QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 01, 09:47)
Sugalvosi siūsdintis skalabink

. Aš norėjau, jie geras nuolaidas dideliems kiekiams taiko. Dabar pradėjo sluoksną dažyt, kainos tikrai labai geros. Daugiau siųsdinantis kaip ir apsimoka, viena 10 kg kažkaip nedrįsau imt. Vis tiek pasibandyt reikia. O ir dažo eko dažais, kas mane labai žavi.
As jau savo "kelma" panorau krutint i Bulgarija vaziuot pasizmont vasara. Prisikrauciau pilna bagaznika vilnos.

Ech svajuko dramblione. Bet taip faina butu...
Man irgi tas patiko ir naturali man ziauriai grazi ta melanzo ruda su baltu.

Idomiai, kad nera aviu veisliu, kur ta tipo sluoksna. Mikronus, plaiko ilgi raso, o avies veisles ir nematau. Blyn buna gi tokiu, kuriu ne visi plaukai vienodo storio, toj kasoj. Bijau apsimeluot, bet berods norvegisku aviu vilnot tokiu bjauriu seriu buna, Visur kimba, veliasi, vonia net kimstis pradejo. Ir suvelus jie vistiek "eina" i tokius kaltunus metasi. Broliui dariau, tai juokesi, sake "gyvos" tapkes. Vis serius meto ir niekaip neissiseria. "Atauga" tie seriai vis. Bet va jau metai ir sake dar bala zino kiek nesios. O seip is nuotraukos tu seriu nepamatysi. Ir kaip alpaka tik suslapinus susiurksteja tie seriai.
Jei prigalvosiu ka, butinai tau pranesiu.

Darsyk aciu
dzūke prisimenu, ta jausma, kai padariau pirmas slepetes... Senai, senai, kazkur pries metus

Ptrisimenu, padariau, ir taip norejau cia parodyt. Kad nufotkinau ir idejau be dekoro, dar slapias. Ir laukiau atsiliepimu. Gavau va va tokia sypsenele "

". Tada pribaziau slepetem akis, nes tai buvo maziui slepetes. Bet pribaziau po viena ant kiekvienos, is sonu. Gavau kritikos, kad reikejo ant kiekvienos po dvi akis. O man ir dabar atrodo, kad padariau teisingai. Mano tos dvi slepetes - kaip viena varle buvo. O tos velejos, labai patyrusios, bande ikalbet mane padaryt varle su keturiom akim. Tai buvo vieninteles mano slepetes su akytem. Tai buvo sausio 16 diena (berods) pernai.