QUOTE(Trakst @ 2011 02 01, 08:25)
Besijuokianti as padariau dvejas vaikiskas. I vienas dejau silka, i kitas lina. Ziuresiu, kas ilgiau nesunesios. Bet ir storos abejos gavosi.
Va va pas mane irgi lygiai taspats, Is sluoksnos, atrodo plonesnes slepetes gaunasi, bet tvirtesnes. O karsinys storas, tvirtas, atrodo, o tam tikrose vietose ir prasitrina, o kitur storas ir lieka. As speju, kad sluoksnos plaukas yra ilgesnis, todel ir gaunasi tvirciau.

Faina, kai jau po metu gauni ziniu, kad dar nesios ir nesios slepetes.

Bet vaikiai, tai, ui kaip kitaip nesipoja. Mano dickis "ciurina" po namus. Na tai ciuru, ciuru per grindis. Ir dar megsta tas slepetes visaip kreivint ant koju. Jau net bartis pradejau.
vieno karšinio (nepamenu kur pirkau) man labai greit pirštas išsivaikščiojo.
Jei karšinį siųstis.... naz nežinau, karšinio ir siūlų oazėj visai geros kanos
Jei siųsitės sluoksną, visai norėčiau pabandyti.
Nors jau viršijau betkokius litų leidimo limitus ir kad atai atsipirks tikrai nežinau
O suoksnos pirštines (tas su per siauru riešu) pasirodo pervėliau gerokai, nes gavos kai šarvai
Avių skerdimas... nu neskerskit jų

Jei būčiau ūkininkė jaučiu visi gyvuliai mirtų sava mirtimi sulaukę gilios senatvės
Papildyta:
O tos sluoksnos lkurias perkam, čia kokia nors beislė yra ar koks mišinys apdirbtas ir tiek?
Papildyta:
Tame bulgarų rumunų ar ko puslapi radau viena baltą sluoksną 28 mic. O spalvota nesupratau, jei tik violetinės ir alyvinės turi?