyta:
ne nereikia ten nieko daug prižiūrėt
laiks nuo laiko, kai paprašo įmest tabletę išvalyt
pakeist filtrą/ar nukalkint
kas vakarą išplaut kapučinatorių (pieno indą gi irgi plaunat)
kai užsipildo tirščiai išplaut jų talpyklę